Skip to Content

Subvencions a projectes i actuacions d’entitats i associacions veïnals dels barris d’habitatges administrats o gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya – 2019
Convoca:
Generalitat de Catalunya - Agència de l'Habitatge de Catalunya
Descripció:

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya convoca subvencions per al finançament de projectes socials d’actuacions comunitàries amb activitats de cohesió social, per a l’adequació o manteniment de dependències, amb la finalitat de fomentar la cohesió social, el teixit associatiu i el civisme veïnal.

Entitats destinatàries

Les subvencions s’adrecen a les entitats i associacions veïnals que actuïn en barris amb un parc d’habitatges de lloguer públic i administrats o gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i en àrees de risc d’exclusió residencial o amb degradació urbana.

Actuacions subvencionables

  • Programa A · Projectes d’actuacions comunitàries, consistents en activitats de foment d’actuacions relacionades amb les comunitats de propietaris i residents.
  • Programa B · Projectes d’adequació, rehabilitació i manteniment de les dependències que constitueixen la seu de les entitats i associacions veïnals i dels espais o elements comuns.

Per a saber-ne més, consulteu l’enllaç següent: Més informació

Termini de presentació:
28.05.2019