Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-compartir-local

Compartir local

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

Voluntariat amb persones en risc d’exclusió

Descripció anunci:

Cerquem persones motivades, dinàmiques i amb sensibilitat envers les persones en risc d’exclusió social, i que tinguin empatia envers la diversitat cultural dels nostres usuaris i usuàries.
Les persones voluntàries que col·laboren amb nosaltres en l’àmbit de classes de català, castellà i alfabetització saben impartir classes i ensenyar a parlar, escriure i llegir, però també a agafar un nivell bàsic de català i castellà.

La proposta és dedicar 3 hores a la setmana durant un curs escolar. Sempre amb el suport i l’acompanyament de l’equip tècnic de la Fundació i amb altres persones voluntàries que fan la mateixa tasca.

Entitat o associació:
Fundació Integramenet
Telèfon:
---------
Llegir més

Voluntariat en gestió de xarxes socials – Fundació FIBS

Descripció anunci:

A la Fundació FIBS ens cal una persona voluntària per a que ens ajudi amb les xarxes socials i premsa.

Tasques a realitzar:

  • Gestionar xarxes socials.

  • Contacte amb departaments premsa entitats/administració.

Hores dedicació:

  • 1 o 2 dies/setmana 3-4 hores.

Persona de contacte:

Entitat o associació:
Fundació Família i Benestar Social
Telèfon:
615 226 718
Web:
fibs.cat
Llegir més

Voluntariat a La Bretxa

Descripció anunci:

La Associació per a la Promoció del Cinema Documental La Bretxa diseña y ejecuta programas de desarrollo local a través del audiovisual con jóvenes en situaciones de vulnerabilidad. Actualmente cuenta con dos proyectos activos para los que requerimos un voluntario.

Si te apasionan las redes sociales, la producción audiovisual, la fotografía, y quieres aportar tu talento para documentar procesos interesantes y divertidos que relacionen la producción audiovisual y el talento local, esta es tu organización.

¿Qué buscamos?

Buscamos una persona apasionada por las artes audiovisuales y las redes sociales. Necesitamos de alguien que nos eche una mano con la divulgación de nuestras actividades en Facebook, Instagram, nuestra website y demás. Nos encantaría si además puede realizar registro fotográfico y audiovisual de nuestras actividades con los chicos y las chicas que participan de nuestros proyectos, de  este modo podrás participar de los talleres de video participativo que desarrollamos y entrar en contacto directo con el núcleo de nuestros proyectos.

¿Qué ofrecemos?

Nuestra labor es sin ánimo de lucro. No podremos remunerarte económicamente por tu dedicación, pero tendrás la satisfacción de estar aportando a mejorar la vida de las personas que lo necesitan. Nuestro mayor ofrecimiento es vincularte directamente con los proyectos activos, permitiéndote participar de ellos y documentarlos a través de tu talento fotográfico y audiovisual.

¿Qué requerimos?

En primer lugar, motivación. Los beneficiarios de nuestros proyectos están ansiosos por descubrir cosas nuevas, y queremos que tú también lo estés. En segundo lugar, una dedicación exclusiva de por lo menos dos horas semanales, dedicadas a la actualización de nuestra website, el post de noticias en nuestro Facebook y la interacción en otras redes sociales como Instagram, Tumblr, entre otras. Si además de cooperar deseas iniciarte en el campo de la producción audiovisual para el desarrollo, podrías implicarte en el desarrollo de los proyectos desde la operación de cámara o la edición, pero no son exigencias para lo que estamos buscando ahora, tómalo como una invitación para colaborar con nosotrxs.

¿Dónde?

Para la mayoría de actividades de esta oferta de voluntariado no requeriríamos de tu presencia física. Podrías trabajar desde casa, desde tu universidad o desde un café frente a la playa. No obstante, si que requeriríamos de tu presencia física para aprovechar tu talento como fotógrafo y como cámara en nuestros proyectos, si decides vincularte a ellos.

¿Cuándo?

Tenemos proyectos constantes durante todo el año. Nos gustaría que te vincularas con nosotros cuanto antes, el 15 de noviembre comenzamos nuestro más reciente proyecto y nos encantaría que hicieras parte de él también. Ponte en contacto con nosotras!

Entitat o associació:
La Bretxa
Telèfon:
658 991 135
Llegir més

Voluntariat a l’Espai Social Barcelona-Gràcia

Descripció anunci:

A l’Espai Social Barcelona-Gràcia estem buscant persones voluntàries que vulguin col·laborar al Programa d’Acompanyament per a l’èxit Educatiu per a infants de 6 a 12 anys (educació primària) i/o de 12 a 16 anys (ESO) de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

El voluntariat consisteix en acompanyar als infants/adolescents en les seves tasques acadèmiques (deures, hàbits i estratègies d’estudi, etc.), així com en el seu desenvolupament socio-emocional (habilitats personals, educació emocional, valors, etc.).

Els horaris són:

  • Educació primària: dimarts i dijous de 17.30 a 19.30h.
  • ESO: dilluns i dimarts de 18.00 a 20.00h. i dimecres i dijous de 17.30 a 19.30h.

Si hi esteu interessats/des, podeu participar al programa un o més dies a la setmana en funció de la vostra disponibilitat.

T’animem a formar part d’un projecte innovador on et sentiràs un més de l’equip!

Entitat o associació:
Fundació Catalunya - La Pedrera
Telèfon:
93 217 53 92
Llegir més

Voluntariat a La Formiga

Descripció anunci:

L’Associació Sociocultural La Formiga, amb seu al barri de Poble-Sec, cerca persones voluntàries per a donar classes de reforç de català a joves nouvinguts d’entre 12 i 16 anys.

La tasca consistirà a preparar i impartir les classes. L’activitat es realitzarà amb 2 persones voluntàries com a mínim i grups de màxim 15 alumnes.

Es valoraran:

  1. • Bons coneixements de català.
  2. • Formació i/o experiència en impartir classes a infants i/o joves, o en activitats de lleure infantil i/o juvenil.
  3. • Motivació i interès per a treballar amb joves de diferents cultures.

Horari:          

Divendres de 17.30 a 19.30 hores.

Lloc:              

 C/Elkano, 74, local – 08004  Barcelona   (barri de Poble Sec)

Entitat o associació:
Associació Sociocultural La Formiga
Telèfon:
93 443 82 07
Llegir més
Pàgina 1 de 4912345...102030...Última »