Skip to Content

Premis Socials Fundación Mapfre 2021
Convoca:
Fundación Mapfre
Descripció:

La Fundació Mapfre reobre la convocatòria de premis socials que va haver d’aturar degut a la irrupció del coronavirus.

Els Premis Socials tenen àmbit internacional i estan dotats amb 90.000 euros (3 premis de 30.000 euros cadascun). El període de preinscripció s’iniciarà el dia 1 de març de 2021 i es tancarà el 31 de maig de 2021 inclusivament.

Categories de premis

  • Premi A Tota una vida Professional Jose Manuel Martínez Martínez. Reconeixen a aquells professionals, que a més de posar la seva trajectòria laboral al servei de la societat, dediquen temps i esforç per a donar suport a causes solidàries.
  • Premi A la Millor Entitat per la seva trajectòria Social. Busquen organitzacions que realitzin accions destacades amb gran impacte social, en algun dels àmbits en els quals Fundació MAPFRE desenvolupa les seves activitats.
  • Premi al Millor Projecte o Iniciativa pel seu impacte social. Premien aquell projecte o iniciativa rellevant que hagi suposat un punt d’inflexió, des del punt de vista social, en alguna de les nostres àrees d’actuació.
  • X Premi Internacional de Segurs Julio Castelo Matrán. Reconeix treballs i projectes significatius que propiciïn l’estabilitat econòmica i la solidaritat mitjançant el Segur i/o la Previsió Social.

Més informació

Bases:
Termini de presentació:
31.05.2021