Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Reforç escolar d’estiu Secretariat Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Descripció anunci:

Aprenem compartint, un projecte que el Secretariat encapçala amb col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc i la Diputació de Barcelona, és una activitat educativa que es planteja com una iniciativa de caràcter preventiu i com un recurs al servei de les escoles i les famílies per millorar l’aprenentatge, les actituds i la motivació de l’alumnat amb dificultats.

Aquest projecte es va iniciar com a prova pilot a amb alumnat de secundària al 2012. Actualment hi ha 12 grups en funcionament, 9 de primària i 3 de secundària. S’atenen a 120 alumnes, hi ha 4 persones contractades i 45 persones voluntàries de suport. Alhora, s’ofereix a l’alumnat de secundària la possibilitat de realitzar tasques de voluntariat als grups de primària.

Com funciona?
Dues tardes a la setmana, durant una hora i mitja, una monitora i 2 o 3 persones voluntàries acompanyen un grup d’alumnes a l’hora de resoldre dubtes, fer deures o preparar els exàmens. A més, es treballa la consolidació de coneixements, l’autoestima i l’autonomia; es fomenta la lectura; es treballen hàbits i es proporcionen eines i tècniques d’estudi.

Com pots col·laborar-hi?
Si vols participar-hi com a voluntari/ària, posa’t en contacte amb nosaltres:
tel. 93 291 89 42
nuria@secretariat.cat

Clicant aquí podreu veure el vídeo del projecte

Entitat o associació:
Secretariat Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta
Telèfon:
93 291 89 42
Llegir més

Voluntariat colònies d’estiu – Associació Mar de Somnis

Descripció anunci:

L’Associació Mar de Somnis (MDS) cerca persones voluntàries per fer suport i acompanyament a infants i joves d’entre 10 i 18 anys, amb epilèpsia durant les colònies d’estiu que són del 16 al 23 de juliol a Sant Celoni.

Qui som?

Mar de Somnis és una entitat sense afany lucratiu que te com a finalitat millorar la vida dels infants i els joves amb epilèpsia, i les seves famílies, impulsant diferents tipus d’accions sòcio-mèdiques, d’oci, artístiques i esportives.

Què busquem?

Busquem monitors (nois) per a fer acompanyament i suport a les activitats durant la setmana del 16 al 23 de juliol.

Perfil del voluntari/a: Ens calen monitors nois, ja que l’equip està composat per moltes noies.

Horaris: Les colònies suposen l’allotjament i els àpats (que assumeix MDS) és a dir que la dedicació és complerta durant tota la setmana, amb estones de descans.

Requeriments: Certificat negatiu de delictes sexuals i títol de monitor o similars.

Ens convé molt algú que sàpiga tocar algun instrument 😉

Per a més informació

Entitat o associació:
Associació Mar de Somnis
Telèfon:
679 116 264
Llegir més

Busquem coordinador/a per un camp amb persones amb paràlisi cerebral!

Descripció anunci:

Del 7 al 13 d’agost tindrà lloc a Capmany (Girona) el camp de voluntariat amb la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral, on les voluntàries internacionals donaran suport al dia a dia de persones afectades per la paràlisi cerebral

Ser coordinador/a d’un camp de voluntariat:

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora, la gestió del temps i l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

En concret, necessitem una persona per coordinar el camp “Living together with Cerebral Palsy”A continuació trobaràs la descripció del projecte:

Description: This workcamp is a great opportunity for volunteers to understand how exactly is life with cerebral palsy (CP) while celebrating the common points rather than the difference. Participants will be working directly with CP affected people, helping them on the day-to-day basic tasks. Through leisure and educational activities, tourism and sports, all the workcamp members (with our without CP) will improve their physical, emotional and social competences.

Type of Work: Volunteers’ tasks involve helping the organization’s workers deal with the everyday tasks of CP affected people. Participants will support basic tasks like personal hygiene and meal times and also help organize and develop leisure activities – these can involve sports, leisure (also water) and educational activities and some outings to interesting places around. Disabled and non disabled participants will share all the available spaces: bedrooms, showers, dining room, etc.

Study Theme: Volunteers will have the chance to learn about cerebral palsy and what it is like to live with this condition and also how their families and organizations deal with it. They will develop their knowledge about what they are capable and not capable of and how to develop their skills and make their life as enjoyable as possible. On the first day, there will be a training for the volunteers that will cover most aspects about CP that they should know for this workcamp.

Accommodation: The rooms will be shared with the disabled participants. Food will be provided by the house staff because of the intense type of work.

Language: During all activities, there will be someone translating the main aspects into English. However, the common used language between participants will be Spanish, so it would be highly recommended if volunteers had the basic knowledge.

Requirements: It’s necessary to send us a certificate of sexual nature crimes that provides evidence of the lack of sexual crimes. Please don’t forget to bring a sleeping bag, a white t-shirt and something to eat typical of your country that you can share with others.

Approximate Location: Girona

Si estàs interessat/ada pots escriure un correu electrònic amb el teu CV i carta de motivació a incoming@sci-cat.org

 

Entitat o associació:
Servei Civil Internacional
Telèfon:
934 417 079
Llegir més

Projecte Boscos

Descripció anunci:

Ginestarre és un petit poble de muntanya pertanyent al municipi d’Esterri de Cardós, a la Vall de Cardós (Pallars Sobirà). En aquesta petita vall ramadera i forestal s’hi troben espècies tan singulars com l’ós bru i el gall fer pirinenc, i hàbitats d’interès com els boscos de pi negre i els matollars de bàlec. El projecte compta amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i les nostres actuacions s’emmarquen en el projecte europeu Interreg POCTEFA GREEN.

Som una organització que vincula la societat civil amb els boscos i paisatges de muntanya a través de l’acció. Portem més de 10 anys treballant a Catalunya. Organitzem estades de voluntariat per a difondre els beneficis que ens donen els boscos, fomentant la seva conservació i millora de l’entorn forestal. Bergwaldprojekt és present a Catalunya, Suïssa, Àustria i Alemanya.

Organització: Projecte Boscos de Muntanya/ Bergwaldprojekt Catalunya
 
Funcions:
  • Recuperació i manteniment de pastures.
  • Millora de l’hàbitat forestal en boscos de pi negre i bedoll per reduir la densitat i afavorir la diversitat.
  • Recuperació i manteniment de camins ramaders tradicionals.
  • Suport a l’activitat ramadera.
Requisits:
  • Cal ser major d’edat per participar. De 18 fins a 88 anys.
  • Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (inclinació) i suportar puntualment inclemències climatològiques (pluja / fred ).
  • No calen coneixements de cap mena però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.
Es valorarà:
  • No calen coneixements previs, només ganes de participar!
  • Disponibilitat de setmanes: 14 al 20 d’agost, 21 al 27 d’agost, 28 d’agost al 3 de setembre, 4 al 10 setembre, 11 al 17 setembre i 18 al 24 setembre.
Informació requerida:

Inscriu-te i viu l’experiència: https://www.projecteboscos.cat/inscripcions

Més informació: https://www.poctefa.eu
Entitat o associació:
Projecte Boscos
Telèfon:
973 622 247
Llegir més

Voluntariat al Casal dels Infants

Descripció anunci:

El Casal dels Infants som una entitat social i ciutadana. Treballem als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats perquè tinguin al màxim d’oportunitats. Cerquem persones voluntàries per a fer acompanyament socioeducatiu a joves de 12 a 16 anys en situació de desavantatge social.

Horaris i lloc:

Les activitats es duen a terme a les tardes, fora l’horari escolar. Es pot participar un mínim d’una tarda a la setmana i tenim projectes amb joves a Santa Coloma de Gramanet, al Besòs-La Mina, Badalona, Raval i Salt.

Ens dones un cop de mà? Som-hi!

Entitat o associació:
Casal dels Infants - Acció Social als Barris
Telèfon:
93 317 0013
Llegir més
Pàgina 1 de 4412345...102030...Última »