Skip to Content

Subvencions per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música
Convoca:
Generalitat de Catalunya - Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Descripció:

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha publicat les bases específiques d’una nova línia d’ajuts per compensar les pèrdues per la cancel·lació de concerts o espectacles en festivals de música durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Aquesa línia està emmarcada en el pla de rescat del sector cultural que el Departament de Cultura ha endegat per pal·liar els efectes de la declaració d’estat d’alarma davant la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. 

La convocatòria està destinada a les persones físiques empresàries, societats civils i mercantils, i entitats privades sense ànim de lucre que havien estat contractades o tenien compromisos de les entitats organitzadores per realitzar concerts o espectacles de caràcter professional en festivals de música.

Cal que les persones sol·licitants tinguin el seu lloc d’actuació principal a Catalunya i que realitzin activitats culturals remunerades. 

El termini de presentació de sol·licituds és del 3 al 30 de novembre de 2020 (ambdós inclosos).

La dotació pressupostària d’aquesta segona línia és de 500.000 euros. L’objectiu és compensar la reducció d’ingressos corresponents als concerts o espectacles previstos en festivals de música cancel·lats durant el 2020 amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Aquesta línia de subvencions es tramita telemàticament, motiu pel qual és necessari disposar d’un certificat digital per signar el formulari de sol·licitud. En cas de dubtes, es pot enviar un correu electrònic a la bústia osic@gencat.cat.

Més informació i tràmit

Termini de presentació:
30.11.2020