Skip to Content

Convocatòria EIDHR per donar suport als drets humans a Malawi
Convoca:
Instrument Europeu per a la Democràcia i els Drets Humans
Descripció:

L’Instrument Europeu per a la Democràcia i els Drets Humans (EIDHR) és un programa de la Unió Europea que pretén promoure la democràcia i els drets humans a tot el món mitjançant el suport a les iniciatives de la societat civil. 

L’objectiu general d’aquesta convocatòria és capacitar les organitzacions de la societat civil sobre el terreny i donar suport als seus esforços per avançar i defensar la democràcia i els drets humans, així com consolidar el seu paper com a actors del canvi positiu. 

L’objectiu específic d’aquesta convocatòria és contribuir a la promoció i protecció dels drets humans, les llibertats fonamentals i contribuir a l’enfortiment del marc internacional per a la promoció i protecció dels drets humans, la justícia i l’estat de dret a Malawi. 

Més concretament, aquesta convocatòria de propostes se centrarà en dues prioritats / lots: 

Lot 1: Donar suport a la llibertat d’expressió amb especial èmfasi en l’accés a la informació 
Lot 2: Millorar les condicions de vida a les presons i lluitar contra la tortura i altres càstigs o tractes cruels, inhumans o degradants 

Per ser elegible cal: 

  • ser entitat jurídica 
  • no tenir afany de lucre 
  • ser una organització de la societat civil 
  • estar establert a un estat membre de la UE, a Malawi o a un país EIDHR 
  • gestionar l’acció directament, no com a intermediari 

Si el sol·licitant principal no té la seva seu a Malawi, hauria d’actuar obligatòriament amb almenys un co-sol·licitant malauès. 

Les accions han de tenir lloc a Malawi. 

Es tracta d’una convocatòria restringida de propostes. En primer lloc, només s’ha de presentar una concept note per a la seva avaluació. 

A continuació, seran convidats a presentar una sol·licitud completa els candidats líders que hagin estat preseleccionats. 

Pressupost: 573.828 €

Data límit: 11/06/2020 

Més informació

Termini de presentació:
11.06.2020