Skip to Content

Convocatòria ENI de la Iniciativa de Construcció de la Pau (EUPI) 2020
Convoca:
Comissió europea
Descripció:

L’objectiu global d’aquesta convocatòria de propostes és donar suport i promoure les condicions per a una resolució sostenible del conflicte israelià-palestí a través de la societat civil i el compromís positiu dels ciutadans, ajudant a mantenir i fomentar les condicions per a la viabilitat d’una solució negociada de dos estats. 

Els objectius específics estan dividits per lots: 

– Compromís civil i polític en la construcció de la pau 

– Reforçar la confiança 

– Cooperació estratègica 

Les prioritats de la convocatòria són: 

Comprometre els joves (homes i dones joves) en la transformació de conflictes i en la construcció d’una cultura de pau basada en els drets humans d’acord amb els estàndards internacionals de les dues societats. Això s’hauria de reflectir en iniciatives inclusives que promoguin la participació dels joves (homes i dones joves) en la planificació i la formulació de polítiques, la participació política, la prevenció de la violència i la promoció de la pau social mitjançant canvis positius cap a la consolidació de la pau en els conflictes. 

Potenciar les dones i les nenes i millorar el seu paper i la participació significativa en la prevenció i transformació de conflictes com a agents de canvi positiu a nivell social. Això s’hauria de reflectir en iniciatives dirigides directament a dones i nenes i la seva participació significativa en tot el cicle del projecte. 

Comprometre les parts interessades i els districtes electorals que tradicionalment estan menys exposats o gens, compromesos amb el MEPP i la visió de la solució de dos estats. 

Més informació

Bases:
Termini de presentació:
22.02.2021