Skip to Content

DOCSCOOPERANTS 2021
Convoca:
Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià - Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona.
Descripció:

DocsCooperants és un concurs de projectes audiovisual sobre cooperació, associacionisme, participació o voluntariat. Els projectes presentats han de tenir com a fonament discursiu  aquestes temàtiques. A diferència d’altres certàmens, DocsCooperants no premia una obra audiovisual acabada, sinó el seu avantprojecte. La dotació econòmica dels premis és destinada a la realització del documental. L’Espai Jove Casa Sagnier acompanya durant el temps de gravació a la productora o a l’entitat per tal d’assessorar-la amb tot allò que necessiti.

El participants del DocsCooperants acostumen a ser associacions, ONGs o col·lectius socials que tenen ganes de donar veus als seus projectes. O bé, per altra banda, petites productores a qui agrada el gènere del documental social.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors. Els premis seran gestionats per la/les entitats promotores responsables dels projectes.

1r PREMI 2.000 €

2n PREMI 1.000€

El documental haurà de estar llest per la seva presentació a principis de novembre del 2021, coincidint amb la presentació de la nova convocatòria del concurs.

Més informació

Termini de presentació:
29.11.2020