Skip to Content

30a edició dels Premis Ateneus – 2019
Convoca:
Federació d’Ateneus de Catalunya
Descripció:

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

 • Premi Comunicació Associativa
  Poden optar a aquesta categoria les iniciatives que afavoreixin i difonguin l’activitat associativa de les entitats (butlletins, circulars, revistes, llocs web, xarxes socials, plans de comunicació, etc.).
 • Premi a la Creativitat Artística
  Pot optar a aquest premi qualsevol activitat artística programada en una entitat federada que destaqui per la seva qualitat, originalitat i repercussió, així com la trajectòria del grup que l’executa.
 • Premi a la Capacitat d’Innovació
  Pot optar a aquest premi una entitat federada que destaqui per la innovació en qualsevol dels seus àmbits d’actuació (gestió, infraestructures, comunicació, etc.).
 • Premi Foment de la Participació
  Pot optar a aquest premi qualsevol activitat que hagi fomentat la participació, mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament, catalana.
 • Premi Jove, Proposa!
  Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys.
 • Premi al Treball en Xarxa
  Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades conjuntament per entitats federades amb d’altres entitats de tota Catalunya que potenciïn la incidència de l’associacionisme a la societat.

Dotació dels Premis:

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.

Podeu consultar-ne més informació a l’enllaç següent: Més informació

Podeu complir el formulari d’inscripció a l’enllaç següent: Formulari d’inscripció

Termini de presentació:
10.11.2019