X

El passat 7 d’octubre, a l’Espai Jove La Fontana, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec) establien l’acord “L’edat no ens separa”, un posicionament que es presentava per treballar de forma coordinada sobre temes d’interès que afectin l’associacionisme juvenil i de gent gran.

Durant la presentació de l’acte, Maria Hernàndez, presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), advertia de la importància d’aquest acord intergeneracional: “No podem treballar per separat, hi ha moltes qüestions que afecten als dos col·lectius”.

Per la seva banda, el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, Mario Cugat, assegurava que “aquest acord és una de les accions més importants que la Fatec ha fet durant els seus anys d’existència”.

Finalment, Núria Ramon, presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), presentava el primer posicionament comú “Dignitat al llarg de la vida: no a la precarietat, sí a les pensions dignes!” sobre el sistema de pensions i l’envelliment digne.