Skip to Content

5a edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí, per a la prevenció i eradicació de la violència masclista
Convoca:
Districte de Sant Martí - Ajuntament de Barcelona
Descripció:

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones del Districte de Sant Martí, convoquen anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

Poden participar en aquest concurs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a la ciutat de Barcelona, i que tinguin fins a 25 anys el dia en què finalitza el termini de presentació d’obres.

Les persones participants han de lliurar les obres dins un sobre tancat en els dos formats següents:
a) Format paper: cal presentar còpies impreses en DIN-A4 amb les pàgines numerades, ordenades i grapades o enquadernades. L’organització no accepta els originals de les obres.
b) Format digital: en format d’imatge .jpg o .tiff, amb resolució de 300 DPI i un pes màxim de 8 MB, en suport memòria USB.

Les categories a què es poden acollir els participants són:
– Per a la categoria A (persones d’entre 16 i 25 anys), una dotació econòmica per valor de 1.000 € i un lot de còmics i novel·les gràfiques.
– Per a la categoria B (persones menors de 16 anys), un curs intensiu de còmic, un lot de material
gràfic especialitzat i un lot de còmics i novel·les gràfiques.

Més informació

Termini de presentació:
05.04.2020