Skip to Content

Subvencions de cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades 2020
Convoca:
Diputació de Barcelona - Gerència de Serveis de Cultura
Descripció:

Convocatòria de subvencions destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural a realitzar dins la demarcació de la Diputació de Barcelona durant l’any 2020.

Són objecte de suport de la present convocatòria els cicles i festivals que compleixin els següents requisits:

  • Han de centrar la seva activitat en l’àmbit de les arts escèniques, la música, el cinema, les arts visuals i la literatura.
  • Han de programar un mínim de 3 activitats professionals a la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de tenir lloc en un o més municipis de la demarcació de Barcelona (exceptuant la ciutat de Barcelona).
  • Han de comptar amb la col·laboració explícita dels ajuntaments dels municipis a on es realitzen els cicles o festivals.
  • Han de tenir una trajectòria mínima de 2 anys.

Avís: Inicialment, el període de presentació de les sol·licituds s’iniciava el 23 de març i finalitzaria el dia 16 d’abril de 2020. Tanmateix, d’acord amb la declaració de l’estat d’alarma (Reial Decret 463/2020), el còmput dels terminis de tramitació queda suspès fins la seva finalització.

En el supòsit que no es prorrogui el que està vigent des del 9 de maig de 2020 i que està previst que finalitzi a les 00:00 hores del 24 de maig de 2020, el nou termini de presentació de sol·licituds finalitzaria el 16 de juny de 2020.

Tot i això, durant el període d’estat d’alarma es poden lliurar sol·licituds a través de la Seu Electrònica.

Més informació 

Termini de presentació:
16.06.2020