X

El proper divendres 12 de desembre a les 21h a l’Espai Jove La Fontana tindrà lloc l’acte commemoratiu del 20è aniversari del CRAJ, el primer servei associatiu de la ciutat de Barcelona cogestionat per una entitat juvenil, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

A l’acte participaran el regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, i el president del Consell de la Joventut de Barelona, Albert Claret. Tot seguit, el CRAJ us oferirà un petit refrigeri i tots junts farem un brindis per l’associacionisme.

A continuació, al mateix auditori de l’Espai Jove La Fontana, tindrà lloc l’entrega de premis Barna Jove, un reconeixement als projectes duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre al llarg de 2014.

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres, les entitats del món associatiu juvenil, aquesta efemèride perquè sou precisament vosaltes -associacions, col·lectius i grups de joves- qui heu donat la raó de ser a la tasca del CRAJ aquests 20 anys.