Data/Hora
Data/es - 19/05/2019
17:00 - 23:30

Localització
Parc de la Barceloneta

0


El proper diumenge 19 de Maig es celebrarà a Barcelona, de forma coordinada amb tot l’estat espanyol, el Dia de l’Orgull Boig.

Sota el lema: “Treu a passejar la teva bogeria” gaudirem d’una jornada festiva i reivindicativa, per visibilitzar i trencar prejudicis al voltant de la salut mental.

Començarem a les 16.30h de la tarda a la Plaça del Poeta Boscà, amb un TALLER per a fer les PANCARTES que portarem a la Manifestació.

La MANIFESTACIÓ serà de 17.30h a 18.30h i anirem des de la Plaça del Poeta Boscà (Mercat de la Barceloneta) al Parc de la Barceloneta. Allà hi haurà la lectura del MANIFEST en català, castellà i llengua de signes.

A les 19h tancarem la jornada omplint el Parc de la Barceloneta de FESTA al ritme de Taki Sounds i Bohemios Autorizaos presentats per Dani Orviz fins a les 21.30h de la nit!!

Un esdeveniment organitzat per tots els moviments activistes de salut mental de Catalunya, obert a la participació d’altres col·lectius que lluiten per reivindicar el valor de la diversitat.

Podeu consultar més informació en el següent enllaç: Dia de l’orgull Boig

 

Carregant mapa...