X

Arrenca l’edició 2015 de El Panoràmic, consolidant-se així un projecte innovador dins de les organitzacions no lucratives. Enguany, la segona edició supera les fronteres de la passada i arriba a tota Catalunya. Es tracta d’un treball en equip que pretén realitzar una fotografia real del què són i què fan les entitats i organitzacions sense ànim de lucre al país.

El projecte, impulsat conjuntament pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés, vol reflectir la complexitat i varietat del teixit associatiu i per aquest motiu és important que el nombre més gran possible d’entitats no lucratives ajudin a la construcció del Panoràmic 2015 i responguin aquest qüestionari inicial.

Com i quan respondre el qüestionari?

Des del passat 1 de setembre i fins a finals de novembre, s’ha posat en marxa el treball de camp, un dels moments claus del projecte. Aquesta primera etapa recollirà les dades de les entitats a través de l’enquesta del Panoràmic.

Per què és important que la vostra entitat respongui El Panoràmic?

  • Per tal de donar visibilitat sectorial de les entitats sense ànim de lucre del vostre territori i/o àmbit.
  • Perquè es puguin desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu més adeqüades.
  • Per millorar la transparència de les entitats i organitzatcions sense ànim de lucre.
  • Per disposar d’una informació actualitzada de la realitat de les entitats i organitzacions.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l’equip de El Panoràmic.