Data/Hora
Data/es - 09/03/2019
20:30 - 23:30

Localització
Espai Jove Les Basses

0


#5A EDICIÓ
Festival de Dones Artistes

Música, arts visuals, artesania i molt més per celebrar com és de maco ser dona i ser artista. Un espai on compartir, descobrir nous projectes i donar-nos força entre nosaltres per seguir creant.

Una nova edició de Estrogenfest està a la volta de la cantonada i ens porta les actuacions d’Afecte, Aloha Bennets o Visca La Núvia !, entre altres.

 El proper 9 de març torna el Estrogenfest i ho fa de nou amb un cartell atractiu i, per descomptat, ple de dones. La seva premissa és clara des del seu naixement i vol donar visibilitat a les dones artistes, ajudant així a sensibilitzar i conscienciar sobre la igualtat de gènere.

El festival tindrà lloc a l’Espai Jove les Basses de Barcelona i comptarà amb bandes que ho estan pegant fort ara mateix. Amor, una de les bandes revelació més mediàtiques del 2018, encapçala un cartell que no es queda curt i que comptarà també amb Aloha Bennets i el seu garatge contagiós, on segur interpretaran “Katana”, el seu últim single que és d’obligada escolta i visualització, un autèntic himne de guerra feminista. Altres noms com ‘Viva La Núvia! i el seu fatalisme contagiós, Tirana amb el seu pop confessional i EstuPD ‘s amb les seves sessions de dj només amb música de dones, completen un line up més que ideal.

Però no només es podrà gaudir de música, ja que al festival confluiran diverses disciplines artístiques organitzades en una exposició, un mercat artesà i fanzines. En resum, es comptarà amb un total de 27 artistes i col·lectius artístic en què la dona és protagonista.

El cartell és obra de La zíngara i es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Jägermeister i Moritz.

ENTRADA GRATUÏTA – AFORAMENT LIMITAT / ESPAI JOVE LES BASSES (BARCELONA)

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: Estrogenfest

Carregant mapa...