X

El proper diumenge 8 de març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, s’ha convocat un any més una vaga feminista que va més enllà del que s’identifica com a atur laboral. El CJB hi dona suport sota el lema: pel 8M, no et quedis al sofà! 

Durant aquests dies són molts els esdeveniments feministes organitzats per les associacions i col·lectius juvenils de la ciutat i als que us animem a participar. A continuació, presentem un breu recull d’aquestes activitats:

Dimecres 4 de març

Dijous 5 de març

  • Les petjades de les dones. Itinerari que vol transmetre les memòries oblidades a través d’algunes fites històriques que han marcat la ciutat de Barcelona. Organitza: Sindillar-Sindihogar.

Divendres 6 de març

Dissabte 7 de març

Diumenge 8 de març

  • Manifestació 8M. Autoorganització i revoltes feministes contra la precarietat i les fronteres. A les 17h a Pl.Universitat.

En podeu consultar més a l’agenda associativa del CRAJ.

També us animem a donar una ullada a aquests materials i publicacions elaborats pel CJB que poden ser útils per a les vostres entitats i a nivell personal:

D’altra banda, si teniu ganes d’implicar-vos i participar en alguna entitat o col·lectiu feminista, podeu consultar el nostre Cens d’entitats juvenils de la ciutat de Barcelona o aquest Mapa d’entitats feministes.

Per últim, si us falta tela de pancarta, al CRAJ en tenim a disposició de les entitats juvenils

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu craj@crajbcn.cat o també al telèfon 93 265 52 17.