Data/Hora
Data/es - 26/10/2019
9:00 - 21:00

Localització
Espai Francesca Bonnemaison

0


La Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, l’Associació de Dones Migrades Subsaharianes i l’Associació Humanitària contra l’Ablació de les Dones Africanes organitzen la Primera Jornada Feminista descolonial a Barcelona.

És un espai col·lectiu de diàleg, debat, reflexió i anàlisi des de la alteritat, amb veus, sabers, genealogies, propostes i accions de transformació d’activistes que resisteixen i lluiten per descolonitzar l’Ésser, el Saber i el Poder.

Ens animen a ser partícips d’aquest espai per compartir sinèrgies, aliances insòlites, epistemologies i genealogies des de la memòria dels nostres pobles originaris i el present de resistència; des del saber situat i la xarxa de la vida. Perquè no es pot descolonitzar sense despatriarcalizar; perquè no es pot denunciar només el capitalisme i el classisme com opressions, quan la racialització i el racisme, la islamofòbia, l’antropocentrisme, les guerres, la transfòbia, el fonamentalisme, el feixisme, entre altres opressions alimenten aquest sistema-món modern denominat colonització.

Hi haurà també la participació del grup Afro Viu i l’activista i cantora, Rosa Sánchez.

Vine, participa, involucra’t!

Inscripcions

Podeu consultar més informació a través del següent enllaç: I Jornada feminista descolonial

foto de Red de Migración, Género y Desarrollo.

Carregant mapa...