Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

37è Curs Anual de Drets Humans 2019

Descripció anunci:

Reivindicant els espais de la societat civil en contextos de regressió.  Anàlisis i propostes des dels drets humans.

El curs s’organitza anualment amb l’objectiu de donar una primera aproximació als drets humans i abordar els reptes que afronta la seva defensa i progrés.

En la 37a edició, el programa se centra en analitzar i donar resposta a l’actual context de regressió i limitació de drets i llibertats. Des d’una perspectiva propositiva i constructiva es planteja com, amb les pròpies eines dels drets humans, recuperar els espais de la societat civil com agent fonamental de reivindicació i transformació social.

Del 18 de març al 4 d’abril del 2019

Tota la informació sobre el programa, docents, reconeixements de crèdits universitaris i activitats paral·leles.

 

Entitat o associació:
Institut de Drets Humans de Catalunya - IDHC
Telèfon:
931 190 372
Llegir més

Com fer incidència política des de les associacions?

Descripció anunci:

Coneixeu el reglament de participació de Barcelona i com fer incidència política des de les associacions?

Aquest curs et permetrà conéixer el reglament de participació ciutadana i els canals de participació que els associacions tenen al seu abast. També aprendràs les bases per diagnostica, dissenyar, executar i avaluar la incidència política de la teva entitat.

Consulta el programa complet

Dates i horaris: 18 de març, de 17.30 a 20.30h

Inscripcions: Accedeix al formulari d’inscripció!

Data de tancament de les inscripcions: 11 de març

Continguts:
  • Què entenem per incidència política?
  • Les principals novetats de les normes de participació ciutadana.
  • Canals de participació ciutadana/associativa.
  • Elements clau de la incidència política.
  • Incidència política en temps d’eleccions.
  • Consells pràctics per passar a l’acció.

 

Entitat o associació:
Torre Jussana
Telèfon:
932 654 118
Llegir més

Càpsula formativa: La gestió del temps a les entitats

Descripció anunci:

Les reunions eternes, la pluri-militància, l’endarreriment que suposa no clarificar bé les tasques o que aquestes no es realitzin quan toquen… són algunes de les coses que ens passen sovint a les nostres entitats i que fan més feixuga la feina associativa.

En aquesta càpsula formativa es tractarà la importància de la gestió del temps a les nostres entitats i als nostres projectes, de forma col·lectiva identificarem els lladres del temps i compartirem estratègies per tal de treballar-los. Parant-nos a pensar en com ens organitzem podrem transformar la realitat de la nostra entitat i aconseguir, entre d’altres coses, que el temps no se’ns mengi.

La formació tindrà lloc dijous 28 de febrer de 18.30h a 20.30h al Casal de Joves de Sants (lloc pendent de confirmació) (C/ Violant d’Hongria Reina d’Aragó, 151 – M: L3 Plaça del Centre, L5 Sants Estació / Bus: 54).

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula «La gestió del temps a les entitats». Si és possible, intenteu apuntar-vos més d’una persona de l’entitat per tal d’enriquir el debat i que us sigui més útil i aplicable.

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. D’altra banda, es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.

Recordeu que també podeu anar fent un cop d’ull als materials sobre gestió del temps que hi ha disponibles a la nostra web:

Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, podeu contactar-nos a través del correu electrònic crajmobil@crajbcn.cat o trucant al 93 265 52 17. Per últim, si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

 

Entitat o associació:
Centre de Recursos d'Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)
Telèfon:
932 655 217
Llegir més

L’educació inclusiva com a mitjà de transformació i justícia social

Descripció anunci:

La FaPac posa en marxa la primera edició d’un curs que aposta per l’educació inclusiva com a eina crítica, democràtica i innovadora.

El I Curs anual de la FaPac veurà la llum aquest mes de març amb una primera edició que pretén aprofundir sobre l’educació inclusiva. La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) parteix de la base que no es pot parlar del dret fonamental a l’educació, universal i gratuïta, si el sistema educatiu públic no és inclusiu. Així doncs, posa en marxa aquesta formació apostant per l’educació inclusiva com a eina crítica, democràtica i innovadora.

Obert a qualsevol persona interessada, el curs es desenvoluparà durant quatre dies, els dimarts 5 i 12 i els dijous 7 i 14 de març, distribuïts en quatre sessions diferenciades per blocs temàtics. L’horari és de 17.30 a 20.30 hores i l’espai on es durant a terme és el Centre Cívic de la Lleialtat Santsenca, al barri de Sants de la ciutat de Barcelona (Carrer d’Olzinelles, 31). Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari. El curs també es podrà seguir per modalitat virtual per streaming.

En aquesta formació, la FaPac parteix de la necessitat d’estudiar i comprendre l’educació inclusiva des de diferents vessants. Des d’una visió més pràctica, s’hi tractarà la necessitat de construcció de centres i aules inclusives. Des d’un punt de vista més teòric, es parlarà de les diverses perspectives d’inclusió com les capacitats, la interculturalitat i el feminisme, així com també de l’educació inclusiva des duna mirada de drets,

Programa complet del curs

 

Entitat o associació:
Fapac (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes)
Telèfon:
934 357 686
Llegir més

Formació: ‘Ets una entitat smart? Repensar les dades de l’entitat’

Descripció anunci:

El 15 de febrer, l’Observatori realitza aquest curs al Centre Cívic Golferichs, Barcelona.

El proper divendres 15 de febrer a les 9.30 h, l’Observatori del Tercer Sector organitza la formació ‘Ets una entitat smart? Repensar les dades de l’entitat’.

L’objectiu del taller és clarificar els conceptes ‘Open Data’ i ‘Big Data’, debatre sobre el potencial de l’anàlisi de les dades per millorar l’activitat associativa i donar eines sobre recollida, gestió i anàlisi bàsica de les dades a una associació.

També es vol mostrar com l’enfocament ‘Open Data’ pot ajudar a aconseguir associacions transparents, identificar la informació pública que pot ser d’utilitat per a les associacions participants i reflexionar sobre els efectes que té en la democràcia l’era digital i l’ús de grans quantitats d’informació.

Els continguts de la sessió van des d’una introducció a la recollida i gestió de dades a les associacions, fins al repte d’identificar necessitats, repensar activitats, millorar el funcionament i potenciar l’impacte.

La sessió va destinada a totes aquelles persones membres d’entitats no lucratives i/o col·lectius informals amb interès en la temàtica.

L’equip docent està format per Laia Otero, experta en comunicació i transparència i llicenciada en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i Montse Fernández, experta en gestió de dades, professora associada de la Universitat Pompeu Fabra i doctoranda del programa interuniversitari d’estudis de gènere: cultura, societat i polítiques.

La inscripció té un cost de 90€ i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Adreça: Centre Cívic Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes, 491 Barcelona
 
 
Entitat o associació:
Observatori del Tercer Sector
Telèfon:
937 979 649
Llegir més
Pàgina 1 de 12312345...102030...Última »