Skip to Content

X Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals – 2019
Convoca:
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación
Descripció:

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación convoca la desena edició d’aquests premis que distingeixen projectes originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el paper de les dones en el medi rural, així com promoure la inserció laboral de les dones en el territori.

Categories:

  • Premi “excel·lència a la innovació en l’activitat agrària”. Projectes que en el desenvolupament de la seva activitat utilitzin tecnologies agràries, ramaderes o forestals i que avancin cap a un sector sostenible i eficient en l’obtenció de productes de qualitat.
  • Premi “excel·lència a la innovació en diversificació de l’activitat econòmica en el medi rural”. Projectes que diversifiquin l’activitat econòmica del medi rural, lligats a les activitats complementàries, a la producció agroalimentària, a recursos locals i a aspectes tradicionals de l’activitat agrària i agroalimentària, que afavoreixin nous àmbits econòmics o generin ocupació en el medi rural.
  • Premi d'”excel·lència a la comunicació”. Treballs de comunicació que reconeguin el treball i el paper de les dones rurals a les activitats descrites a les categories anteriors.

Dotació

En cadascuna de les tres categories es premiaran tres iniciatives, concedint-se un primer, segon i tercer premi de 18.000 €, 12.000 € i 7.500 € respectivament.

Convocatòria

Modificació de les bases

Termini de presentació:
31.07.2019