Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-compartir-local

Compartir local

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Voluntari/a per a projecte de Mentoria Social amb joves

Descripció anunci:

1. Qui Som?

Fundesplai és la marca amb què es presenta la Fundació Catalana de l’Esplai i les entitats que aplega. Es tracta d’una iniciativa sense afany de lucre que treballa a favor dels infants, joves, les famílies i el Tercer Sector. La missió de Fundesplai és educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

2. Què estem buscant?

 • Cerquem persones compromeses, que vulguin incorporar-se a un equip de mentors i mentores voluntàries pel nostre Programa de Mentoria Social.
 • Per tal d’ atendre i donar suport als i les diferents joves d’entre 18 i 29 anys que participen al projecte.

3. Quines característiques han de tenir els mentors voluntaris?

 • Cerquem persones de més de 30 anys amb capacitat de transmetre els coneixements de la seva trajectòria professional i personal als i les joves participants.
 • Busquem Persones empàtiques, assertives amb capacitat d’escolta activa,   seguretat en si mateixos i  comunicatiu.

4. Què puc aportar com a mentor/a?

Pots compartir la teva experiència per acompanyar i ajudar aquests  joves en situació de vulnerabilitat que necessiten suport per desenvolupar les seves competències i habilitats individuals tan a nivell personal com professional.

5. Què m’ofereix Fundesplai?
Formació sobre mentoria social i seguiment i acompanyament al llarg del procés.

Més informació aquí.

6. Quina disponibilitat demanem?
Trobades quinzenals de dues hores de duració durant 6 mesos, en horari pactat amb el jove.

 • Data inici demanda: inscripcions permanentment obertes.
 • Data final demanda: inscripcions permanentment obertes.

Per a més informació: mentoriasocial@fundesplai.org o truca el 93 551 17 63

 

Entitat o associació:
Fundesplai
Telèfon:
935511763
Llegir més

Barcelona Magic Line – Obra Social Sant Joan de Déu

Descripció anunci:

L’Obra Social Sant Joan de Déu necessita amb urgència persones voluntàries per donar suport logístic a la Barcelona Magic Line, la seva cursa solidària anual duta a terme el 25 de febrer. Es pot col·laborar al matí o a la tarda, segons et vagi millor!

Es tracta de donar suport a l’organització en la senyalització, l’atenció als participants, punts de control de pas, orientació als participants, punts d’avituallament i el tancament d’un tram del recorregut.

S’assignarà un tram a cada entitat que aporti voluntariat. En funció del nombre de persones voluntàries, el tram de la UB serà més o menys llarg. L’horari és depenent del tram, matí o tarda. Es necessiten 30 persones pel torn de matí i 20 persones pel torn de tarda.

 

MÉS INFORMACIÓ sobre la Magic Line de l’Obra Social Sant Joan de Déu 2018

La Magic Line de Sant Joan de Déu és una mobilització ciutadana que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona i Palma de Mallorca en favor de les persones que es troben en situació vulnerable.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada.

Els fons que es capten van a favor dels programes d’atenció a persones en risc d’exclusió social. Aquests programes s’emmarquen en aquests àmbits: infància hospitalitzada, persones sense llar, dependència, salut mental, discapacitat intel·lectual, cooperació internacional i recerca biomèdica.

La Magic Line, en l’edició de Barcelona, recorre un traçat de muntanya i urbà. En la passada edició hi van participar unes dotze mil persones.

La pròxima edició a Barcelona es realitzarà el diumenge 25 de febrer de 2018.

L’esdeveniment requereix més de 500 voluntaris.

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

Entitat o associació:
Sant Joan de Déu - Solidaritat
Telèfon:
932532136
Llegir més

Acompanyament educatiu d’infants i adolescents

Descripció anunci:

Comparteix el teu talent, viuràs l’experiència de convertir-te en un referent educatiu. Amb la teva participació dins el Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE)  aconseguirem que infants i joves tinguin més oportunitats, desenvolupant la seva autonomia i iniciativa personal.
El PAE té com a objectiu  promoure l’èxit educatiu dels infants i adolescents d’educació Primària i Secundària. Es realitza al llarg de tot el curs en horari extraescolar.
L’acompanyament vetlla perquè infants i adolescents realitzin les tasques escolars, reforçant especialment les competències bàsiques (matemàtiques i llengües), aprenguin a organitzar-se i assumeixin progressivament més autonomia en l’aprendre a aprendre.

Tasques del voluntariat:

 • Suport en la realització de deures escolars.
 • Aprenentatge de tècniques d’estudi.
 • Realització d’activitats lúdico-formatives, d’estímul de la creativitat, gestió emocional, autonomia i iniciativa personal.

La intervenció educativa es realitza de forma coordinada amb tot l’equip d’educadors del projecte i seguint les orientacions del professional responsable del PAE.

 

Perfil del voluntariat:

Cerquem persones amb interès per estar amb infants i adolescents, amb vocació solidària, responsabilitat, capacitat de compromís i de treball en equip.

 

Dedicació:

De 16:30 a 19 h aproximadament, una o dues tardes a la setmana.

 

Llocs de realització:

Actualment el Programa d’Acompanyament Educatiu s’està desenvolupant als següents espais socials de la Fundació:

 • Badalona – Centre
 • Badalona – Llefià
 • Barcelona – Gràcia
 • Barcelona – La Verneda
 • Barcelona – Montbau
 • Barcelona – Prosperitat
 • Barcelona – Raval
 • Barcelona – Sants
 • L’Hospitalet – Sant Josep Castelldefels
 • Sabadell
 • Santa Coloma de Gramenet
 • Terrassa
 • Vilanova i la Geltrú
 • Figueres
 • Girona
 • Lleida
 • Manresa
 • Reus
 • Tarragona
 • Terrassa
 • Vilanova i la Geltrú

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

 

Entitat o associació:
Fundació Catalunya - La Pedrera
Telèfon:
932142557
Llegir més

Voluntariat Projecte “Dina en Companyia” – Barcelona Raval

Descripció anunci:

El projecte Dina en companyia ofereix un servei de menjador per a persones grans que viuen soles i que volen dinar acompanyades en un espai de trobada agradable i seguint una dieta equilibrada. Ajuda’ns a lluitar contra la solitud de les persones grans, garantint que cada dia facin un àpat saludable!

Perfil del voluntariat:

Persones majors de 18 anys responsables, compromeses i amb capacitat de treballar en equip; amb vocació solidària, interès i motivació per treballar amb gent gran.

Tasques:

 • Recepció dels aliments.
 • Emplatar, escalfar i servir el menjar.
 • Manteniment de l’espai de cuina i menjador.
 • Donar conversa i relacionar-se amb les persones grans participants.

Dedicació:

Un cop per setmana mínim; es realitza en horari de migdies, de 12:30 a 15 h aproximadament.

Les persones voluntàries poden dinar al menjador de forma gratuïta.

Llocs:

El dinar té lloc a l’Espai Social de la Fundació al barri del Raval de dilluns a divendres.

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

Entitat o associació:
Fundació Catalunya - La Pedrera
Telèfon:
932142557
Llegir més

Persona voluntària amb coneixements de Dret

Descripció anunci:

AUXILIA busca una persona voluntària amb coneixements de Dret que tingui una hora lliure a la setmana per tal d’ajudar a una alumna que vol presentar-se a les oposicions d’Auxiliar Administratiu de l’Estat. T’hi apuntes?

AUXILIA és una Associació, essencialment de Voluntariat, que des de 1952 treballa per a la Inclusió Social i Cultural de les persones amb diversitat funcional (discapacitats físiques) mitjançant activitats d’oci, lleure i ensenyament.

La dedicació seria d’una hora setmanal, a concretar, i el suport es donaria via Internet.

Per a més informació i detalls contacta amb l’associació.

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

Entitat o associació:
AUXILIA
Telèfon:
932047502
Llegir més
Pàgina 1 de 5412345...102030...Última »