Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Eines per a la mediació

Descripció anunci:

Aquest curs del Centre de Formació de Fundesplai ofereix recursos per gestionar els conflictes i desenvolupar les habilitats de les persones mediadores.

La formació està subvencionada i s’adreça a treballadors i treballadores en actiu que vulguin conèixer estratègies per gestionar els conflictes i aprofundir en els models i tècniques de processos de mediació.

El programa té una durada de 30 hores presencials i consta dels eixos següents:

  • Què és la mediació?
  • Procés de mediació 
  • El bon mediador/a
  • Casos pràctics

Les persones interessades s’hi poden inscriure  enviant  aquest formulari.

Més informació:

Entitat o associació:
Centre de Formació de Fundesplai
Telèfon:
93 551 15 33
Llegir més

Curs d’introducció a les drogodependències

Descripció anunci:

1.Situació del consum de drogues a Catalunya: tipologia i pautes de consum.

2. Aspectes bàsics del coneixement sobre les drogues: conceptes bàsics i variables relatius a la substància; perspectives socials del fenomen.

3. Causes de les drogodependències: factors sociològics; riscs i problemàtiques refereides al consum de drogues; tipologia de consumidors.

4. Intervenció en drogodependències: polítiques d’intervenció públiques i privades, àrees d’intervenció; treball comunitari -diagnòstic i planificació de la intervenció; prevenció i reducció de riscs i danys; abordatge terapèutic i assistència de les drogodependències.

5. L’acció del voluntariat: funcions; adquisició d’habilitats; àmbit d’actuació.

Dates: Del 26/09/2017 al 05/10/2017

Dies i horaris curs: 26, 28 setembre 3 i 5 d’octubre de 16 a 20h

Data límit d’inscripció: 20/09/2017

Preu de la matrícula: 20 euros €

Adreça: Carrer de Quevedo, 2, baixos, 08012, Barcelona.

Informació i inscripcions: egutierrez@abd-ong.org

Més informació: abd-ong.org

Entitat o associació:
ABD Associació Benestar i Desenvolupament
Telèfon:
932 890 530
Llegir més

‘Jo no sóc masclista… o sí?’

Descripció anunci:

El CJB ha realitzat un plegable amb el qual es pretén reflexionar entorn als micromasclimes presents en la societat.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha presentat una nova eina que vol servir per reflexionar al voltant del micromasclisme. Es tracta d’un plegable en el qual s’explica què són aquests comportaments i on s’hi mostren les formes com es poden combatre. D’aquesta manera, es vol posar al servei de la població un document que permeti donar resposta a diverses preguntes que pot generar aquest fenomen.

La iniciativa, fruit d’una proposta del Grup de Treball de Gènere del mateix CJB, vol posar de manifest com en el dia a dia es donen moltes situacions en què es perpetuen la violència i la discriminació vers les dones, de manera imperceptible, en accions i comportaments que sovint són legitimats pel propi sistema i el gruix de la societat. Les entitats, associacions o persones que vulguin adquirir exemplars físics, ho poden fer enviant un correu a cjb@cjb.cat o al telèfon 932 654 736.

Micromasclime, el principi de la desigualtat

Aquestes pràctiques, més subtils, que reflecteixen i fomenten la desigualtat entre homes i dones són legitimades per l’entorn social, com per exemple totes les relacionades amb el fet d’ignorar o, fins i tot, menysprear la menstruació. Es considera, a més, que conformen la base que esdevé una tendència que pot desenvolupar-se donant lloc a altres formes més agressives, ja considerades delicte, de maltractament emocional, psicològic, físic, sexual o econòmic.

Desplegable en pdf

Més informació

Entitat o associació:
Consell de la Joventut de Barcelona
Telèfon:
932 654 736
Email:
cjb@cjb.cat
Llegir més

Comunicació amb enfocament de drets

Descripció anunci:

L’Institut de Drets Humans de Catalunya i Periodismo Humano organitzen un curs virtual per a persones interessades en el periodisme responsable i humà. 

La segona edició del curs virtual “Comunicació amb enfocament de drets, eines per a un periodisme més humà” es posarà en marxa el 4 de setembre, de la mà de l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i Periodismo Humano, amb l’objectiu d’aprofundir en com apostar per un periodisme responsable i centrat en les persones, en els seus drets i les seves lluites.

En el curs s’aportaran les eines i recursos necessaris per informar en detall amb un enfocament de gènere i basat en els drets humans. La formació es dirigeix a professionals de la comunicació com periodistes, responsables de comunicació d’entitats i de l’administració pública, activistes que exerceixen tasques comunicatives, estudiants vinculats al sector i professionals d’altres àmbits amb interès en la comunicació i en l’enfocament de gènere i basat en drets humans.

L’equip docent de la formació està format per David Bondia, professor titular de Dret i Relacions Internacionals i president de l’IDHC, i Patricia Simón, periodista ‘freelance’ especialitzada en Relacions Internacionals i ex-subdirectora de Periodismo Humano.

El preu del curs és de 150 euros, i de 120 euros per a persones sòcies de l’IDHC o de Periodismo Humano, estudiants, persones jubilades, a l’atur o membres de famílies nombroses, monoparentals o monomarentals.

Per inscriure’s-hi, cal fer-ho en línia. Les places són limitades a 30 persones. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Més informació:

  • Data: Del 4 de setembre al 15 d’octubre.
  • Lloc: En línia.
  • Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya i Periodismo Humano.
  • Preu: De 120 a 150 euros.
  • Contacte: institut@idhc.org
Entitat o associació:
institut de Drets Humans de Catalunya i Periodismo Humano
Telèfon:
93 119 03 72
Llegir més

Comunicació digital per a la transformació social

Descripció anunci:

Obrim les inscripcions a una nova edició del curs Comunicació digital per a la transformació social que organitzem conjuntament SETEM Catalunya i  la Universitat Oberta de Catalunya.

Si creus que la comunicació pot canviar el món i tens ganes de dedicar-te professionalment o com a activista al món de les ONG i o dels moviments socials amb vocació transformadora, aquesta formació pot ser-te molt útil.  A banda de conèixer de manera aprofundida el paradigma comunicatiu actual, aprendràs a fer servir eines necessàries per dissenyar estratègies i implementar projectes de comunicació online d’èxit per a la transformació social.

Tot i que no comença fins a l’octubre, si et matricules abans del 15 de juliol s’aplicarà un 10% de descompte sobre el preu total. A banda, totes les persones sòcies de SETEM gaudiran d’un 15% de descompte sense límit temporal. Aprofita aquesta oportunitat per sumar-te a la revolució de les xarxes!

El curs ofereix la possibilitat de fer pràctiques -no obligatòries- en diverses organitzacions del sector, per poder posar en pràctica tots els aprenentatges.

Programa de continguts:
1. Comunicació digital per a la transformació social.
2. Web col·laboratiu i Social Media: recursos i aplicacions per a la transformació social.
3. Activisme digital i treball col·laboratiu en xarxa.
4. Social Media Marketing i posicionament web aplicats al canvi social.
5. Pla de Social Media per a la transformació social.

Dates:
Inici 18 d’octubre de 2017.
15 ECTS – 375 hores.

Preu:
1.120 euros (s’aplicarà un 10% de descompte a les matrícules prèvies al 15 de juliol -inclòs- i un 15% de descompte a socis/es de SETEM).
Codi promocional per a sòcies de SETEM: SETEMUOC15

Idioma: castellà.

Inscripcions aquí!
Si vols més informació, consulta la web de la UOC, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca’ns al 93 441 53 35.

Entitat o associació:
Setem Catalunya
Telèfon:
93 441 53 35
Web:
setem.org
Llegir més
Pàgina 1 de 6712345...102030...Última »