Data/Hora
Data/es - 04/05/2021
18:00 - 20:00

Localització
Casal de barri La Llacuna

0


La situació actual de la pandèmia i la incertesa sobre les seves conseqüències econòmiques i socials són una font d’angoixa, neguit i estrès sense precedents. Tot apunta que els efectes en la salut mental de la població seran molt més greus que els de crisis que havíem viscut fins ara per la por, la incertesa i l’efecte de les mesures de distanciament.

Per aquest motiu, la Taula de Salut Mental de Sant Martí i l’entitat DSAS (Després del Suïcidi – Associació de Supervivents) organitzen durant el mes de maig quatre xerrades dedicades a la prevenció del suïcidi.

Les sessions són gratuïtes i tenen lloc al Casal de Barri La Llacuna. Les inscripcions es formalitzen a través del correu electrònic: infollacuna@gmail.com. Totes les sessions se celebren en horari de tarda, de 18 a 20 h.

Programa

Parlem del suïcidi: per què no?
Dimarts 4 de maig.
Xerrada dirigida a la població en general. Es parlarà de les idees i mites associats al suïcidi, dels senyals d’alerta i dels recursos que tenim per prevenir-lo.

Fem front al suïcidi juvenil: claus per la sensibilització i la prevenció
Dimarts 18 de maig.
Es parlarà de l’etapa vital plena de canvis i reptes que, a vegades, poden resultar de difícil gestió. Com podem reconèixer els signes d’alerta en els joves i les conductes de risc potencial: la gestió emocional és clau.

Més informació

Mapa no disponible