Skip to Content

cercador d'opcions de mobilitat

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Opcions de mobilitat

Opcions de mobilitat

Viatjar és una bona forma per conèixer altres realitats i maneres d’entendre el món. Però, a banda del que ens ofereixen les agències de viatge, hi ha moltes altres formes de viatjar que possiblement són més enriquidores i més útils per a la nostra formació.

En aquest apartat us oferim les definicions d’aquestes propostes alternatives i el contacte amb entitats que organitzen aquest tipus d’activitats. Intercanvis, camps de treball, formacions sobre participació juvenil, brigades, estades solidàries o voluntariats europeus són algunes de les activitats que teniu al vostre abast. 

Organitza:
Makeroom
Lloc:
Índia (Bangalore), Latvia (Riga), Itàlia (Lecce)
Dates:
a convenir
Tema:
salut mental
Data límit d'inscripció:
24.11.2017
Contacte:
miks@makeroomindia.com
Descripció:

L’objectiu és crear programes d’aprenentatge no formal que utilitzin eines psicològiques avançades que siguin àmplies i tinguin com a objectiu múltiples resultats de salut

Perfil de l’organització del soci: buscant organitzacions / institucions ben establertes que treballin en l’àmbit de la salut mental estretament associades a les escoles secundàries (alumnes de 12 anys més).

Motivació darrere del projecte:
Mentre que l’adolescència pot ser un període d’alta vulnerabilitat per als joves, hi ha una àmplia evidència que afirma que els programes d’intervenció primerenca són una poderosa estratègia de prevenció per evitar problemes relacionats amb la salut mental.

L’objectiu del projecte, per tant, és millorar el benestar emocional i mental de la joventut reduint els estressors, millorant la resiliència i promovent un inici saludable a la vida. L’objectiu és crear un enfocament veritablement integral i holístic de cuidar el benestar mental dels nens i adolescents des de la primera adolescència fins a la joventut per assegurar-se que prosperin i tinguin l’oportunitat de convertir-se en el millor de si mateixos.

Aconseguir una millor salut mental i benestar per als joves, i especialment per a aquells grups vulnerables amb un risc comparativament més alt de problemes de salut mental:

Construir la resistència i la connectivitat social a través d’intervencions estructurades
Normalitzeu, en lloc de destigmar les converses entorn de la salut mental
Millorar l’alfabetització de la salut mental entre els nens, els joves i les famílies.
Desenvolupar entorns educatius / educatius / d’influència més responsius i de suport
Millorar els programes i serveis de benestar mental a través d’intercanvis interculturals i l’ús de dades i perspectives localment rellevants
Crear una comunitat hàbil i hàbil d’adults per donar suport al benestar mental dels nens i joves.
Facilitant informació coherent, accessible i precisa
Intervenció anticipada i generant eines i recursos per a la cura de seguiment
Connexió de joves amb opcions de suport a la joventut que són culturalment adequades

Innovacions / intervencions que es desenvoluparan durant el projecte:
El projecte té com a objectiu crear un conjunt integral; estratègies implementables basades en l’evidència que es poden integrar amb els sistemes educatius actuals. Els programes desenvolupats contribuiran a fomentar la consciència social i emocional, millorar el benestar psicològic i evitar possibles problemes de salut mental. La promoció de la salut mental es tracta de crear entorns que promoguin i sostenen una salut mental positiva per a tothom.

L’enfocament consistirà a crear programes d’aprenentatge no formal utilitzant eines psicològiques avançades que siguin àmplies i orientades a múltiples resultats de salut, involucrin a tota la institució, se centrin en el desenvolupament de competències personals, incloguin els pares i la comunitat més àmplia i s’implementin durant un període de temps.

Organitza:
Club pour l'UNESCO Jean Laurain- Metz
Lloc:
França (Metz)
Dates:
a convenir
Tema:
radicalització
Data límit d'inscripció:
14.12.2017
Contacte:
KASALI Mariko & LECLERC Claude: leclerc-ilbay@wanadoo.fr
Descripció:

El projecte treballa per l’establiment de la xarxa de cooperació d’organitzacions juvenils sense ànim de lucre i joves per treballar en la lluita contra l’extremisme, el populisme, el nacionalisme i la radicalització.

60 anys després de la signatura del Tractat de Roma, tota Europa té un període d’extracció i augment de l’extremisme, el populisme, el nacionalisme i la radicalització, qüestionant la construcció de la Unió Europea …

A mesura que la joventut té un paper important en la lluita contra aquests fenòmens, volem establir una xarxa de cooperació d’actors del sector juvenil. Oferirem a joves treballadors i joves de 12 països candidats a la UE / ALE / Candidats per treballar amb nosaltres durant 2 anys sobre el tema: “Augment de l’extremisme, el populisme, el nacionalisme i les radicalitzacions a Europa”.
Què atreu els joves en moviments extrems? Quins programes / accions juvenils poden lluitar contra aquest fenomen? Quina efectivitat tenen amb els joves?

Per a les organitzacions interessades, gràcies per respondre amb urgència

 

Organitza:
HyryHatchery
Lloc:
Són de Finlàndia
Dates:
a convenir
Tema:
a convenir
Data límit d'inscripció:
31.12.2017
Contacte:
katia.launchpad@gmail.com
Descripció:

Un grup informal de joves anomenats HyryHatchery de Finlàndia busquen una associació sòcia per a presentar projectes europeus.

HyryHatchery és part d’un programa anomenat llançament de Plataforma Incubació i rural gestionat per 4H Kuhmo, finançat pel líder GAL Living Kainuu d’una ONG.

Són gent oberta de ment, actiu, enèrgic i feliç que està interessada en viatges, cultures diferents i especialment els esports com el futbol. El seu lema és que tots són diferents però tenen molt en comú. Són novells en quan a la planificació de projectes, però han experimentat persones al nostre equip projectes de tipus europeu. En primer lloc, estaran encantats d’escapar Finlàndia algun lloc on faci calor, però poden parlar d’un intercanvi en dues parts també! 

Organitza:
Associazione Radio Incredibile
Lloc:
Itàlia (Grottammare, Ascoli Piceno)
Dates:
a convenir
Tema:
ràdio juvenil
Data límit d'inscripció:
31.12.2017
Contacte:
e.veroli@radioincredibile.com
Descripció:

Associazione Ràdio Incredibile és una ONG fundada el 2009 per un grup d’estudiants locals amb l’objectiu de promoure l’ús responsable i conscient dels mitjans de comunicació i promoure la inclusió social de les persones a través de la participació de les persones de totes les edats en les activitats de difusió de ràdio i tallers.

A més Ràdio Incredibile vol donar veu als que per raons físiques o logístiques estan exclosos i aïllats, com les persones amb discapacitat físicament, mentalment discapacitades o estan detinguts a la presó, estimulant el seu sentit d’autoestima, esperit d’equip, la creativitat i la participació.

Ràdio Incredibile és també una eina per a la comunitat local per promoure el coneixement de la regió de Marche i en particular per donar suport i fer visibles les comunitats ubicades a l’àrea de 2.016 del terratrèmol.

www.radioincredibile.com

Organitza:
Idea Factory
Lloc:
Split - Croàcia
Dates:
A convenir
Tema:
Partners
Data límit d'inscripció:
31.12.2017
Contacte:
Persona de Contacte: Ante Marin E-mail: marinternazionale@gmail.com
Descripció:

Idea Factory és una associació no governamental que vetlla per l’esport, l’ecologia, la cultura, el desenvolupament de la societat civil i la iniciativa empresarial amb base a Split – Croàcia.

Fins ara han creat i desenvolupat amb èxit molts projectes diferents i els han implementat a nivell local i nacional. Els projectes han estat desenvolupats amb el suport financer de diferents fundacions i alguns els concedeixen fons per a la innovació.

Pàgina 1 de 612345...Última »