Skip to Content

VIII Convocatòria d’ajuts a projectes inclusius de la Fundación Universia – Fundación Konecta 2019
Convoca:
Fundación Universia - Fundación Konecta
Descripció:

La Fundación Universia – Fundación Konecta obre la vuitena edició de la seva convocatòria anual d’ajuts per a la realització de projectes que fomentin i promoguin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat a través d’idees innovadores i metodologies diferents, donant suport a la consolidació de la igualtat d’oportunitats.

Els projectes a subvencionar hauran de desenvolupar en algun dels següents cinc àmbits de actuació o categories:

  • Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d’ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.
  • Ocupació i Emprenedoria: Projectes orientats a l’impuls de l’ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l’autoocupació i el emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.
  • Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.
  • Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d’inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.
  • Esport: Projectes de foment de l’esport adaptat i inclusiu com a mitjà d’integració laboral i d’adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.

Per a més informació consulteu l’enllaç següent: Més informació

Termini de presentació:
20.05.2019