Skip to Content

6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social
Convoca:
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Descripció:

El Premi enguany es convoca per a:

 • Reconèixer les bones pràctiques dutes a terme des del tercer sector en el context de l’estat d’alarma provocat per la COVID-19.
 • Fomentar bones pràctiques en matèria de RS, tant en la relació de col·laboració amb l’empresa, com en les actuacions internes de l’entitat o en xarxa amb d’altres entitats.
 • Apoderar el voluntariat en el programa amb perspectiva de RS.
 • Fomentar la generació d’impacte social que les causes treballades conjuntament entre entitat i empresa, o entitat en xarxa amb d’altres entitats, generen en la construcció de comunitats socialment responsables, en el balanç social i en la sostenibilitat.

El Premi Lluís Martí al Valor Social consta de 2 categories.

 1. Categoria catalana, a la qual poden optar totes les entitats federades.
 2. Categories locals: poden optar-hi les entitats de la província on es convoca la categoria local.

Qualsevol entitat federada pot obtenir el premi local corresponent, sempre que no hagi estat l’entitat guanyadora del premi en la categoria catalana.

Les dotacions econòmiques i els patrocinadors son els següents:

CATEGORIA CATALANA DEL PREMI

 1. Premi a la millor pràctica de Responsabilitat Social amb el voluntariat com a agent protagonista en temps de COVID-19. Patrocinat per la Fundació Bancària Obra Social La Caixa Dotat amb 4.000€.

CATEGORIA LOCAL DEL PREMI

 1. Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de l’àrea metropolitana de Barcelona en temps de COVID-19. Patrocinat per Aigües de Barcelona. Dotat amb 1.500€.
 2. Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de la província de Lleida en temps de COVID-19. (empresa pendent de confirmar).
 3. Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de la província de Girona en temps de COVID-19. Patrocinat per Fundació Serra Santamans.
 4. Premi a la construcción de la millor comunitat local socialmente responsable de la província de Tarragona en temps de COVID-19. Patrocinat per ARÇ Cooperativa.

La inscripció és gratuïta i únicament es pot realitzar a través del formulari de participació.

Més informació

Termini de presentació:
23.10.2020