Data/Hora
Data/es - 26/01/2020
16:00 - 18:00

Localització
Parc estació del Nord

0


A #Archery Softbcn, com a part del grup de Softcombat Barcelona Events, ofereixen la possibilitat d’aprendre a manejar armes a distància, com és el tir amb arc, per a poder després traslladar-les a el camp de batalla.

Tir al blanc, tret en moviment, formació en bateria … Són algunes de les tècniques que podreu aprendre aquí.

MÍNIM DE 2 PERSONES PER REALITZAR L’ACTIVITAT. COST DEL TALLER 1 € PER PERSONA. Per qüestions de seguretat, el reglament d’aquest esport prohibeix terminantment l’ús de fletxes de punta en aquests esdeveniments. La punta de les fletxes han d’estar encoixinades amb goma escuma de manera que la vareta no travessi el encoixinat, amb un gruix mínim de 5 cm. Només es permeten arcs d’una potència màxima de 25 lliures. En cas de no posseir cap tipus de material, s’oferiran als participants arcs de PVC i fletxes encoixinades perquè es familiaritzin amb el seu primer arc. És un esport que també poden practicar nens i adolescents, però fins als 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adult responsable.

El cost d’aquesta activitat, encara portant arc i fletxes pròpies és d’1 € per persona amb la finalitat de contribuir al creixement i manteniment de tot equip de el grup.

Ets nou en el #Softcombat, aquí tens la informació: https://www.youtube.com/watch?v=Essu82NpRvc

Podeu consultar més informació a través del següent enllaç: Softcombat

foto de Softcombat Barcelona Events.

Mapa no disponible