Skip to Content

Beca Carles Capdevila | Educació inclusiva 2020
Convoca:
Diari ARA i Fundació Bancària La Caixa
Descripció:

El diari ARA i la Fundació Bancària La Caixa creen la beca Carles Capdevila per premiar projectes compromesos amb l’educació i la cura de les persones, en memòria del director fundador de l’ARA.

Les beques tenen dues modalitats. Així com el 2018 es va premiar un projecte d’educació i el 2019 un altre sobre la cura de les persones, enguany es torna a premiar un projecte d’educació, el qual rebrà un impuls de 20.000 €.

La beca d’enguany serà destinada a impulsar un projecte que enforteixi en els infants, els mestres i les famílies la consciència de la pluralitat social i la diversitat de vivències i, per tant, el valor de la tolerància.

S’hi poden presentar mestres, pedagogs, educadors socials o psicòlegs de centres educatius d’escola bressol, primària, secundària o batxillerat. En queden exclosos centres universitaris i escoles de negocis. Els participants hauran d’acreditar experiència en l’àmbit de la docència.

El projecte s’ha de poder desenvolupar en un centre educatiu al llarg del curs escolar a partir d’una dinàmica professor-alumnes-comunitat.

Termini de presentació:
01.05.2020