Data/Hora
Data/es - 13/11/2019
18:30 - 21:00

Localització
Can Batlló

0


Contra la invasió turca al nord-est de Síria i en suport a la revolució de Rojava, el dimecres 13 de novembre celebrem la inauguració de la 4a edició del Rojava International Film Festival a tot el món com a símbol de resistència.

Des de l’any 2015 les Comunes de Cinema de Rojava treballen per la reapropiació de la imatge, la història, les llengües i la cultura dels pobles de la regió. Durant quatre anys, malgrat el context de guerra al nord-est de Síria, aquest festival s’ha celebrat com a forma de lluita per la reconstrucció social i la democratització de l’art i la cultura al Kurdistan.

El 13 de novembre està prevista la inauguració de la 4a edició del Rojava International Film Festival però, a causa de la invasió de Turquia a la zona, no sabem si es podrà realitzar. Per això, ens sumem a la crida de la Comuna de Cinema de Rojava perquè el Festival segueixi existint.

En suport a les transformacions socials desenvolupades a Rojava i en suport a tota la població del nord-est de Síria, us convidem a celebrar la 4a edició del Rojava International Film Festival el dia 13 de novembre a Barcelona. Hi haurà projeccions de pel·lícules i actualitzarem sobre la situació al nord-est de Síria.

Rojava viu! Rojava resisteix!

Podeu consultar més informació a través del següent enllaç: Rojava

Carregant mapa...