Data/Hora
Data/es - 28/11/2019
19:00 - 21:00

Localització
Espai Jove La Fontana

0


Recentment, i desprès d’anys de lluita per part de col·lectius LGBTI+, aquest tractament s’ha aprovat a l’Estat espanyol i serà suministrat per la sanitat pública. Però, sabem realment en què consisteix? Qui el podrà sol·licitar? Quins compromisos comporta? Quines precaucions cal tenir? Des del CJB i el PIJ Gràcia, tot aprofitant l’avinentesa de l’1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, us portem dues taules de debat sobre PrEP, VIH i relacions sexuals responsables.

A més, a cada debat, sortejarem entre el públic un val de 50€ per la botiga Amantis i totes les persones assistents tindran un descompte del 10% a la seva pròxima compra a la mateixa botiga eròtica.

La PrEP: revolució o desprotecció?

Aquesta taula s’emmarca en la programació al voltant del Dia mundial del VIH i està promoguda pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el Punt Infojove de Gràcia. El 28 de novembre i el 5 de desembre es duen a terme dos debats sobre temes d’actualitat en relació al VIH i la serofòbia.

Concretament, el debat ‘La Prep: revolució o desprotecció?’, el 28 de novembre a les 19h, vol posar el focus en aquest nou fàrmac, aprovat recentment al sistema de sanitat pública i que genera opinions diferents al respecte. Aquesta taula té per objectiu explicar en què consisteix la Prep, la seva història, com s’ha fet servir fins ara i quines implicacions té que es comenci a dispensar.

Quan? Dijous 28 de novembre, a les 19h
On? A l’Espai Jove La Fontana

Qui participa? 

  • Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut
  • Joan A. Caylà (empidemiòleg, investigador a fuiTB)
  • Ferran Pujol (BCN Check Point)
  • Joan F. Mir (farmacèutic, professor a la UOC)

Podeu consultar més informació sobre aquest esdeveniment a través del següent enllaç: Parlem de VIH

PREP

Carregant mapa...