Data/Hora
Data/es - 12/12/2019
18:00 - 20:00

Localització
Aula Ronda

0


En el context actual podem construir una arquitectura realment sostenible i alhora assequible econòmicament? Quins són els nous paradigmes arquitectònics que estan generant-se al voltant de la sostenibilitat? Quin és el rol que han de tenir l’arquitecte i el usuari/habitant en la generació i ús d’edificis realment sostenibles?

En l’àmbit de l’Economia Social, les cooperatives d’habitatge, estem fem un esforç per integrar l’arquitectura sostenible als nostres edificis, incorporant materials, sistemes de construcció i instal·lacions que disminueixen el consum energètic i l’impacte ambiental.

Intuïm que aquesta problemàtica en establir una arquitectura sostenible i assequible té diverses dimensions, que van des de la purament tècnica a la més política, a on la mobilització social i el paper de les institucions juguen un paper important en l’impuls real cap a una regulació específica per l’àmbit de la construcció sostenible i social, amb l’horitzó d’una societat descarbonitzada i sostenible, però també equitativa i democràtica

Ens proposem abordar aquesta problemàtica, per tant, obrint-nos a totes aquestes dimensions i esperem que les jornades serveixin per enriquir el debat al respecte.

Per formalitzar la teva inscripció gratuïta, has d’omplir aquest formulari abans de l’11 de desembre.

Data: 12 de desembre de 18 a 20 h
Lloc: Aula Ronda. Sant Pere més alt, 59, Barcelona
Mapa no disponible