Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Taller pràctic sobre sol·licitud i justificació de subvencions de teatre, circ i dansa

Descripció anunci:
L’Àrea de les Arts Escèniques de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) organitza un taller adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics del sector de les arts escèniques (teatre, dansa i circ), per donar a conèixer les següents línies de subvencions:
  • Activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional
  • Activitats de circ de sala i de carrer de caràcter professional
  • Producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional

Mitjançant dinàmiques de grup es treballaran determinades problemàtiques detectades en el moment de sol·licitar i justificar les subvencions gestionades des de l’Àrea.

Demanem, doncs, que porteu el vostre ordinador o tauleta i llegiu abans les bases de les línies esmentades. D’aquesta manera podrem oferir una sessió útil i dinàmica, que resolgui dubtes concrets i ajudi a fomentar bons hàbits en l’elaboració de la documentació a aportar en la concessió d’una subvenció.

Intervindran:
Nèlida Falcó, directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC; Jordi Foz, responsable de gestió i relacions sectorials de l’Àrea de les Arts Escèniques; Rebeca Torre i Nando Ventalló, tècnics de la Unitat d’Ajuts.

Més informació

DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ:

Dia: dilluns, 29 d’abril de 2019
Horari: 11:00h – 13:00h
Lloc:  Sala d’Actes d’Arts Santa Mònica
          Rambla Santa Mònica, 7 – 08002 – Barcelona

Si us plau, confirmeu la vostra assistència abans de dijous 25 d’abril, enviant un correu electrònic a igarciam@gencat.cat

 
Entitat o associació:
Àrea de les Arts Escèniques de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Telèfon:
933 162 770
Llegir més

Nou cicle formatiu: Abordem les violències a les entitats juvenils

Descripció anunci:

Sabem que les nostres entitats han de ser espais on totes les persones ens sentim còmodes però malauradament de vegades s’hi poden donar situacions de violència: de violència directa, estructural o simbòlica, que afecten a les persones que participem de les entitats.

És per això que des del CRAJ organitzem aquesta formació de dues sessions en l’abordatge de les violències a les entitats juvenils, on pretenem facilitar el procés d’elaboració d’aquest tipus de protocols així com resoldre tots els dubtes que puguin sorgir en aquesta temàtica. I ho farem de la mà de Matriu,  col·lectiu de formadores especialistes en feminismes i facilitació de grups.

El cicle constarà de les següents sessions:

  • Dimecres 15 de maig, de 18.30 a 20.30h. L’abordatge de les violències: aclarim conceptes. Parlarem de les violències a nivell conceptual i analitzarem la realitat de les nostres entitats en aquest sentit. 
  • Dimecres 22 de maig, de 18.30 a 20.30h. El protocol: passem a l’acció! Veurem com preparar un pla d’acció en cas de violències per implementar a les entitats.

Ambdues sessions tindran lloc a l’Espai Jove la Fontana (C/ Gran de Gràcia, 190 – M: L3 Fontana i FGC: Gràcia).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció al cicle ‘Abordem les violències a les entitats juvenil’. Per aquesta formació recomanem que s’apunti més d’una persona de l’entitat, per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable. Alhora, també recomanem que hi hagi coneixements previs sobre la matèria i s’estigui plantejant l’elaboració d’un protocol a l’entitat.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Cartell de la formació Cicle Abordem les violències

 

Entitat o associació:
Centre de Recursos d'Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Telèfon:
932 655 217
Llegir més

Conèixer la realitat desigual del planeta per construir un món més just

Descripció anunci:

Quatre universitats catalanes organitzen unes jornades formatives enfocades a promoure societats pacífiques i inclusives per a un desenvolupament sostenible.

Del 26 d’abril al 21 de maig, la Universitat de Girona (UdG), la de Lleida (UdL), la Rovira i Virgili (URV) i la Pompeu Fabra (UPF) organitzen una nova edició de les jornades ‘Visions d’un món desigual’ on es busca analitzar el contrast que existeix entre els llocs i les persones que habiten el planeta des del punt de vista dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’ONU l’any 2015.

Aquesta nova edició se centrarà en l’objectiu número 16 dedicat a la pau, la justícia i les institucions sòlides, amb el repte de promoure societats pacífiques i inclusives enfocades a un desenvolupament sostenible, proporcionar accés a la justícia per a totes les persones i desenvolupar institucions eficaces i responsables.

Les Jornades universitàries tindran lloc al llarg de 4 setmanes i estaran dividides en 4 blocs (1 per setmana).

Programa de les jornades a la UPF

En el marc de les Jornades ‘Visions d’un món desigual’, la Universitat Pompeu Fabra organitza 4 sessions presencials que permetran convalidar un crèdit.

BLOC 1: ‘Cultura de pau, seguretat humana i desarmament’ a càrrec de Jordi Armadans. Inici: 26 d’abril. Sessió presencial: 2 de maig de 18.00 a 19.30 hores a l’Auditori de l’edifici Mercè Rodoreda (campus de la Ciutadella).

BLOC 2: ‘pendent’ a càrrec de Gemma Pinyol. Inici: 3 de maig. Sessió presencial: 9 de maig de 18.00 a 19.30 hores a l’Auditori de l’edifici Mercè Rodoreda (campus de la Ciutadella).

BLOC 3: ‘La Justícia global i l’efectivitat dels drets humans’ a càrrec de David Bondia. Inici: 10 de maig. Sessió presencial: 16 de maig de 18.00 a 19.30 hores a la sala 55.309 de l’edifici Tànger (campus del Poblenou).

BLOC 4: ‘pendent’ a càrrec d’Anna Ayuso. Inici: 17 de maig. Sessió presencial: 21 de maig de 18.00 a 19.30 hores a la sala Calsamiglia de l’edifici Roger de Llúria (campus de la Ciutadella).

La inscripció és gratuïta. Els i les estudiants que estiguin interessats en participar-hi poden inscriure’s a través del següent formulari. Si no ets membre de la comunitat universitària, pots enviar un correu electrònic a upfsolidaria@upf.edu amb la teva sol·licitud.

Entitat redactora: Fundació Autònoma Solidària

 

Entitat o associació:
Universitat Pompeu Fabra
Telèfon:
935 422 000
Llegir més

Curs: Canvi climàtic. Hi som a temps?

Descripció anunci:

 

Entitat o associació:
Món-3
Telèfon:
934 024 325
Email:
mon3@mon3.org
Llegir més

Sessions Informatives Brigades de Solidaritat 2019- Abril

Descripció anunci:

Xerrades informatives sobre les Brigades de Solidaritat que organitza l’Associació Catalana per la Pau en col·laboració amb la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO.

Des de l’Associació Catalana per la Pau (ACP) i la Fundació Pau i Solidaritat (FPS) de CCOO plantegen les Brigades de Solidaritat com un procés d’aprenentatge en la cultura de la solidaritat, amb l’objectiu d’obtenir una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països on treballem.

Consta, d’una banda, d’un procés formatiu sobre el context internacional i algunes de les principals vulneracions dels drets humans; i, de l’altra, del desplaçament a diferents països (Colòmbia, Palestina, Mèxic o RD Congo), i del coneixement directe d’aquests per boca de les comunitats i organitzacions locals que ens acullen.

A la tornada, generen un espai de trobada de totes les participants per tal de fer balanç de les experiències viscudes i donar l’oportunitat de continuar construint xarxes de solidaritat relacionades amb les realitats viscudes a cada país.

Des del 1995, més de 500 persones han format part d’aquest compromís de caràcter voluntari d’educació en la solidaritat.

Vine i informa’t de com participar a les Brigades 2019

Data: Divendres 12 d’abril a les 19 h.
 
 
Entitat o associació:
Associació Catalana per la Pau
Telèfon:
933 188 444
Llegir més
Pàgina 1 de 12812345...102030...Última »