Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

icona-varis

Ofertes laborals

icona-voluntariat

Es busca voluntariat

icona-compartir-local

Compartir local

icona-formacions

Formacions

icona-altres

Més recursos

App per a mòbils i tauletes: “Mapa d’entitats socials”

Descripció anunci:

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posa al teu abast l’aplicació “Mapa d’entitats socials” per a mòbils i tauletes. L’app, un projecte pioner a tot l’Estat, permet localitzar i establir vies de col·laboració amb les entitats socials de Catalunya.

Mitjançant l’aplicació, disponible per a dispositius IOS i Android, podràs fer cerques per trobar les entitats socials segons el municipi, la comarca, el col·lectiu de persones ateses (gent gran, infants, persones amb discapacitat, etc.), l’àmbit d’intervenció (inserció laboral, dret a l’habitatge, ajuda alimentària, etc.).

Mitjançant l’app, podràs conèixer a quina federació de la Taula del Tercer Sector pertany l’entitat. Alhora, també podràs posar-te en contacte amb l’entitat social mitjançant la trucada telefònica, el correu electrònic i compartir-la a través de les xarxes socials. A més, podràs buscar l’entitat que està més a prop teu a través de la geolocalització. Pel que fa a les entitats de la ciutat de Barcelona, també es podran cercar per districtes.

A dia d’avui, l’app permet consultar 3.484 entitats socials, de les quals 3.021 pertanyen a les 35 federacions de la Taula del Tercer Sector i 463 no estan vinculades a cap federació, les quals són de la ciutat de Barcelona i hi han estat incloses fruit d’un conveni entre la Taula del Tercer Sector i l’Ajuntament de Barcelona. La intenció de la Taula del Tercer Sector és incloure-hi properament totes les entitats socials del país, estiguin o no vinculades a alguna federació de la Taula.

Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Defensem els drets socials”, impulsada per la Taula del Tercer Sector, tot convidant els ciutadans i ciutadanes a implicar-se més en la defensa dels drets socials i per una ciutadania amb menys desigualtats.

Entitat o associació:
Tercer Sector Social de Catalunya
Telèfon:
93 310 57 07
Llegir més

Enquesta sobre participació associativa a Barcelona

Descripció anunci:

Formes part del teixit associatiu de la ciutat de Barcelona? Volem que ens expliquis com participes. Ens agradaria saber com és la teva experiència de participació als espais associatius de la ciutat de Barcelona i és per això que et convidem a realitzar l’enquesta de participació impulsada per l’Ajuntament. 

Aquesta enquesta s’emmarca dins del projecte “Anàlisi​ ​de​ ​la​ ​participació​ ​de dones​ ​en​ ​els​ ​espais institucionals​ ​i​ ​socials​ ​mixtes​ ​a la​ ​ciutat​ ​de​ ​Barcelona”, encarregat pel Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona l’octubre de 2017.

Té la finalitat de millorar el coneixement de la realitat participativa política i social de les barcelonines i barcelonins, i així poder impulsar polítiques públiques que potenciïn i millorin la participació -efectiva i en igualtat de condicions- de totes les persones que integren la ciutat.

 
És important que participis responent l’enquesta sigui quin sigui el gènere amb el qual t’identifiquis. Fes l’enquesta per explicar com participes, la teva aportació serà molt valuosa!

Fes ‘click’ aquí per respondre l’enquesta

Entitat o associació:
Ajuntament de Barcelona
Telèfon:
---------
Llegir més

Enquesta per conèixer la percepció de les discriminacions i victimització de les persones LGTBI de Barcelona

Descripció anunci:

L’Ajuntament de Barcelona organitza un estudi per conèixer la percepció de les discriminacions i victimització de les persones LGTBI de Barcelona i en els casos que s’hagi produït quines respostes i suport han rebut.

És el primer cop que s’efectua una enquesta a Barcelona d’aquestes característiques amb l’objectiu d’obtenir dades estadísticament significatives i per conèixer la percepció sobre les discriminacions sofertes i l’exercici dels drets a la nostra ciutat. El coneixement obtingut possibilitarà una millora de la planificació de polítiques públiques en relació a la diversitat sexual i de gènere i de manera específica, en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI.  Per aquest motiu, és molt important disposar del màxim nombre de respostes per a què l’enquesta pugui ser estadísticament significativa.  

Per això des de l’ajuntament demanen que les entitats continueu activant els vostres contactes per fer arribar els links corresponents amb l’objectiu d’incrementar el nombre d´enquestes obtingudes.  Tenim de termini tot aquest mes d’octubre.

Qualsevol persona que vulgui respondre l’enquesta ho ha de fer posant-se en contacte amb el  Departament de Promoció de Drets de les Dones i LGTBI: cmlgtbi@bcn.cat.

Entitat o associació:
Departament de Promoció de Drets de les Dones i LGTBI
Telèfon:
934 132 620
Llegir més

Convocatòria pràctiques de monitors als Camps de Treball de la Fundació Escolta Josep Carol

Descripció anunci:

Des de la Fundació Escolta Josep Carol s’obre una convocatòria per tal de cobrir places de pràctiques per obtenir el títol de monitor/a de lleure

Descripció de l’oferta:

Cerquem estudiants en realitzar pràctiques en camps de treball durant el mes de juliol. És per realitzar les pràctiques necessàries per poder treure’s el títol de monitor. Tenim camps per diversos llocs de Catalunya.

Procediment

Els/les interessats/des hauran d’enviar el seu currículum al correu cmuset@josepcarol.cat dient la disponibilitat exacta.

Entitat o associació:
Fundació Escolta Josep Carol
Telèfon:
93 268 91 11
Llegir més

“Oh my Goig”, un recurs audiovisual per l’educació sexual

Descripció anunci:

Des del CRAJ volem compartir-vos la proposta que han fet des del programa de televisió “Oh My Goig” de betevé a entitats i col·lectius.

El programa, que s’emet cada divendres a les 22.45h (també disponible a la web), s’allunya dels discursos morals i/o dels tabús sobre el sexe i centra el debat en tot allò que té a veure amb el plaer, els drets, les oportunitats, i també la prevenció dels riscos. Té com a objectiu que els joves aprenguin a gaudir d’una vida sexual positiva, responsable i lliure.

És un recurs que pot ser utilitzat tant en espais de lleure com en el temps individual dels i les adolescents i joves, que us recomanem que compartiu.

Aquí l’Assocaciació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut en fan una ressenya interessant.

Entitat o associació:
Assocaciació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut
Telèfon:
---------
Email:
-----------
Llegir més
Pàgina 1 de 41234