Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-compartir-local

Compartir local

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Vols mentorar a joves en un projecte d’interculturalitat?

Descripció anunci:

Busquem persones mentores que des de la seva experiencia universitària vulguin acompanyar i guiar a joves de 4 d´ESO en situació de vulnerabilitat social, millorant les seves capacitats acadèmiques  i competències socials per millorar les seves possibilitats de futur profesional. L’objectiu és contribuïr a l’èxit educatiu i a l’educació en la diversitat

Metges del Món formarà a les persones interessades en realitzar la mentoria reforçant metodologies i aprenentages relacionats amb l’educació en la diversitat: drets humans per a totes les persones, perspectiva de gènere, interculturalitat i altres.

 • Què faries? Conèixer a una persona jove, acompanyar-la i guiar-la per reforçar-la en els seus estudis i orientació professional i en la interacció amb el seu entorn.
 • Com? 1 h cada 2 setmanes et trobaràs amb el o la jove mentorada, en trobades individuals al centre educatiu i 1h cada 2 setmanes amb Metges del Món pel seguiment i planificació de les mentories.
 • Què li pots oferir al o la jove? orientació professional, contactes d’interès; recomanacions que facilitin la seva interacció amb el seu entorn immediat (família, amistats), en altres entorns (educatiu i professional) i el seu creixement personal.
 • Compromís? Durant el curs escolar dedicaràs 1h de mentoria cada 2 setmanes al o la jove mentorada i 1h de seguiment amb Metges del Món i el professorat de l’alumnat que correspongui.
 • Què t’aportarà? Formar-te en educació en la diversitat, drets i gènere i aprendre a identificar els prejudicis i estereotips en relació a les persones de diferents procedències. 

Si tens interès pots inscriure’t directament enviant  un correu electrònic a: belen.camino@medicosdelmundo.org amb l´assumpte: MENTORIA.

Entitat o associació:
Metges del Món
Telèfon:
932 892 715
Llegir més

Suport web a SOS Racisme

Descripció anunci:

Domines WordPress o gestió de webs i ens vols donar un cop de mà?

Des de SOS Racisme Catalunya busquem una persona que ens pugui ajudar en la gestió de la pàgina web de l’entitat: www.sosracisme.org

Pot ser activisme presencial o a distància. Però necessitem que conegui -o domini- l’entorn WordPress, per ajudar-nos a ressoldre els problemes de disseny o programació que ens trobem puntualment.

Si a més t’agrada redactar, gestionar la imatge, etc., també podries col·laborar en els continguts.

Funcions:
 • Suport en la gestió de la web, principalment en qüestions de programació.
 • Si es vol, es pot donar suport també en la gestió de continguts.
 • No és una oferta laboral, és una col·laboració com a activista.
Altres:
 • Possibilitat de col·laborar presencialment o des de la distància.

Les persones interessades podeu contactar directament amb les companyes de comunicació, Jose i Mónica, escrivint a comunicacio@sosracisme.org o trucant al 933 010 597.

Entitat o associació:
SOS Racisme
Telèfon:
933 010 597
Llegir més

Voluntariat a l’AFEV

Descripció anunci:

AFEV busca persones voluntàries d’entre 18 i 30 anys per acompanyar durant una tarda a la setmana a infants i/o joves de 7 a 16 anys en activitats culturals i educatives per tal de motivar-los, donar-los confiança i potenciar la seva autonomia. No és un reforç escolar i s’ofereix formació prèvia i assessorament professional.

Entitat o associació:
AFEV
Telèfon:
633 26 46 26
Llegir més

Voluntariat a la Fundació Friends

Descripció anunci:

La Fundació Friends necessita persones voluntàries de més de 20 anys per a diverses tasques de voluntariat amb grups de joves de més de 14 anys amb diagnòstic de Síndrome d’Asperger o Autisme d’alt rendiment. S’ofereix formació prèvia.

 • Donar suport a sortides de lleure que es realitzen els caps de setmana a Barcelona
 • Donar suport en tallers proposats per les persones voluntàries que es realitzen els divendres a la tarda a Barcelona
 • Donar suport educatiu (ESO, Batxillerat, CFGM, CFGS, PAU, etc.) un dia a la setmana de dilluns a divendres, segons disponibilitat de la persona voluntària, en horari de matins a Manresa

A més a més, s’ofereix:

 • Formació introductòria de 4 hores sobre la Síndrome d’Asperger i el lleure
 • Assegurança amb contracte de voluntariat
 • Certificat acreditatiu del voluntariat
Entitat o associació:
Fundació Friends
Telèfon:
93 487 55 44
Llegir més

Oberta la inscripció d’activitats a la IXa Setmana Europea de Prevenció de Residus

Descripció anunci:

La IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de Novembre de 2017. El dissabte 18 de novembre de 2017 celebrem el Dia de la Prevenció de Residus: Donem-li una nova vida!

Si disposeu d’idees i material de suport podeu animar-vos a organitzar activitats centrades en reutilitzar, reparar i allargar la vida dels productes. Recordeu que també teniu eines de comunicació específiques per a sectors (administració, associacions, escoles, empreses i ciutadans) per facilitar el desenvolupament d’accions en qualsevol dels àmbits de la prevenció de residus (malbaratament alimentari, prevenció d’envasos, desmaterialització…).Esperem comptar amb la vostra participació!

Si necessiteu més informació podeu assistir al Seminari de Preparació del 20 de setembre a Barcelona.

Accés al Formulari Inscripció d’activitats (obert fins 4 de novembre)

Més info

El millor residu és el que no es produeix!

Entitat o associació:
IX Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Telèfon:
---------
Llegir més
Pàgina 1 de 4612345...102030...Última »