maleta.Imagen fija001
X
maleta.Imagen fija001

Des del CRAJ animem a les associacions juvenils a participar en projectes europeus, a fer el salt internacional, a apostar obertament per obrir-se a un nou món d’oportunitats, que aportarà aire fresc a l’entitat i als propis joves! 

És per aquesta raó per la que hem creat un nou material de cessió gratuïta per a les entitats juvenils de Barcelona:

La maleta d’activitats internacionals!

Tal i com podeu veure en aquest vídeo, a través de la maleta oferim un ventall de recursos informatius i didàctics per treballar aspectes clau com poden ser els la diversitat, la destrucció d’estereotips o l’impacte ambiental del nostre projecte, així com propostes de dinàmiques per treballar la coneixença, la cohesió, els Drets Humans, la igualtat de gènere i altres aspectes en clau internacional.

Els materials que inclou són els següents:

  • Jocs de cartes i dinàmiques varies amb el material necessàri.
  • La nova Guia “Obrim fronteres! Eines per preparar activitats internacionals a les entitats juvenils!: aquesta guia està adreçada a totes les entitats o grups que vulguin gestionar i tirar endavant un projecte internacional. A la guia s’hi troba informació sobre els passos a seguir i sobretot els ofereix un llistat de 50 eines i dinàmiques per preparar activitats internacionals de coneixença, cohesió, trencar etiquetes, cooperació, morals, drets humans, antiracisme, igualtat de gènere, comunicació i avaluació.
  • Un seguit de publicacions com fitxes temàtiques i butlletins 901 de caire internacional.

A part de fer ús de la Maleta d’activitats internacionals i totes les seves opcions, recordeu que compteu  amb el suport de l’assessoria de gestió de projectes i l’assessoria internacional que oferim des del CRAJ!

Podeu posar-vos en contacte amb el CRAJ per sol·licitar la maleta o ve demanar una assessoria al telèfon 93 265 52 26 o a correu internacional@crajbcn.cat.