socdelcraj
X
socdelcraj

Des del CRAJ us presentem i us animem a participar en el concurs #sócdelCRAJ, una iniciativa que hem promogut per tal de premiar la vostra fidelitat i confiança en el servei i la dedicació i compromís que teniu amb el creixement del teixit associatiu de la ciutat!

  • En què consisteix el concurs #sócdelCRAJ? És fàcil! Només cal que pengeu una imatge de l’entitat a les vostres xarxes socials (ep, atenció: només al Facebook i al Twitter!!) mentre feu ús d’algun dels serveis que oferim (utilitzant un dels nostres materials llogats, rebent un assessorament, participant en una sessió formativa…) i ens mencioneu, tot utilitzant l’etiqueta #sócdelCRAJ!
  • Què hi podeu guanyar? El CRAJ atorgarà un total de quatre premis repartits en les dues xarxes socials. Es valoraran les imatges de forma qualitativa (aquelles imatges que sorprenguin positivament per la seva originalitat) i de forma quantitativa (aquelles imatges que tinguin més retuits al Twitter i més comparticions al Facebook). 

El premi consisteix en una cessió gratuïta d’un dels materials que el CRAJ ofereix a les entitats o bé l’ús d’una Sala taller o la Sala Polivalent de l’Espai Jove la Fontana, dins dels horaris d’obertura de l’equipament durant l’any 2017, sempre seguint els criteris i la normativa del servei.

Atenció: Useu la xarxa social que més us complagui per a cada imatge. No hi ha màxim d’imatges per penjar, però una mateixa entitat no podrà ser la guanyadora en ambdues xarxes socials ni en ambdues convocatòries! Per tant, hi haurà quatre premis per a quatre entitats diferents.

  • Qui pot participar? El concurs està obert a totes aquelles entitats, associacions, plataformes i col·lectius juvenils que estiguin inscrites al cens d’entitats juvenils del CRAJ. A més, és necessari que seguiu els canals comunicatius del CRAJ (el Facebook i el Twitter, en funció de la xarxa amb la que es participi).
  • Quan comença i quan acaba el termini per participar? El període de presentació s’iniciarà a les 16:00 del dia 8 de novembre i finalitzarà a les 23:59 del dia 12 de desembre del 2016. El nom dels col·lectius i entitats guanyadores es farà públic el 16 de desembre, en el marc de l’entrega dels Premis BarnaJove 2016 i se’n farà difusió a través de les xarxes socials del CRAJ. 

Esperem les vostres imatges!! Si encara us queden dubtes, consulteu les bases-concurs-socdelcraj-2016!