Data/Hora
Data/es - 30/05/2020
17:30 - 19:00

0


Dissabte 30 de maig de 17:30h a 19h, Amb Ulls de Dona comença una nova edició del cicle de seminaris sobre islamofòbia que debatrà entorn la “Islamofòbia i els racismes institucionals”. En aquest primer seminari tractaran la islamofòbia com a racisme institucional dins la política. Mostrant i visibilitzant que a nivell Europeu, estem veient la presència de les dones musulmanes construint política, transcendint, d’aquesta manera el límit imaginari de la visibilització de les dones a la societat que les pensa, construeix i llegeix com a objectes anul·lades. La seva presència implica diverses resistències, d’una banda, la constant infantilització que viuen per a fer valer la seva paraula. I d’altra banda, resistir a l’acceptació i naturalització de discursos i islamòfobs per part de l’extrema dreta i el silenci còmplice de la majoria de partits d’esquerra.

Les acompanyaran Houria Bouteldja, escriptora i portaveu del Partit dels Indígenes de la República (França) i Fatima Taleb, activista i regidora de Badalona.

Si vols escollir traducció francès >< castellà ho pots fer des de l’aplicació Zoom (accedint només des del navegador online no hi ha accés a la traducció). Clica a l’enllaç, descarrega’t l’aplicació, introdueix el teu correu i el teu nom i gaudeix de la conferència.

Per a més informació feu clic aquí!

Mapa no disponible