Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Arriba el primer Edcamp sobre associacionisme i voluntariat!

Descripció anunci:

Vol esdevenir un espai per a què les persones implicades i vinculades en el sector puguin millorar la formació que actualment s’ofereix.

n espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre una temàtica. Això és un Edcamp i, per primera vegada, se n’organitza un dedicat íntegrament a l’associacionisme i el voluntariat. Tindrà lloc el 2 de febrer en horari matinal a Torre Jussana (Av. Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona) i està dirigit tant a persones associades i voluntàries, com a equips tècnics que formen part d’entitats i organitzacions d’aquest sector.

Impulsat per Torre Jussana, el CRAJ, la Fundació Pere Tarrés, la FCVS, Fundesplai i amb el suport de Fundació Jaume Bofill i Xarxanet.org, aquest Edcamp vol esdevenir un espai per a què les persones implicades i vinculades en l’associacionisme i el voluntariat puguin, a partir de compartir experiències, millorar la formació que actualment s’ofereix en el sector. D’aquesta manera, es podran tractar temes com horaris, formats, metodologies i temàtiques, amb propostes de millorar d’aquests aspectes o de qualsevol altre.

Programa:

  • 09.30 h. Acreditacions i rebuda de les persones participants
  • 10.00 h. Benvinguda i esmorzar
  • 10.30 h. Debats 1
  • 11.30 h. Pausa
  • 11.45 h. Debats 2
  • 12.45 h. Tancament

Totes les persones interessades es poden inscriure a través d’aquest enllaç. Un cop feta, es rebrà un correu de confirmació. Es tracta d’un esdeveniment gratuït.

 

Entitat o associació:
Fundació Jaume Bofill
Telèfon:
664 549 650
Email:
-
Llegir més

Programa 2019 Educomunicació Glocal

Descripció anunci:

3 mòduls presencials que tindran lloc a espais diferents de la ciutat de Barcelona.
HORARI: Divendres de 16h a 20h i dissabtes de 9h a 13h

1r mòdul. Educomunicació interseccional i comunicació no violenta

1, 2 i 8 de febrer de 2019

S’aborden els marcs teòrics claus per comprendre la disciplina de l’educomunicació i vincular-la amb tota la tradició de l’educació i la comunicació per a la justícia global, i també de l’educació i la comunicació popular. Addicionalment connectarem aquestes idees amb el treball en/amb les diversitats (de gènere, culturals, físiques, ètniques, d’identitat sexual, de classe, etc.) com a eixos transversals fonamentals a considerar en treballar la justícia glocal. Així mateix es connectaran aquestes idees amb les de la comunicació no violenta, un model orientat per a què les persones es comuniquin de manera efectiva y empàtica.

Lloc: Universitat Pompeu Fabra. Campus de la Ciutadella. Barcelona.

 

2n mòdul. Pràctiques a Barcelona i arreu del món:

9, 15, 16 i 22 de febrer de 2019

8 iniciatives presentades de manera interactiva i dinàmica. S’analitzen experiències basades en l’educomunicació. Es tindran en compte iniciatives de Barcelona, Catalunya, d’altres països d’Europa, Àfrica i d’Amèrica Llatina. S’ha convidat a persones responsables i coneixedores d’aquestes pràctiques per incorporar de primera mà els seus relats i les seves veus.

Lloc: Fàbrica de Creació Fabra i Coats. Barcelona

 

3r mòdul. Educomunicació per a la justícia glocal aplicada al nostre entorn

23 de febrer -1, 8, 9 i 15 de març de 2019 

Un equip de dinamització d’elParlante i Teleduca acompanyarà al grup d’assistents al seminari (dividit en subgrups) per construir de manera col·lectiva un procés educomunicatiu. Pot ser un vídeo participatiu, una obra de teatre, una exposició fotogràfica, una iniciativa multimèdia o una radionovel·la. El projecte haurà d’incorporar una perspectiva interseccional, que promogui la comunicació no violenta i que generi reflexions entre les relacions Nord-Sud i la corresponsabilitat global.

El sentit de l’exercici és que, a partir d’una experiència concreta i de la metodologia posada en pràctica, es pugui dissenyar un projecte a implementar en qualsevol àmbit de la justícia glocal i amb qualsevol població, ja sigui en l’educació primària o secundària, l’educació no formal, un col·lectiu social a concretar, i/o un barri o entorn comunitari.

Lloc: Universitat Pompeu Fabra. Campus de la Ciutadella. Barcelona.

 

Entitat o associació:
El Parlante
Telèfon:
663 449 366
Llegir més

El certificat digital: què, com i per què?

Descripció anunci:

Es formarà a les entitats sobre quins certificats digitals hi ha i com sol·licitar aquell que expedeix la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

Torre Jussana ofereix recursos i realitza diverses sessions informatives sobre com obtenir i utilitzar el certificat digital. En aquest cas, la propera trobada serà el 18 de desembre de 18.00 a 19.30 hores a l’Espai Avinyó (c. Avinyó, 52 de Barcelona) en què es formarà a les entitats sobre quins certificats digitals hi ha i com sol·licitar aquell que expedeix la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre

I és que a partir d’aquest mes d’octubre del 2018 la llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a totes les persones jurídiques a relacionar-se amb l’administració pública per mitjans electrònics. Per aquest motiu, la formació donarà resposta a diverses preguntes com la importància de disposar el certificat digital, els tipus i els tràmits que es poden realitzar amb aquest document.

Inscripcions i programa complet

Adreça: Espai Avinyó Barcelona
 
 
Entitat o associació:
Torre Jussana
Telèfon:
932 564 118
Llegir més

Violència sexual com a arma de guerra

Descripció anunci:

Violacions sistemàtiques, mutilació genital, esclavatge sexual, robatori de nadons… De la guerra coneixem bé els tirs, les bombes i les batalles entre homes que se’ns presenten com a èpiques. Però, de les violències específiques contra les dones, no en sabem tant.

Doblement invisibilitzades, les dones pateixen dues vegades la guerra: com a víctima de l’altre bàndol, i com a víctimes de qui escriu la història. Amb l’acte “Violència sexual com arma de guerra”, el Grup de Treball de Cooperació amb Bòsnia i Herzegovina del CJB vol fer visibles diferents experiències de les violències masclista que es donen a tots els conflictes.

Bòsnia, Congo, Colòmbia, Kenya… i també la Guerra Civil espanyola, són només alguns dels escenaris que podríem haver escollit. El dimecres 19 de desembre, a les 18:30h a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, podrem escoltar les històries invisibles de dones que han viscut el conflicte en la seva pell i donar una mica de llum a aquest buit en els llibres i els telenotícies.

La taula rodona, seguida d’un torn de preguntes, comptarà amb la col·laboració de l’Escola de Cultura de Pau i la Lliga pels Drets dels Pobles.

 

Entitat o associació:
Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)
Telèfon:
932 654 736
Email:
cjb@cjb.cat
Llegir més

Formació: Avancem cap a la compra pública responsable

Descripció anunci:

El dijous 24 de gener de 10 h a 13 h realitzem una formació sobre compra pública conjuntament amb Opcions a l’Auditori de Barcelona Activa (c/Llacuna 162-164). La jornada s’adreça a personal tècnic municipal i té l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixement i d’establir relacions entre totes les persones i grups d’interès implicats en la promoció de la compra pública responsable.

En aquesta jornada es presentarà l’estudi ‘De la teoria a la pràctica: Casos reals de compra pública responsable‘, que analitza tècnicament contractes reals de diferents administracions de l’Estat que destaquen positivament en la inclusió d’aspectes ambientals, socials i de bon govern.

Aquí trobareu el programa de la jornada, que comptarà amb la presència de persones amb un ampli recorregut en la introducció de clàusules ASG i en la promoció de l’ús de la contractació com a política pública.

24 de gener de 10 h a 13 h
Auditori Barcelona Activa (c/ Llacuna, 162-164)
Inscripció gratuïta a: https://bit.ly/2Dvc5cI.

 
 
Entitat o associació:
SETEM Catalunya
Telèfon:
934 415 335
Llegir més
Pàgina 1 de 11612345...102030...Última »