Skip to Content

Subvencions pel Clima: ajudes per al desenvolupament de projectes en el marc de l’emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2020
Convoca:
Ajuntament de Barcelona - Barcelona + Sostenible
Descripció:

Aquesta convocatòria de subvencions busca incentivar projectes que promoguin la lluita contra la crisi climàtica i propostes de solucions per assolir els objectius que s’estableixen al Pla Clima i a la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona.  L’objectiu és potenciar la implicació ciutadana i recolzar accions col·lectives, sobretot d’aquelles iniciatives més innovadores. Un dels seus principals eixos és la utilització dels processos de cocreació amb diverses entitats.

Els projectes han de proposar solucions innovadores als problemes socioambientals de la ciutat que permetin millorar les pràctiques i models vigents, augmentant, alhora, la capacitat d’actuació de la societat a través de la creació de noves relacions de col·laboració. Han de ser, doncs, projectes rellevants en termes d’innovació social.​

Les propostes es poden presentar a partir del 26 de juny amb un termini màxim d’un mes, és a dir, que el tancament de recepció de sol·licituds serà el 26 de juliol. La presentació de tota la documentació serà exclusivament telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona, segons les instruccions indicades al portal de tràmits.

Si voleu més informació sobre les subvencions o resoldre dubtes específics, podeu assistir a la sessió virtual informativa del dijous 9 de juliol.

Més informació

Termini de presentació:
26.07.2020