Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Jornada: Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat

Descripció anunci:

La FCVS i DINCAT organitzen una trobada amb entitats socials per posar en relleu que tothom ha de tenir l’opció de poder realitzar una acció voluntària en igualtat de condicions.

La jornada ‘Voluntariat per a tothom: inclusió i accessibilitat’ neix per reflexionar i debatre el pròxim divendres 11 de maig a la Casa del Mar sobre la igualtat de condicions per poder realitzar una acció voluntària. L’esdeveniment, que començarà a les 9.00 i acabarà a les 14.00h, posarà en relleu que qualsevol persona pot fer voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i DINCAT han fet tàndem per organitzar una jornada dirigida a totes les persones interessades en aprendre i/o posar en pràctica criteris d’accessibilitat als seus programes de voluntariat.

 

Teatrefòrum sensibilitzador:

La jornada arrencarà amb una benvinguda per part de les autoritats, en un acte que serà conduït per la periodista i cantautora Clara Sánchez -Castro. Després, arribarà una de les parts centrals de la jornada, que consistirà en una intervenció teatral a mans del col·lectiu de teatre social d’Impacta’t, amb un to interactiu i participatiu i que aportarà eines per a la reflexió i la transformació social.

L’objectiu és ajudar als protagonistes a trobar noves maneres d’actuar davant les situacions conflictives plantejades en cada peça. Tot seguit, Romà Javierre, responsable d’Accessibilitat i Ciutadania de DINCAT, realitzarà una ponència sobre accessibilitat cognitiva. A més, donarà eines a les entitats per flexibilitzar i fer que els seus plans de voluntariat siguin més inclusius i accessibles.

 

Sessions de treball en grup sobre les fases  de la gestió del voluntariat:

Desprès de la pausa, s’organitzaran diferents grups de treball amb persones tècniques i voluntàries d’entitats. En aquests grups de treball, es posarà sobre la taula cada una de les fases de la gestió de voluntariat. Les set fases necessàries per implementar programes de voluntariat seran compartides tenint en compte els rols que juguen la figura de coordinació i les persones voluntàries.

 

Cloenda i inscripcions:

Les inscripcions per a la jornada es podran fer a través del següent formulari: Formulari d’inscripció a la jornada. La data límit per poder fer la inscripció serà el dilluns dia 7 de maig de 2018 a les 23.59h.

Segueix tota la informació a través de les xarxes socials: #VoLinclusiu18

 

Entitat o associació:
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Telèfon:
933 141 900
Llegir més

Pràctiques als Casals d’Estiu Escolta

Descripció anunci:

Un estiu més, des de la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitzen dos Casals d’Estiu Escolta (un al barri del Carmel i un a Ciutat Meridiana) i volen oferir el Casal com a lloc de pràctiques per a estudiants d’Integració Social / Animació Sociocultural i Turística / Educació Infantil / Monitors/es de lleure.

Els Casals començaran el 25 de juny i durarà fins el 27 de juliol amb horari de 9h a 17,30h i hi participaran infants de 3 a 12 anys.

El Casal té com a objectiu reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d’entitats, d’espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d’entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona. Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d’un eix d’animació que serveixi de motivació per a tots i totes. Cada setmana hi ha una excursió i una sortida a la piscina, a part de les activitats pròpies del Casal a les mateixes escoles.

Per qualsevol dubte estem en contacte a: barcelones@escoltesiguies.cat

Moltes gràcies per la vostra atenció, 

 

Entitat o associació:
Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Telèfon:
935 902 700
Llegir més

Es posa en marxa “Juntes emprenem”

Descripció anunci:

LabCoop és una de les entitats que forma part de Juntes Emprenem, projecte que proposa l’apoderament de dones de Barcelona ciutat a través d’un programa de formació i acompanyament per posar en marxa idees emprenedores, cooperatives i socialment compromeses. Les participants descobreixen i fomenten les seves habilitats i competències, es formen en aspectes clau a l’hora d’engegar un projecte emprenedor i reben assessorament de persones especialitzades en economia social i solidària.

L’edició d’aquest 2018 es posa en marxa el dimecres 18 d’abril i es duu a terme al llarg de 9 setmanes. Consta de 34 hores de formació, de les quals d’entre 3 i 9 són hores d’acompanyament que conclouen en una trobada amb dones emprenedores d’altres territoris que han desenvolupat projectes inspiradors. El 9 d’abril, a les 12.00 hores, al local d’Ecos del carrer Casp (C. Casp, 43), tindrà lloc la sessió informativa que servirà d’espai de benvinguda i de trobada de les dones inscrites.

‘Juntes Emprenem’ s’inscriu dins el programa ‘Juntas Emprendemos’ per a la capacitació integral de dones que busquen un model de vida propi. El programa va néixer el 2015 en el si d’un grup d’entitats de la Red de Economía Alternativa y Solidaria (REAS) i es desenvolupa a Aragó, Catalunya, Madrid i el País Basc. Totes aquelles dones amb empenta i que estiguin interessades en participar en el programa poden inscriure’s enviant un correu a info@labcoop.coop.

 

Entitat o associació:
LabCoop
Telèfon:
931 713 770
Llegir més

Curs de llengua i cultura WOLOF

Descripció anunci:
 
Ensenyament de llengua i cultura WOLOF impartit per jove nadiu.

PROLLEMA, neix com a proposta adreçada a joves d’orígens diversos en risc d’exclusió social, que els capacita com a formadors de la seva llengua materna per poder impartir-la de forma remunerada.

L’ensenyament de la llengua, aposta per recolzar-se en l’oralitat i la practicitat des d’un nivell bàsic,cercant que l’aprenent adquireixi competències lingüístiques i culturals que permetin esdevenir autònom en la comunicació amb el parlant de la llengua apresa.

> 12 sessions , 1 sessió a la  setmana (dimarts) , de 18h a19’30 , 90′ / sessió , d’abril al juny,  a la Nau Bostik,   52€ / mes <

Per a disposar de més informació, consultar el següent enllaç: Informació de les formacions de llengua 2on trimestre

Per a fer les inscripcions: Inscripcions als cursos de llengua 2on trimestre 2018

 

Entitat o associació:
Prollema
Telèfon:
633 155 017
Llegir més

Curs de llengua i cultura URDÚ

Descripció anunci:

Ensenyament de llengua i cultura URDÚ impartit per jove nadiva.

PROLLEMA, neix com a proposta adreçada a joves d’origens diversos en risc d’exclusió social, que els capacita com a formadors de la seva llengua materna per poder impartir-la de forma remunerada.

L’ensenyament de la llengua, aposta per recolzar-se en l’oralitat i la practicitat des d’un nivell bàsic,cercant que l’aprenent adquireixi competències lingüístiques i culturals que permetin esdevenir autònom en la comunicació amb el parlant de la llengua apresa.

> 12 sessions , 1 sessió a la  setmana (dimecres) , de 18 h a 19.30 h, 90 min/sessió , d’abril al juny,  a la Nau Bostik,   52€ / mes <

Per a disposar de més informació, consultar el següent enllaç: Informació de les formacions de llengua 2on trimestre

Per a fer les inscripcions: Inscripcions als cursos de llengua 2on trimestre 2018

 

Entitat o associació:
Prollema
Telèfon:
633 155 017
Llegir més
Pàgina 1 de 9112345...102030...Última »