Skip to Content

Premi a les Bones Pràctiques en la protecció a internet de la privacitat de les dones víctimes de violència de gènere – 2019
Convoca:
Agencia Española de Protección de Datos
Descripció:

La Agencia Española de Protección de Datos vol premiar el desenvolupament d’una activitat, producte o serveis que, procedent de l’àmbit públic o privat, sigui original, creatiu, innovador i amb impacte social en relació amb la protecció de dades i la garantia dels drets i llibertats de les persones.

Preferentement, seran de major interès aquelles activitats, productes o serveis destinats a la sensibilització i prevenció de les diferents formes de violència per raó de gènere en l’entorn d’internet. Per exemple, seran bones pràctiques, les apps, guies, eines o materials que les entitats públiques o privades desenvolupin per prevenir la violència de gènere a internet, tant en l’àmbit dels menors, com de persones adultes.

Beneficiàries: Hi podrà participar qualsevol persona física, entitat pública o privada de la Unió Europea.

Dotació:

  • Si el projecte guanyador correspon a una persona física o entitat privada: 3.000 € i la difusió del treball premiat.
  • Si la candidatura guanyadora és una entitat pública: menció honorífica, mitjançant diploma, sense dotació econòmica i la difusió de les bones pràctiques.
Termini de presentació:
15.11.2019