X

El proper dilluns 8 de març, en motiu del Dia Internacional de les Dones, s’ha convocat un any més una vaga feminista. El CJB hi dona suport sota el lema: “Aquest 8 de març, i la resta de l’any, ens veiem als carrers!

Durant aquests dies són molts els esdeveniments feministes organitzats per les associacions i col·lectius de la ciutat i als que us animem a participar. A continuació, presentem un breu recull d’aquestes activitats, però en podeu consultar més a l’agenda associativa del CRAJ. 

Dimecres 3 de març

Dijous 4 de març

Divendres 5 de març

Dissabte 6 de març

Diumenge 7 de març

Dilluns 8 de març

Materials i recursos d’interès

També us animem a donar una ullada a aquests materials i publicacions, que poden ser útils per a les vostres entitats i a nivell personal:

I ja hem obert les inscripcions perquè us apunteu a Batolla el masclisme: formació feminista per a col·lectius juvenils.

D’altra banda, si teniu ganes d’implicar-vos i participar en alguna entitat o col·lectiu feminista, podeu consultar el nostre Cens d’entitats juvenils de la ciutat de Barcelona o aquest Mapa d’entitats feministes.

Per últim, si us falta tela de pancarta, al CRAJ en tenim a disposició de les entitats juvenils

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu craj@crajbcn.cat o també al telèfon 93 265 52 17.