Skip to Content

22a edició dels Premis Josep M. Piñol – 2019
Convoca:
Acció Solidària Contra l’Atur i Obra Social La Caixa
Descripció:

La 22a edició dels Premis Piñol, que convoca la fundació privada Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, ha obert el procés de presentació de candidatures, amb un termini que finalitzarà el proper 30 de setembre.

Els Premis Josep M. Piñol estableixen dues modalitats: millor trajectòria i millor iniciativa. Amb ells, ASCA reconeix i premia la innovació i la trajectòria de les persones, entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Dotats amb 10.000 euros cadascun, es donaran a conèixer en un acte públic el 6 de novembre 2019, a les 19 hores, al Palau Macaya de Barcelona. El jurat està format per nou reconeguts professionals de diferents àmbits, com l’industrial, l’universitari i el del Tercer Sector.

Els criteris d’avaluació són:

  • L’impacte social i laboral del projecte (mesurat en llocs de treball creats i/o previstos).
  • Les iniciatives que facilitin que les persones joves puguin integrar-se amb més eficàcia i rapidesa al mercat de treball.
  • La sensibilitat, iniciatives i accions davant del repte climàtic
  • L’ aportació de les dades econòmiques de la entitat o de les iniciatives innovadores.

Les bases complertes de la convocatòria i els formularis d’inscripció es poden obtenir a la web www.acciosolidaria.cat o demanar-los per correu electrònic a info@acciosolidaria.cat.

Termini de presentació:
30.09.2019