Skip to Content

cercador d'opcions de mobilitat

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Opcions de mobilitat

Opcions de mobilitat

Viatjar és una bona forma per conèixer altres realitats i maneres d’entendre el món. Però, a banda del que ens ofereixen les agències de viatge, hi ha moltes altres formes de viatjar que possiblement són més enriquidores i més útils per a la nostra formació.

En aquest apartat us oferim les definicions d’aquestes propostes alternatives i el contacte amb entitats que organitzen aquest tipus d’activitats. Intercanvis, camps de treball, formacions sobre participació juvenil, brigades, estades solidàries o voluntariats europeus són algunes de les activitats que teniu al vostre abast. 

Organitza:
Autonomia e Descoberta i Fundació Catalunya Voluntària
Lloc:
Beja, Portugal
Dates:
Del 24 de novembre al 15 de desembre de 2017
Tema:
activitats culturals, esportives i musicals
Data límit d'inscripció:
31.10.2017
Contacte:
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
Descripció:

Durant el SVE les persones voluntàries tindran l’oportunitat d’organitzar activitats culturals, esportives i musicals, debats, promouran el programa Erasmus+ i voluntariat. Les persones voluntaris treballaran amb l’equip d’Autonomia e Descoberta, amb el Departament de Joventut del Municipi i altres organitzacions juvenils que treballen amb i per a la comunitat de joves.

El projecte estarà format per 6 voluntaris/es de Bulgària, Itàlia, Hongria, Polònia i Catalunya.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, transport local, assegurança mèdica, suport lingüístic i visat (si fos necessari) estan cobertes pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea.

L’entitat organitzadora farà efectiu el pagament del cost del viatge internacional (fins a la quantia màxima del pressupost establert 275€) un cop presentats els documents justificatius del viatge i de la compra realitzada. Els voluntaris/es també reben suport personal (mentor) i suport relacionat amb les tasques (supervisor) per part de l’entitat d’enviament i d’acollida abans, durant i després del projecte.

Al finalitzar el projecte els voluntaris/es rebran el Youthpass, certificat que acredita el seu pas pel SVE.

Qui pot participar? Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un SVE amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

 

 

Pàgina 1 de 11