Data/Hora
Data/es - 19/10/2019
17:00 - 19:00

Localització
Espai Francesca Bonnemaison

0


Des de la Fundació Ferrer i Guàrdia ens conviden a assistir gratuïtament el dissabte 19 d’octubre al teatrefòrum #1000 Likes representat per la companyia Nus Teatre – Acció Social. 

T’imagines que una foto teva arriba a 1000 likes en poques hores? I que és una foto que no volies difondre? T’imagines què passaria si no és la primera vegada… ni la última? I si arrel d’això et fan el buit o et critiquen… els teus profes no s’adonen de res, i a casa no saps com treure el tema?

#1000 Likes és un espectacle de Teatre fòrum, en el que es presenta un cas de ciberassetjament escolar, patit per la protagonista principal. La llei del silenci es fa present al llarg de tot el curs: els companys passen o tenen por de parlar, el professorat i la institució escolar minimitza la problemàtica, a casa una cosa així és inimaginable…i les TIC invisibilitzen la violència.

Aquestes són algunes de les valoracions dels grups de joves que ja han participat en el teatrefòrum: 

“El què més m’ha agradat és la interacció amb les persones del públic,
el canvi de personatges constant, i la visió d’una realitat que molts cops no tenim present.”

“Qualsevol escena es pot traslladar a la vida quotidiana
o a un agrupament escolta, per exemple.” 

“És un espectacle interactiu, participatiu, actual, i comunicatiu, d’un tema que és molt fàcil
que amb les noves tecnologies es doni, i molt difícil assabentar-se’n.”

Si esteu preparant el calendari d’activitats del curs vinent i voleu abordar el fenomen de l’assetjament i les xarxes socials, us recomanem que us marqueu aquesta obra a l’agenda per tractar la temàtica des d’una perspectiva amable i divertida, però a la vegada conscienciadora.

La Fundació Ferrer i Guàrdia som una entitat sense ànim de lucre que promou el pensament crític i que treballem per la defensa dels drets i les llibertats, tot promovent l’educació en valors i l’associacionisme educatiu. Seguiu-nos a les nostres xarxes socials!   

L’activitat és gratuïta però fa falta que es realitzin inscripcions.

Carregant mapa...