Data/Hora
Data/es - 19/10/2020
18:00

0


Un any més arriben les Jornades de Lleure i Feminismes que coorganitzen Casals de Joves de CatalunyaEscola Lliure El SolEsplais CatalansEscoltes Catalans Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (Demarcació Barcelona).

Les jornades d’enguany seran d’un sol dia, diumenge 25 d’octubre, per tal d’adaptar-les a la situació sanitària actual. Les formacions i tallers volen recollir els diferents àmbits d’interès que s’han anat abordant a les jornades els darrers anys, volen que sigui un espai de reflexió i que serveixi d’impuls pels propers deu anys. Les jornades es readapten i per això complementen els tallers del diumenge una sèrie de xerrades en línia (obertes) durant la setmana anterior.

Dilluns 19 a les 18h – Què pot aportar la perspectiva trans i feminista a l’educació sexual? amb Teo Pardo.

Dimarts 20 a les 18h – Més enllà de dir-nos feministes… 4 preguntes que ens hem de fer per saber si estem incorporant les cures i el feminisme a la nostra entitat! amb Mariona Zamora de l’Esberla.

Dimecres 21 a les 18h – Desarrelem la violència masclista a les entitats juvenils, amb Andrea Rueda.

Dijous 22 a les 18h – Autodefensa i suport, combatem la violència masclista, amb Mireia Redondo.

Podeu consultar tota la informació actualitzada a la web de les jornades i podeu veure les edicions anteriors a l’apartat del web d’Esplac sobre les Jornades de Lleure i Feminismes.

Mapa no disponible