Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Parlar sobre bullying és revolucionari!

Descripció anunci:

El dijous 15 de novembre Fil a l’Agulla organitza una jornada per presentar el nostre projecte de prevenció de les discriminacions i impuls de la gestió emocional que hem dut a terme a l’escola Montseny de Barcelona. Us convidem a assistir-hi!

La presentació serà de les 17 a les 20 hores, a la sala d’actes de l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia 190-192, BCN).

Us explicarem el projecte que hem fet el darrer curs a l’escola Montseny de Barcelona, centre de primària on portem treballant des de fa quatre cursos. Ha estat una feina que combina la facilitació, l’acompanyament emocional i de conflictes, l’assessorament i la formació per a professorat, famílies i alumnat. 

A la jornada es projectarà un audiovisual realitzat per Inòpia que segueix aquest procés d’acompanyament dins i fora de les aules. Serà una oportunitat per conèixer la metodologia que fem servir a la cooperativa Fil a l’agulla en el món educatiu i que és una aportació a l’Educació per a la Justícia Global a la ciutat de Barcelona. 

Explicarem quines eines emprem, en particular els Cercles de Paraula. També compartirem els resultats de posar en marxa propostes d’acompanyament emocional i de gestió de conflictes que posen al centre la cura dels grups, les persones i les seves relacions al centre. Comptarem també amb la participació de professorat i familiars de l’alumnat. Us hi esperem!

 

Entitat o associació:
Fil a l'Agulla
Telèfon:
654 070 358
Llegir més

Presentació 4a edició PROLLEMA, ensenyant llengua materna

Descripció anunci:
us recordem que aquest dimecres 24 doctubre a les 17’30 a la Nau Bostik realitzarem la presentació de la 4a edició de ‘PROLLEMA, ensenyant llengua materna‘; adreçada a jovent interessat així com també a professionals que hi treballen a l’àmbit.
us hi esperem!
 
 
 
Entitat o associació:
Telèfon:
633 155 017
Llegir més

Presentació taller Selfee

Descripció anunci:

Si vols descobrir les teves habilitats laborals i conèixer noves formes de buscar feina amb el teu Instagram, Facebook, etc., vols superar amb èxit una entrevista de feina i suar menys en un procés de selecció, vols descobrir la teva creativitat i fer-la servir per trobar feina i vols explicar millor qui ets i per què t’han de contractar…
Vine al Taller Selfee!

8 sessions per explorar noves eines digitals, emocionals i expressives per a una eficient recerca de feina

Del 22 al 26/10 i del 29 al 31/10 de 2018

De 10 h a 14 h

Centre Cívic Drassanes (Carrer Nou de la Rambla, 43, 08001 Barcelona)
Inscriu-te aquí:
Consulta el programa complet:

Gratuït/ per a persones fins a 35 anys*
*contacta’ns a activitats@laxixateatre.org per a altres situacions.

 

Entitat o associació:
La Xixa Teatre
Telèfon:
640 141 008
Llegir més

Curs interuniversitari «Destapem les transnacionals, impactes i projectes transformadors»

Descripció anunci:

La formació, oberta a tots els públics, tindrà lloc el 30 d’octubre i els dimarts de novembre (de 18 a 21 h) a l’aula 1021 de la Facultat d’Economia i Empresa UB. Per a estudiants de la UB i la UPC, permet obtenir 1 crèdit ECTS.

La Fundació Solidaritat UB, la Fundació Món-3, SETEM Catalunya i el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC organitzen el curs interuniversitari Destapem les transnacionals, impactes i projectes transformadors, que tindrà lloc els dimarts 30 d’octubre i 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 18 a 21 hores, a l’aula 1021 de la Facultat d’Economia i Empresa UB.

El 30 d’octubre, la sessió inaugural (sessió oberta) comptarà amb la participació de l’activista pels drets laborals de la Xina Pak Kin Wan, qui contextualitzarà, a partir de la seva experiència, la importància d’abordar les vulneracions de drets humans darrere de les transnacionals. També es parlarà de la globalització econòmica i dels impactes de les entitats financeres al Sud.

En la sessió del 6 de novembre, s’abordarà la normativa internacional del treball en clau de gènere i, en la sessió del dia 13, es tractaran les cadenes de subministrament a la indústria tèxtil, amb presentació dels resultats de la campanya Roba Neta i exemples de projectes cooperatius transformadors de dones al nord del Marroc.

El dia 20 de novembre, el curs se centrarà en la indústria electrònica, sobre la qual mostrarà vulneracions de drets humans i laborals, accions d’incidència i denúncia, alternatives com la compra pública responsable, i els impactes i les conseqüències mediambientals i socials del creixent volum de residus que genera. Finalment, si bé tot el curs s’enfocarà des d’una mirada de responsabilitat com a agents de canvi, en l’última sessió s’oferiran específicament eines i estratègies individuals i col·lectives de transformació social a partir de l’activisme.

Matrícula:

Per inscriure’s al curs, és necessari fer un ingrés de 20 €* al compte ES50 2100 3642 1122 0003 6125 (Caixabank) i enviar el resguard de la transferència, conjuntament amb aquest full de matrícula omplert, a mon-3@pangea.org.

*La matrícula és gratuïta per a sòcies i voluntàries de SETEM Catalunya i per a voluntàries de la Fundació Solidaritat UB, Món-3 i el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC.

Avaluació:

Per obtenir el certificat d’assistència és necessari assistir al 80% de les sessions, així com completar un breu test al final del curs. En el cas d’estudiants de la UB o la UPC, per obtenir 1 crèdit ECTS, s’ha de presentar, a més, un treball escrit a partir dels continguts del curs i de les propostes que faran les organitzadores.

Destapem les transnacionals

 

Entitat o associació:
Fundació Solidaritat UB
Telèfon:
934 035 538
Llegir més

Formacions interculturals i antirumors

Descripció anunci:

Coneixeu les formacions interculturals i antirumors que ofereix BCN Acció Intercultural?

Podeu consultar-les en el següent enllaç: Formacions interculturals i antirumors.

 • Formació de dinamitzadors i dinamitzadores d’accions interculturals:

  Es tracta d’un curs gratuït adreçat a persones joves de contextos culturals diversos, d’entre 18 i 25 anys que, a més, estiguin interessats/ades a obrir-se camí en l’àmbit de la interculturalitat dinamitzant formacions o activitats interculturals.

  Amb aquesta formació, el Programa BCN Interculturalitat vol aportar als joves:

  1. Coneixements en interculturalitat
  2. Eines i recursos pràctics per desenvolupar tasques de dinamització de grups
  3. Un espai d’intercanvi i de reconeixement del bagatge dels joves de diferents orígens culturals.

  Cal que les persones que hi participin tinguin disponibilitat, es comprometin a fer tota la formació i entenguin (i preferiblement també parlin) el català. Es valorarà especialment que participin en algun espai o entitat que treballi en l’àmbit de la interculturalitat o que la seva activitat tingui un impacte a la ciutat de Barcelona.

  Durada: 20 hores (5 sessions de 4 hores).

   

 • Formació de dinamitzadors i dinamitzadores d’accions interculturals:

  Aquest curs és el primer pas d’una proposta de formació-acció continuada en el temps. Convida a la reflexió permanent, l’aprenentatge conjunt i la posada en pràctica de les eines i recursos que es van adquirint per desmuntar els rumors i prejudicis sobre diversitat cultural, mitjançant accions antirumors.

  Aquesta proposta permet, per tant:

  1. Anar adquirint nous coneixements i intercanviar sabers i experiències.
  2. Donar resposta a les necessitats i interessos dels/les participants a mesura que van sorgint.
  3. Contribuir activament a desmuntar, de manera individual i/o col·lectiva, els rumors que són el germen d’actituds racistes, pràctiques discriminatòries i/o discursos populistes que fomenten la por i la desconfiança i dificulten la convivència intercultural.

  Durada: 20 hores (5 sessions de 4 hores).

  Inscriu-te a la formació

   

 • Altres formacions i assessoraments formatius:

  Aquestes formacions volen treballar des de la proximitat i atenent a les necessitats més específiques dels diferents Serveis, entitats que volen adequar la seva feina a la realitat actual de Barcelona, una ciutat diversa i plural, i actuar des d’una perspectiva intercultural o bé iniciar alguna acció formativa antirumors més específica.

  Contacte a: formaciointercultural@bcn.cat

   

Entitat o associació:
BCN Acció Intercultural
Telèfon:
932 562 017
Llegir més
Pàgina 1 de 10912345...102030...Última »