Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-compartir-local

Compartir local

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Voluntariat a La Formiga

Descripció anunci:

L’Associació Sociocultural La Formiga, amb seu al barri de Poble-Sec, cerca persones voluntàries per a donar classes de reforç de català a joves nouvinguts d’entre 12 i 16 anys.

La tasca consistirà a preparar i impartir les classes. L’activitat es realitzarà amb 2 persones voluntàries com a mínim i grups de màxim 15 alumnes.

Es valoraran:

  1. • Bons coneixements de català.
  2. • Formació i/o experiència en impartir classes a infants i/o joves, o en activitats de lleure infantil i/o juvenil.
  3. • Motivació i interès per a treballar amb joves de diferents cultures.

Horari:          

Divendres de 17.30 a 19.30 hores.

Lloc:              

 C/Elkano, 74, local – 08004  Barcelona   (barri de Poble Sec)

Entitat o associació:
Associació Sociocultural La Formiga
Telèfon:
93 443 82 07
Llegir més

La Fundació Germina busca voluntariat per a diferents activitats

Descripció anunci:

Centre obert: Voluntariat amb ganes d’acompanyar als infants (5-12 anys) per les tardes. Donar suport als educadors en les tasques de cada tarda (acollida, berenar, reforç educatiu i tallers).

Espai Jove: Voluntaris amb ganes d’acompanyar als adolescents (12-16 anys) per les tardes. Donar suport als educadors en les tasques de cada tarda (acollida, berenar, reforç educatiu i tallers).

Suport Matemàtiques, informàtica i/o ciències: Voluntaris amb ganes d’acompanyar als joves (16-21 anys) que estudien. Ajudar-los en els seus dubtes i donar-los suport regularment en les seves tasques formatives.

Més info

Entitat o associació:
Fundació Germina
Telèfon:
93 468 61 29
Llegir més

El Gran Recapte necessita persones voluntàries

Descripció anunci:

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya impulsen la novena edició del Gran Recapte que se celebrarà els dies 1 i 2 desembre.

Aquesta campanya massiva de recollida d’aliments bàsics té la intenció de contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació. A banda també busca sensibilitzar i mobilitzar tota la població per ajudar a millorar la situació de pobresa que viuen moltes persones.

Per aquest motiu, i per garantir l’èxit de la campanya, aquest any es requereixen 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.500 punts de recollida a tot Catalunya i per classificar els productes. Per ser persona voluntària o coordinador del Gran Recapte cal registrar-se al web.

En aquesta nova edició s’esperen aconseguir més de 4.374 tones d’aliments bàsics i de llarga durada com oli, llet o conserves. El Gran Recapte representa el 25% dels aliments que els Bancs dels Aliments i les entitats anualment i segueix sent una acció molt necessària. En l’edició anterior es van recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 23.715 voluntaris. 

Més de 200.000 persones ateses

Els Bancs dels Aliments atenen 209.441 persones arreu de Catalunya, tot i la davallada d’usuaris dels dos darrers anys cal no abaixar la guàrdia perquè encara són centenars de millers les persones que no poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable. 

En la presentació de la nova edició, Lluis Fatjó-Vilas, director del Banc d’Aliments, ha afirmat que “l’aparent millora de l‘economia no es tradueix en una disminució de la pobresa ni de les situacions de precarietat que pateix una bona part de ciutadans”.

Tones de voluntat

La campanya d’engany “Tones de voluntat” apel·la a la voluntat de la ciutadania a partir de prescriptors que defineixen què és allò que els empeny dia a dia i motiva les seves accions més solidàries i generoses.

Els protagonistes de la campanya són: Anni Espar, waterpolista; Àlex Márquez, pilot; Coco Comin, coreògrafa; David Miret, cap de castellers; Manel Esteller, oncòleg; Gemma Nierga, periodista; Joan Melé, ex banquer; María Leach, poetessa; Paula Bonet, il·lustradora; Santi Balmes, cantant; Santi Millán, actor; Rosa Maria Sardà, actriu; Tortell Poltrona, pallasso; Uma Hinojo, estudiant de primària i Valentí Font, sabater.

Entitat o associació:
Banc dels Aliments
Telèfon:
93 346 44 04
Llegir més

Voluntariats diversos – Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec

Descripció anunci:

Des del Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom de la Coordinadora d’entitats del Poble-sec us fem arribar unes ofertes de voluntariat per aquest trimestre. 

Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom de la Coordinadora d’entitats del Poble-sec CERCA: 

Voluntaris per a cursos en llengua castellana a persones adultes nouvingudes. 

Horaris disponibles: 

Dilluns, dimecres i divendres

9.30h-11h/12.30h-14h/ 16.30h-18h i 18.15h-19.45h. S’estableixen equips de docents per tal d’assegurar un voluntariat més flexible. 

Voluntàries per a cursos en llengua castellana a dones nouvingudes.

Horaris disponibles

Dimarts i dijous 10.30h-12h

S’estableixen equips de docents per tal d’assegurar un voluntariat més flexible. 

Voluntaris per a curs d’informàtica a persones adultes

Horaris disponibles

Pendent de confirmació. 1 tarda a la setmana pero subjecte a la disponibilitat del o la voluntària, 

Els cursos tenen un format trimestral (Octubre-Desembre) i tenen lloc al Casal Concòrdia del Poble-sec. 

Per a més informació les persones interessades haurien de contactar amb Teia a sociolaboralps@gmail.com

Entitat o associació:
Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Telèfon:
933 24 85 38
Llegir més

Instituts Oberts per a tothom

Descripció anunci:

El Projecte Instituts Oberts per a Tothom busca un voluntari per a impartir un taller de ball de Hip-Hop amb joves de l’INS Eduard Fontserè, a La Florida, Hospitalet de Llobregat.

Qui som?

El Projecte Instituts Oberts per a Tothom consisteix a realitzar activitats esportives, culturals i artístiques dirigides als alumnes i als familiars per crear un altre espai de convivència comunitària al barri. A més a més, pretén que els alumnes de l’ESO estiguin en un espai educatiu i pedagògic durant l’horari no lectiu. Es treballa amb els recursos del centre educatiu i amb els que ofereixen els agents de l’entorn.

Què necessitem:

Se sol•licita una persona voluntària per impartir un taller de ball urbà i Hip-Hop (dancehall, modern jazz, estil urbà, etc.) treballant i fen incisió en aspectes com el treball en equip, el respecte mutu, l’empatia, etc amb joves de l’ESO (12-16 anys). L’activitat es duria a terme un cop a la setmana i duraria 1 hora aproximadament.

Perfil:

Persones, dinàmiques i proactives i amb bona capacitat comunicativa. A poder ser amb experiència en activitats de lleure i reforç escolar amb infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Horaris:

A la tarda, en horari no lectiu. Horari a escollir entre les 16:00 fins a les 19:00 hores.

Entitat o associació:
Fundació Pere Tarrés
Telèfon:
---------
Llegir més
Pàgina 1 de 4912345...102030...Última »