Skip to Content

“Posa’t a la nostra pell”, concurs sobre la diversitat funcional
Convoca:
Arep i Inclús
Descripció:

Enguany Arep i Inclús realitzen el concurs “Posa’t a la nostra pell” plegats.

Es tracta d’un concurs de curtmetratges amateur on persones amb un tipus de diversitat funcional es posen a la pell d’una diversitat funcional diferent i realitzen un curt.

Les obres seleccionades entraran a concurs i es veuran projectades durant l’Inclús, Festival de Cinema i Discapacitat de Barcelona d’enguany.

Arep és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 1979 per cobrir la necessitat d’atenció a persones amb problemes de salut mental a Barcelona.

La missió és la millora de les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental, la seva integració en la societat i en el sistema productiu i la lluita contra els tòpics i els perjudicis que, més que la malaltia mental en si, els acorralen i aïllen.

De l’entitat va néixer fa 7 anys el concurs “Posa’t a la nostra pell” que vol donar a conèixer mitjançant el llenguatge audiovisual les diferents diversitats funcionals que existeixen i incentivar que des de les entitats animin a les persones a introduir-se en el món audiovisual. Inclús és un festival de produccions audiovisuals, tant documentals com de ficció, centrades en la temàtica de la discapacitat.

És una iniciativa de l’Associació Inclús, organitzada per la productora audiovisual Fish Muvi. Enguany amb la sinergia amb Arep es vol reforçar l’espai de les entitats dins del festival i donar visibilitat a treballs audiovisuals realitzats per Entitats del Tercer Sector per a i amb persones amb diversitat funcional.

La 6a edició de l’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, se celebrarà del 26 de novembre al 2 de desembre del 2018. Es realitzarà un passi del material audiovisual durant els dies del festival dels finalistes del concurs “Posa’t a la nostra pell”.

Hi haurà premis (a determinar) a la millor obra presentada. Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de clausura de l’Inclús que es durà a terme el 2 de desembre.

Els participants han de ser entitats del tercer sector dedicades a la diversitat funcional: associacions, fundacions, organitzacions sense ànim de lucre, etc. S’haurà d’assignar una persona com a responsable / portaveu únic en representació de l’associació. El responsable haurà d’haver nascut abans del 31/12/2000.

Termini de presentació:
02.12.2018