Skip to Content

6ª Edició dels Premis #BarnaJove!
Convoca:
Consell de la Joventut de Barcelona
Descripció:

El Consell de la Joventut de Barcelona obre la convocatòria per la 6a edició dels Premis #Barnajove. Des del CJB volen premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats i associacions juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2019 a la ciutat de Barcelona.

Han de ser projectes de nova creació iniciats a partir de l’1 de gener de 2019, i que no estiguin consolidats, ja que l’objectiu dels Premis BarnaJove és impulsar noves iniciatives en l’àmbit de l’associacionisme juvenil.

Es tindran en compte projectes que tinguin relació amb alguna o vàries de les àrees de treball del CJB: Foment de l’Associacionisme, Participació, Emancipació, Cooperació, Feminismes i LGBTI+, Sostenibilitat, Salut, Educació, Diversitat Funcional, Interculturalitat i Cultura.

Els projectes guanyadors comptaran amb els següents premis:

  • 1r premi: 1.500€
  • 2n premi: 1.000€
  • 3r premi: 500€

Per a poder-se presentar cal llegir-se les bases, enviar l’acord de junta i la memòria descriptiva del projecte a barnajove@cjb.cat i omplir el formulari que trobareu a l’enllaç següent: Formulari d’inscripció .

 

Termini de presentació:
24.11.2019