Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Curs de Formació Internacional “ToT Global EducatiON”

Descripció anunci:

Del 27 del novembre al 5 de desembre 2019 a Zakrzewo, Polònia. Formació de Formadors que abordarà la importància del consum responsable, la sostenibilitat i l’ètica a l’hora de implementar projectes.

La totalitat de les despeses de transport, allotjament, manutenció i materials estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies a l’ajut del programa Erasmus+

Per participar s’haurà d’emplenar el formulari disponible a https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/ i enviar-lo per e-mail a info@catalunyavoluntaria.cat

 

Entitat o associació:
Fundació Catalunya Voluntària
Telèfon:
934 124 493
Llegir més

Curs de Formació Internacional “Changemakers Course”

Descripció anunci:

Del 17 al 25 de novembre 2019 a Zakrzewo, Polònia.  L’objectiu del projecte és agafar problemes o temes que amoïnin al grup de participants a la seva realitat local, i poder dissenyar accions i iniciatives locals, socials, que puguin adreçar aquestes problemàtiques.

La totalitat de les despeses de transport, allotjament, manutenció i materials estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies a l’ajut del programa Erasmus+.

Per participar s’haurà d’emplenar el formulari disponible a https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/ i enviar-lo per e-mail a info@catalunyavoluntaria.cat

 

Entitat o associació:
Fundació Catalunya Voluntària
Telèfon:
934 124 493
Llegir més

Llibertat d’expressió i dret de reunió i associació pacífica: Sessions formatives per a la ciutadania, organitzacions i moviments socials

Descripció anunci:

Sessions formatives a Barcelona, Terrassa i Sabadell sobre el marc normatiu internacional del dret a la llibertat d’expressió i del dret de reunió, els mecanismes i instruments a l’abast de la ciutadania per denunciar les vulneracions dels drets i llibertats fonamentals.

La tendència global i generalitzada a restringir la llibertat d’expressió i el dret de reunió i manifestació afecta tant a l’exercici d’aquests drets com a la capacitat per reclamar i exercir la resta de drets humans.

La llibertat d’expressió juntament amb el dret de reunió i manifestació pacífica constitueixen la pedra angular d’una societat lliure i democràtica. Aquests drets estan estretament relacionats i suposen un mitjà imprescindible pel debat públic i la crítica política necessària en un sistema democràtic plural.

Organització: Institut de Drets Humans de Catalunya
Programa del curs:

Les sessions són íntegrament presencials i seguiran les guies pràctiques sobre mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d’expressió i el dret a la reunió pacifica i associació.

16.00h – Mecanismes i estàndards internacionals de la llibertat d’expressió i el dret de reunió i associació  

18.00h – Estratègies i mecanismes de defensa mitjançant casos pràctics

Informació sobre la inscripció:

Sessió a BARCELONA, 5 de novembre | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a SABADELL, 12 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

Sessió a TERRASSA, 19 de novembre  | Inscripció gratuïta mitjançant formulari web

 

Entitat o associació:
Institut de Drets Humans de Catalunya
Telèfon:
931 190 372
Llegir més

Càpsula formativa: ‘Obligacions legals de les entitats juvenils: que no se’ns passi cap per alt!’

Descripció anunci:

Quines obligacions tenim com a entitat juvenil? Hem de disposar d’una assegurança? I això del certificat digital? Drets d’imatge, certificat DNS, transparència, llibres de l’entitat, protecció de dades… repassarem totes les obligacions legals que hem de tenir en compte en la gestió d’una associació!

Continguts de la formació

  • Obligacions registrals
  • Obligacions documentals (gestió interna)
  • Obligacions derivades de la gestió de persones
  • Obligacions relacionades amb l’organització d’activitats
  • Obligacions econòmiques
  • Obligacions fiscals 

Data i horari

Dimecres 30 d’octubre de 18.30 h a 20.30 h

Lloc

Al Casal de Joves Palau Alòs (Districte Ciutat Vella Carrer de Sant Pere Més Baix, 55 M: L1 i L4 a Urquinaona, L4 a Jaume I).

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç:

Inscripció a la càpsula formativa «Obligacions legals de les entitats juvenils». Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic info@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

 

Entitat o associació:
Centre de Recursos d'Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Telèfon:
932 655 217
Llegir més

Formació: Refugiats climàtics

Descripció anunci:

Al Novembre Nexes realitzarem 4 càpsules formatives per abordar la temàtica de la crisi climàtica. En concret: l’efecte directe de la crisi climàtica, coneixent el perfil de refugiats climàtics, les raons polítiques de la mobilització de les persones, el prisma de l’alimentació i la crisi climàtica, els impactes de l’alimentació industrial i la resiliència socioclimàtica entre d’altres continguts entorn a la crisi climàtica mundial.

Es per això, que tots els dimecres de Novembre de 19 a 21 h us esperem al Carrer Radas, 27 per tal de poder conèixer més sobre la crisi climàtica, el concepte de refugiats climàtiques, alternatives i quines pràctiques diàries podem fer i construir conjuntament per a fer front a aquesta crisi.

Si t’interessa, escriu-nos a info@nexescat.org.

Inscripcions fins el 30/10/2019

 

Entitat o associació:
Nexes
Telèfon:
-
Llegir més
Pàgina 1 de 14612345...102030...Última »