Skip to Content

Premios #BeActive 2018
Convoca:
Consell Superior d'Esports
Descripció:

Un any més els Premis #BeActive es presenten com un dels elements essencials de la Setmana Europea de l’Esport. Aquests guardons busquen recolzar aquelles iniciatives i individus dedicats a la promoció de l’esport i de l’activitat física de llarg a llarg d’Europa. Tenen tres categories:

  • Premi #BeActive a l’educació: Entorns educatius que mostrin diferents vies per animar a la gent jove a ser #BeActive, i que se sumeixen a l’esport i activitat física que es practica a les aules dins de l’ensenyament reglat fora de l’horari lectiu habitual.
  • Premi #BeActive al lloc de treball: Al lloc de treball que incentivi i ajudi als seus treballadors a ser #BeActive, tals com formar un cos especial d’empleats encarregat de promoure activitat física entre els treballadors, posar dutxes a la disposició dels qui acudeixin al treball amb bicicleta o corrent, organitzar trobades, passejos en la pausa del menjar o qualsevol altra solució imaginativa per crear un entorn laboral actiu.
  • Premi #BeActive a l’heroi local: Assoliments individuals, servint com a incentiu per a altres persones i actuant com a catalitzador de la campanya #BeActive. L’esperit d’aquest Premi consisteix a reconèixer a l’individu que hagi treballat amb constància per promoure la participació en l’esport i/o l’activitat física en el seu entorn local.

Si desitges optar a aquests Premis, envia el formulari de sol·licitud, emplenat en anglès, a la següent adreça de correu electrònic del Consell Superior d’Esports: infosed@csd.gob.es

Les sol·licituds per concórrer als Premis poden fer-se fins a les 23:59 h del 15 de juliol de 2018.

Termini de presentació:
15.07.2018