Skip to Content

3ª edició del Festival BcnZoom
Convoca:
Casal dels infants i Consell de Joventut de Barcelona
Descripció:

El 12 de maig de 2018 celebrem la 3ª edició del Festival BcnZoom, el festival de curtmetratge social per a joves organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Casal dels Infants. El festival té com a objectiu principal promoure la creació artística en l’àmbit audiovisual del jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus i esdevenir una eina per analitzar, entendre i transformar el seu l’entorn.

El procés d’inscripció al Festival BcnZoom comença el dia 13 de novembre i acaba el 31 de desembre de 2017, les obres però, no s’hauran d’entregar fins el dia 30 d’abril.

Com participar del concurs?

Aquest mes ja podreu inscriure-us al concurs a través del formulari. Recordeu, però, llegir-vos primer les bases del concurs perquè és allà on trobareu tota la informació sobre el festival. Un parell de coses que heu de tenir presents:

Al Festival BcnZoom es poden presentar grups d’adolescents i joves (un màxim de 8 participants i 2 acompanyants per grup) que competiran en dues categories, en funció de l’edat dels autors i autores:

  • Categoria de 12 a 16 anys (adolescents)
  • Categoria de 17 a 21 anys (joves)

Al Festival BcnZoom s’entregaran 2 premis a cada categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per al primer grup guanyador de la categoria adolescent, una activitat cultural per al segon grup guanyador adolescent i una baixada a Tànger per als grups guanyadors de la categoria de joves.

Arribat el moment d’entregar l’obra us informem que haureu de fer entrega del curtmetratge i també d’una memòria explicativa sobre el procés que heu seguit com a grup a l’hora de crear el curtmetratge.

Us animem a participar, és una experiència única que us farà créixer com a persones i com a grup!

Termini de presentació:
31.12.2017