Data/Hora
Data/es - 23/11/2020
17:30 - 19:30

0


Des d’ECOM, moviment associatiu que agrupa més d’un centenar d’entitats de persones amb discapacitat física, ens conviden al cicle virtual “Ciutat Viva” que han organitzat en el marc del dia internacional de les ciutats i que es desenvoluparà durant el mes de novembre.

La missió d’aquest projecte “Ciutat Viva” és promoure la participació activa de les dones amb discapacitat i col·lectius que pateixen discriminació múltiple en les iniciatives i polítiques de transformació urbana, per tal d’avançar cap a ciutats socialment més justes, sostenibles i igualitàries. 

Per tal d’avançar cap a aquest objectiu, com a punt de partida s’han organitzat 3 debats i 3 sessions de capacitació:

DEBAT 1 | Dijous 5 novembre 2020: Ciutat jugable i educadora

La ciutat sota la mirada dels infants i el jovent:  l’educació en valors de la diversitat i el foment de l’autonomia a través de l’entorn urbà.

DEBAT 2 | Dimarts 10 novembre 2020: Ciutat cuidadora

Com visibilitzar i posar en valor les cures en l’entorn urbà i en els propis processos de transformació urbana de manera transversal.

DEBAT 3 | Dijous 12 novembre 2020: Ciutat habitable

L’habitatge digne, accessible i assequible com a pilar de la vida a la comunitat, la igualtat d’oportunitats i l’equitat de gènere.

CAPACITACIÓ 1 | Dilluns 16 novembre 2020

Espais de participació ciutadana a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?

CAPACITACIÓ 2 | Dijous 19 novembre 2020

L’Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva i la Xarxa d’accessibilitat i vida independent (XAVI): Què són? Com participar-hi?

CAPACITACIÓ 3 | Dilluns 23 novembre 2020

Espais per la defensa de drets a Barcelona: Quins hi ha i com funcionen?

 

L’objectiu dels debats és reflexionar col·lectivament sobre els 3 conceptes (ciutat jugable i educadora, ciutat cuidadora i ciutat habitable) des de diferents perspectives, així com fomentar la coneixença entre les diferents entitats i col·lectius que hi participaran per teixir aliances i impulsar el treball en xarxa.

I les capacitacions serviran per donar a conèixer les diferents eines i espais dels que disposen la ciutadania i les entitats per promoure les iniciatives i polítiques de regeneració urbana a Barcelona.

Totes les sessions es desenvoluparan de 17.30h a 19.30h (horari d’hivern peninsular) a través de la plataforma Zoom. Les sessions de debat comptaran amb subtitulat en directe i un torn obert de preguntes a les ponents a través del xat.

La inscripció és gratuïta i imprescindible a través del següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ. Una vegada us hagueu inscrit a través del formulari, unes hores abans de la realització de cada sessió us enviaran l’enllaç per accedir i les instruccions sobre el funcionament de la plataforma. 

Per a més informació feu clic aquí!

Mapa no disponible