Skip to Content

Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials
Convoca:
Generalitat de Catalunya - Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Descripció:

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ja ha engegat un any més la Convocatòria Ordinària de Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials, més coneguda com a COSPE. Amb data de 25 de març de 2021 s’ha publicat aquesta convocatòria en la qual es poden presentar associacions sense ànim de lucre constituïdes legalment i ubicades a Catalunya. 

Característiques i programes

En les bases generals i específiques publicades el passat 16 de març s’especifica amb més detalls els requisits per poder optar a aquestes subvencions, el termini d’execució, la quantia i despeses subvencionables i tota la informació que cal saber abans de presentar-s’hi.  

També en aquestes bases podeu consultar els nombrosos programes existents en aquesta convocatòria i els criteris de valoració de cada un d’aquests, un aspecte que és important revisar a l’hora de redactar el projecte. 

Pel que fa a les línies, giren al voltant de temàtiques socials com joventut, educació en el lleure, lluita contra la violència masclista, infància, gent gran. serveis socials, immigració i refugi, persones LGBTI+ i més. Destaquem especialment la línia “E – Programes de suport a l’associacionisme juvenil” que subvenciona programes vinculats a projectes juvenils. 

Documentació i sol·licitud

La documentació referent a la COSPE 2021 és la següent: 

El termini per a la presentació de sol·licituds és de les 9h del 26 de març fins a les 15h del 26 d’abril de 2021. 

Per tal d’accedir a tota la documentació i realitzar la sol·licitud cal accedir al següent enllaç: Tràmit subvencions COSPE

Termini de presentació:
26.04.2021