Cartell LGBTI+
X
Cartell LGBTI+

banner LGBTI

Data i horari: els dimarts 3, 10, 17 i 24 de novembre de 18.30h a 20.30h

Arriba la 4a Edició de la Formació en perspectiva LGBTI+ per a entitats juvenils, una formació organitzada pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB) i el CRAJ.  Aquesta formació està pensada per fer dels nostres espais associatius llocs segurs i còmodes per a totes les joves independentment de la seva identitat i expressió de gènere i orientació afectivo-sexual.

Per fer-ho, s’impartiran sessions teòriques de la mà d’entitats especialitzades en la temàtica i, a més, hi haurà espais per compartir recursos i bones pràctiques així com per aplicar a la realitat allò que s’ha après.

Per tant, si sou una entitat, col·lectiu o associació jove de Barcelona i aquest tema us interpel·la, no ho dubteu!

Continguts de la formació

  • Sessió 1 i 2: Mirada interseccional i perspectiva LGBTI+ a les entitats. Sessions en les quals s’abordarà la part més teòrica i conceptual sobre la perspectiva LGBTI+ des d’una mirada  interseccional. Amb Berta Vallvé i Març Llinàs. 
  • Sessió 3: Acompanyament psicosocial en els àmbits de vulneració de Drets Humans: Violències contra les persones LGBTI+. Sessió orientada a reflexionar sobre les agressions i discriminacions LGBTIfòbiques en el si de les entitats, així com facilitació d’eines per a l’abordatge d’aquestes. Amb Cristian Carrer de l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH). 
  • Sessió 4: Reptes de l’Associacionisme Juvenil per incorporar una perspectiva inclusiva. Sessió enfocada des d’una perspectiva de compartir experiències, reptes, bones pràctiques, recursos… Amb Sinver (Associació universitària LGBTI+) i AECS (Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut). 

Lloc

De manera online, a través de la plataforma Zoom.

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: ‘Inscripció al cicle formatiu Perspectiva LGTBI+ a les entitats juvenils.