Skip to Content

Subvencions per a commemoracions d’esdeveniments i per a activitats excepcionals d’entitats
Convoca:
Àrea de Presidència - Diputació de Barcelona
Descripció:

La Diputació de Barcelona obre la convocatòria de subvencions d’activitats singulars, excepcionals i commemoratives. Aquestes subvencions van destinades a les entitats sense ànim de lucre que duguin a terme activitats d’aquest tipus. 

Així, aquestes subvencions estan destinades a finançar projectes o activitats que tinguin com a objectius:

  • Commemoracions d’esdeveniments a partir de 10 anys i múltiples de 5, tots ells amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Commemoracions d’esdeveniments de 25, 50, 75, 100 anys, etc., és a dir commemoracions múltiples de 25 anys, tots ells amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Els esdeveniments i les personalitats que siguin objecte de commemoració aprovades per part de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2020.

  • Activitats excepcionals i/o singulars relacionades amb l’organització de congressos, simposis, jornades, cimeres, totes elles d’àmbit internacional i de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Activitats excepcionals i/o singulars relatives a matèries transversals de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

El termini per presentar les sol·licituds és entre el 19 de febrer i el 31 de març de 2020.

Podeu consultar més informació a través del següent enllaç: Més informació

Termini de presentació:
31.03.2020