Data/Hora
Data/es - 19/10/2020
18:30

0


Durant les properes setmanes, el CNJC i el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) treballaran en una guia pedagògica sobre els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) en l’àmbit de l’educació en el lleure.

Per a fer-ho possible, necessiten tota l’ajuda de les entitats juvenils educatives i de totes les persones que s’hi vulguin sumar: monitores i monitors de lleure, caps d’agrupaments, educadores socials… Organitzen els propers mesos un cicle de taules rodones per abordar els DSiR en el lleure, que serviran per aprofundir en els continguts d’aquesta guia pedagògica.

PROGRAMA

Dilluns 19 d’octubre
Parlem de sexualitat, joves i DSiR des d’una anàlisi interseccional!

Diumenge 25 d’octubre
Activitat externa: Taller sobre els DSiR en el marc de les Jornades de Lleure i Feminismes, organitzades per Esplais CatalansEscoltes CatalansCasals de Joves de CatalunyaMinyons Escoltes i Guies de Catalunya i l’Escola Lliure El Sol al qual també podeu assistir.

Dilluns 02 de novembre
Encarem les vulneracions dels DSiR en l’àmbit del lleure! Espai per compartir la quotidianitat i els casos des d’una mirada feminista i de drets.

Dilluns 16 de novembre
L’Observatori DSiR. Som subjectes de drets: reivindiquem!

Dijous 10 de desembre
Compartim reflexions, casos, dubtes i estratègies sobre els DSiR en el lleure.

Totes les sessions, a excepció de les Jornades de Lleure i Feminismes, seran virtuals a través de Zoom a partir de les 18.30h.

Vols participar-hi? Confirma assistència a internacional@cnjc.cat indicant nom i cognoms, entitat, telèfon, i correu electrònic.

Per a més informació fes clic aquí!

Mapa no disponible