Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Voluntariat a unes colònies d’estiu

Descripció anunci:

Estàs pensant en fer unes vacances diferents? Et proposem unes VACANCES SOLIDÀRIES. Vine de colònies d’estiu amb nens i nenes en situació de vulnerabilitat! Passa-ho en gran i fes una tasca social! La diversió està assegurada ;). Ens anem a Can Maiol de l’1 al 7 de juliol. Correee que només ens falten 4 monis !! VINE A FORMAR PART D’UN EQUIP D’EDUCADORS I EDUCADORES DE LLEURE! T’ESPEREM !! :)

Busquem persones amb ganes de divertir-se, d’ensenyar, de transmetre valors, de tenir cura dels i les altres i del medi ambient. Valorarem títol de monitor/a de lleure i experiència amb infància. Però sobretot heu de ser persones pencaires, compromeses, alegres i amb iniciativa. Encara que mai hagis anat de colònies aquesta pot ser l’oportunitat de la teva vida.

 

Entitat o associació:
Associació Juvenil Tronada
Telèfon:
-
Llegir més

Campaments urbans 2018 amb Save the Children

Descripció anunci:

Save The Children busca persones voluntàries per donar un cop de mà en els seus campaments urbans enfocats a infants. Aquests campaments es duen a terme a Barcelona i Lleida durant els mesos de juny i juliol. El voluntariat es pot realitzar segons disponibilitat, no cal estar cada dia, i també inclou servei de menjador i transport.

Tasques:

Acompanyament i suport en les activitats lúdiques, a les sortides d’esbarjo, piscina, visites culturals, reforç escolar i menjador (dinar inclòs per a les persones voluntàries que realitzen l’horari complert). El voluntariat pot realitzar-se des d’un dia a la setmana fins a cinc dins de cada període.

Ubicació i dates:

Barcelona

 • Trinitat Vella
  • Horari d’intervenció: 10:00 a 16:00 h
  • Dates: 25/06/2018 – 20/07/2018
  • Nombre de setmanes: 4
  • Edats dels participants: 3-12 anys

 

 • Turó de Roquetes
  • Horari d’intervenció: 10:00 a 16:00 h
  • Dates: 25/06/2018 – 13/07/2018
  • Nombre de setmanes: 3
  • Edats dels participants: 3-12 anys

Lleida

 • Escola Balafia
  • Horari d’intervenció: 09:00 a 13:00 h
  • Dates: 25/06/2018 – 20/07/2018
  • Nombre de setmanes: 4
  • Edats dels participants: 6-10 anys

Si estàs interessat/da en col·laborar, cal escriure un correu electrònic a voluntariat@ub.edu indicant el teu nom, telèfon, correu electrònic i que vols participar en aquest voluntariat!

 

Entitat o associació:
Save the Children
Telèfon:
900 373 715
Email:
-
Llegir més

Voluntariats a l’estiu al Casal dels Infants

Descripció anunci:

El Casal dels Infants fa una crida de voluntariat pels diferents projectes que realitzen, sobretot de cara a l’estiu. Aquestes són les activitats per a les que demanen voluntaris i voluntàries, podeu ampliar la informació clicant a cada enllaç:

Menjador – Casal d’estiu per a nens/es de 3 a 12 anys | Voluntariat per a menors de 18 anys

Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària-SUPERA’T

Ludoteca per a nens/es de 3 a 12 anys | Voluntariat que accepta a menors de 18 anys

Colònies i campaments per a infants i joves de 3 a 21 anys

Reforç del català i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària- CATESTIU

Casal d’Estiu per a infants i joves de 3 a 21 anys

“Els voluntaris i voluntàries sou imprescindibles per obrir cada dia el serveis i les
activitats del Casal a tots els barris. Necessitem persones implicades en la
transformació social i la millora de les oportunitats per a tots els infants i joves.”

 

Entitat o associació:
Casal dels Infants
Telèfon:
933 170 013
Llegir més

Voluntaris/es per a la 1era Trobada Internacional d’Observatoris contra la LGBTI-fòbia

Descripció anunci:

Des de la 1ª Trobada Internacional d’Observatoris Contra la LGBTI-fòbia que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de juny a la ciutat de Barcelona, fan una crida de voluntariat per a ajudar-les en les tasques d’organització i logística de la jornada!

Demanen, si és possible, que feu arribar aquest missatge a les entitats que formen part de la Comissió Unitària 28 de Juny per tal que puguin difondre entre les seves persones associades i/o col·laboradores. Les persones voluntàries rebran un certificat especificant les hores de dedicació i les tasques realitzades. Des de l’Observatori Contra l’Homofòbia, us volem agrair la vostra col·laboració i ajuda en la difusió.

Les persones que estiguin interessades en participar, només cal que vinguin a una reunió de voluntariat que realitzarem el proper dimecres 23 de maig a les 18.30 hores a l’Observatori Contra l’Homofòbia, amb seu al Carrer Verdi, 88 08012 Barcelona. En cas que no pugueu assistir a aquesta trobada, ens podeu enviar un missatge a coordinacio@och.cat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

 

Entitat o associació:
Observatori Contra l’Homofòbia
Telèfon:
932 172 669
Llegir més

Voluntariat de suport en projecte educatiu

Descripció anunci:

Vincle, Associació per la Recerca i l’Acció social, busquen voluntaris/es per donar suport a un projecte educatiu adreçat als nens i nenes gitano-romanesos (Programa Educació per a tots i totes).

El programa pretén treballar el nexe entre el menor, la seva família i el centre escolar, combinant activitats sobre els que reforçar el currículum escolar, en un context d’adaptació a les peculiaritats de cada menor.

Perfil/requisits:

 • Persona major d’edat amb motivació de dinamitzar activitats educatives i de lleure amb infància i adolescència en risc.
 • Persona activa, compromesa, amb iniciativa, ganes de treballar i de formar equip.
 • que vulgui crear espai on aportar les pròpies energies, experiència i solidaritat acompanyant als infants, adolescents i les seves famílies.
 • Persones amb formació social-pedagògica.

Categoria: Família i infància en risc d’exclusió social

Subcategoria: Activitats de formació/educació

Aficions: Ensenyar didàcticament, ser una persona creativa, treballar amb família i infància en risc.

Competències que adquirirà el voluntari: iniciativa i autonomia, treball en equip, experiència amb el col·lectiu, habilitats i destreses educatives i de planificació, execució i avaluació de projectes socio-educatius.

El voluntariat tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, i requereix un compromís continuat, pactat en el temps. La dedicació ha de ser mínim de 3 hores setmanals en horari de tarda, ampliables a l’estiu. Es busquen 2 persones voluntàries.

Contacte: mizquierdo@vincle.org

 

Entitat o associació:
Associació per la Recerca i l’Acció social (VINCLE)
Telèfon:
932 687 939
Llegir més
Pàgina 1 de 6312345...102030...Última »