Skip to Content

cercador Taulell d'Anuncis i Recursos

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat Taulell d'Anuncis i Recursos

Taulell d'Anuncis i Recursos

El Taulell d’Anuncis i Recursos pretén ser una eina més per facilitar la feina de les associacions. Podreu trobar ofertes de feina, crides de voluntariat, o bé, recursos variats i apropiats per a diferents moments i situacions que poden ajudar en la tasca diària de les entitats.

Us recordem que el taulell va dirigit a joves, grups i associacions sense afany de lucre, i, per tant, no hi trobareu anuncis amb continguts comercials. Malgrat tot, us suggerim que doneu un cop d’ull a l’apartat de normes de publicació abans d’enviar-nos el vostre anunci.

Ofertes laborals

Es busca voluntariat

Formacions

Més recursos

Pràctiques al Casal d’Estiu Escolta a Ciutat Meridiana

Descripció anunci:

Un estiu més, des de la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, organitzem un Casal d’Estiu Escolta a Ciutat Meridiana, i volem oferir el Casal com a lloc de pràctiques per a estudiants d’Integració Social / Animació Sociocultural i Turística / Educació Infantil / Directors/es i Monitors/es de lleure.

El Casal començarà el 25 de juny i durarà fins el 26 de juliol amb horari de 9h a 17,30h i hi participaran infants de 3 a 12 anys.

El Casal té com a objectiu reforçar el contacte amb la ciutat i la coneixença del barri mitjançant descobertes d’entitats, d’espais verds, de la gent del barri i de la immensitat d’entorns desconeguts que ens ofereix Barcelona. Es treballarà a través de petits projectes perquè els infants siguin realment protagonistes del Casal i es potenciarà que els nens i nenes siguin proactius, que decideixin què volen fer, creant i inventant ells mateixos jocs nous i fent volar la imaginació. Tot això, lligat a través d’un eix d’animació que serveixi de motivació per a tots i totes. Cada setmana hi ha una excursió i una sortida a la piscina, a part de les activitats pròpies del Casal a la mateixa escola.

Així, doncs, us volem oferir el Casal d’Estiu Escolta com a lloc de pràctiques a totes aquelles estudiants que en tingueu ganes!

Per qualsevol dubte, estem en contacte a: barcelones@escoltesiguies.cat

 

Entitat o associació:
Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Telèfon:
935 902 700
Llegir més

6 vídeos que inspiren el Nadal d’un món millor

Descripció anunci:

Fem un recull de vídeos de campanyes i iniciatives solidàries i sostenibles que són inspiració per viure un Nadal més just i transformador.

1. Per un món sense racisme

‘El rei Baltasar vindrà a la cavalcada d’aquest any?’. Aquest és el títol de la campanya de Casa nostra, casa vostra, que vol conscienciar i lluitar contra la pràctica del ‘blackface’, d’origen colonialista i racista, que dona rols escènics a persones blanques embetumades per a representar a persones negres, com en el cas del rei Baltarsar.

2. Per un món no sexista, des de la infància

‘Libertad para jugar!’ és la campanya de l’Ajuntament de Madrid que pretén trencar els estereotips de gènere que tradicionalment s’associen a determinats colors, joguines i activitats. Els nens i les nenes han de tenir la llibertat de decidir a què volen jugar.

3. Per un món on tothom tingui una llar

‘Homeless Commons, imatges que canvien mirades’ és la iniciativa de la Fundació Arrels per trencar els prejudicis de la societat vers les persones sense llar i així aconseguir que ningú dormi al carrer. Es tracta del primer banc d’imatges protagonitzat per persones que han viscut al carrer.

4. Per un món inclusiu

‘Arbres de Nadal inclusius’ és un projecte del Centre Ocupacional de Les Corts i del Centre Ocupacional de la Fundació Paideia a través del qual els seus usuaris i usuàries van elaborar uns arbres de decoració de paper reciclat per a les botigues del barri i unes bosses de tela serigrafiades per a la seva clientela, que van entregar ells i elles mateixes en persona.

5. Per un món on tots els infants puguin jugar

‘Els seus drets en joc’ és la campanya nadalenca de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut de l’any 2016. Aquesta campanya, que segueix duent-se a terme, té l’objectiu de garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Així com sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància.

6. Per un món on tots els infants i joves es puguin desenvolupar lliurement

‘Deixeu-nos jugar a canviar el món!’ és el nou espot de la Cooperativa Abacus on infants i joves reivindiquen als adults la lliure elecció de jugar amb allò que volen i de ser el que volen ser, sense prejudicis ni estereotips.

Entitat redactora: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Autor/a: Anna Echeverria
 
Entitat o associació:
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG)
Telèfon:
935 902 700
Llegir més

10 calendaris solidaris

Descripció anunci:

Les fundacions i entitats d’arreu de Catalunya donen a conèixer els calendaris del 2019, per lluitar a favor d’una causa solidària.

Amb el 2019 a la volta de la cantonada, són moltes les entitats que ofereixen calendaris pel proper any amb l’objectiu de recaptar fons per una causa solidària.

Des d’organitzacions com Esclat, fins als bombers de la Generalitat, aquest any s’estan recaptant fons per tot tipus de causes.

La diversitat funcional, el conflicte amb els refugiats sirians o la pluridiscapacitat són només algunes de les causes a les que han donat suport aquestes fundacions.

1. Calendari Solidari Mona

La Fundació Mona consisteix en un centre de recuperació de primats i el seu objectiu és el seu benestar. Amb els fons recaptats volen obrir un nou centre per millorar la qualitat de vida d’aquests primats. Aquest any, han comptat amb la col·laboració de wearestudio.io i la dissenyadora Andrea Contreras.

2. Calendari Solidari Taller Baix Camp

Enguany, el calendari l’han fet amb la colla castellera Xiquets de Reus. Les fotografies realitzades per la fotògrafa Cristina Aguilar també compten amb la participació de persones amb discapacitat intel·lectual del Taller Baix Camp. El resultat han sigut 14 instantànies que recullen tot tipus de moments, concentració, espontaneïtat, sorpresa i alegria.

3. Calendari solidari dels Mossos d’Esquadra

Aquest calendari vol recaptar diners per la Federació d’associacions de familiars malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC). En darreres edicions, gràcies al calendari s’han arribat a recaptar més de 53.300€ contra l’Alzheimer. Amb l’aportació del darrer any, FAFAC va impulsar 18 programes sociosanitaris que han beneficiat directament a 1071 persones a través de 20 entitats arreu de Catalunya.

4. Calendari solidari d’Esclat

Aquest calendari protagonitzat per músics i les noies i els nois d’Esclat ha comptat amb la participació de més de 200 persones que s’han sumat a la causa solidària. L’objectiu és fomentar la musicoterapia en les persones amb pluridiscapacitat. Amb els diners recaptats també es volen realitzar activitats i tallers relacionats amb la música. Entre els artistes que han col·laborat aquest any, es troben Txarango, Antonio Orozco i els Catarres.

5. Calendari solidari bombers amb causa

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), juntament amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya aquest any es centren en dos projectes solidaris a través de Save The Children. Per un costat, volen lluitar per la protecció dels refugiats del conflicte sirià. D’altra banda, volen donar suport a les famílies en risc d’exclusió social amb infants de la ciutat de Barcelona.

6. Calendari Solidari ‘Jo també sóc el teu client’

L’associació Alba, amb la col·laboració de Foment Tàrrega volen finançar activitats de lleure com les colònies i realitzar millores per l’escola. L’associació lluita per la inclusió de les persones amb diversitat funcional i per reivindicar i posar en valor els seus drets i capacitats. Aquest any, disposen de 1500 exemplars que tenen un cost de 10€ cadascun.

7. Calendari solidari Mou-te pels quiets

Aquest calendari neix de l’associació de mares i pares de Nexe Fundació. L’objectiu és sensibilitzar i captar fons per seguir endavant amb el projecte de la Fundació i així millorar la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies. L’associació disposa d’un calendari de sobretaula per 5€ i un altre de paret per 7 €.

8. Calendari d’enllaç solidari

L’ONG Enllaç Solidari està dedicada al projecte d’apadrinaments amb l’objectiu de garantir una bona alimentació a infants menors de 14 anys amb risc de malnutrició. Actualment, n’hi ha uns 230 infants apadrinats i gràcies a aquesta iniciativa ja s’han beneficiat un miler d’infants i les seves famílies.

9. Calendari solidari Down Lleida

Els protagonistes del calendari són persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual, que surten amb els seus germans i germanes. Amb la recaptació, Down Lleida vol desenvolupar diferents programes i projectes que recolzin als infants amb síndrome de Down. Es pot adquirir el format sobretaula per 5€ o el format gran per 8€.

10. Calendari solidari Arca Internacional

Amb aquesta calendari il·lustrat, la protectora Arca Internacional vol millorar les condicions i la qualitat de vida de tots els animals ingressats al centre. Cada mes compta amb la il·lustració d’un dissenyador diferent com Teresa Guiem, Lindo Ron o Marta Chojnacka. El preu del calendari són 18€ i el 100% dels beneficis es destinaran a la protectora.

Entitat redactora: Suport Associatiu – Econòmic

Autor/a: Dani Gallart
 
 
Entitat o associació:
Xarxanet
Telèfon:
-
Email:
-
Llegir més

Convocatòria de Residències artístiques a Lluïsos Teatre

Descripció anunci:
  • Les companyies poden presentar la seva proposta fins el 15 de gener
  • L’entitat ofereix sales d’assaig per la companyia emergent i l’espectacle s’estrenarà a Lluïsos Teatre a l’abril de 2019

Lluïsos Teatre obre la segona convocatòria de residències artístiques dirigida a estudiants i professionals de les arts escèniques que estiguin iniciant el seu procés de creació i necessitin un espai per treballar el projecte. Les propostes es poden presentar fins el 15 de gener de 2019, i es donarà a conèixer el nom de la companyia a finals d’aquell mes.
La companyia disposarà de 3 mesos d’assaig (febrer, març i abril) a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que serà a finals del mes d’abril. La participació a les residències no suposarà cap tipus de cost per les companyies.
És el quart any que s’aposta per impulsar les residències artístiques, per mirar de donar resposta a les necessitats plantejades per joves creadors: trobar espais d’assaig amb bones condicions és una complicació per a les companyies de nova creació.
S’han estrenat espectacles com “La Trinxera” de Cia. Laura; “Dins la cova” de la Cia. Coralines; “Barcelona (Contra La Paret)” del Col·lectiu LaPùblica; o “Life is Real” de L’Ostra28. Alguns d’aquests muntatges han fet el salt a El Maldà, al Grec Festival de BarcelonaFira Tàrrega i la Sala Flyhard entre d’altres. L’any passat es van acollir dues residències: Orlando BOOM i Histèriques; i durant el primer trimestre d’aquest curs s’ha acollit “Neu”, de la companyia Kamaleonika.
Els projectes poden presentar-se a través del web de Lluïsos Teatre fins el 15 de gener www.lluisosteatre.cat/residencies
Podeu seguir totes les novetats de Lluïsos Teatre a través del web www.lluisosteatre.cat, el facebook.com/lluisosteatre i el twitter.com/lluisosteatre.

CONTACTE:
Clara Laguillo Abbad | 932 183 372 | teatre@lluisosdegracia.cat

 

Entitat o associació:
Lluisos de Gràcia
Telèfon:
932 183 372
Llegir més

6 eines per programar continguts a les xarxes socials

Descripció anunci:

Voleu mantenir les vostres xarxes socials actives però no li podeu dedicar el temps desitjat? Us agradaria fer publicacions fora de l’horari laboral? Les eines de programació de continguts us ofereixen la solució.

Són poques les entitats que compten amb els recursos i les eines necessàries per tenir una persona destinada única i exclusivament a la gestió de les xarxes socials de l’entitat. El fet d’haver de compaginar aquesta tasca amb altres obligacions comporta que, en molts casos, no es compti amb el temps aconsellable per mantenir l’activitat desitjada.

Davant d’aquesta realitat, la programació de continguts esdevé una opció eficaç per evitar que els nostres perfils semblin inactius i mantenir així l’interès dels seguidors/es i el seu nivell d’influència, no només durant el dia a dia sinó també durant la nit, l’estiu i altres èpoques vacacionals.

Però els beneficis de programar els continguts amb antelació no s’acaben aquí. Quan s’elabora el pla de xarxes de l’entitat, es recomana estudiar les tendències i hàbits del públic al que ens dirigim per conèixer així durant quines franges horàries estan més actius i adaptar així la nostra presència als ritmes dels nostres seguidors i seguidores. Les eines de programació de continguts ens permeten complir amb aquesta premissa independentment de la franja horària que sigui.

D’altra banda, el fet de poder deixar els continguts programats també ens ajuda a complir amb la periodicitat establerta al pla de xarxes, tasca realment complicada quan estàs immers en altres obligacions que no et permeten estar pendent de les xarxes socials les 24 hores del dia.

Per tot plegat, és cabdal que tota entitat activa a les xarxes es familiaritzi amb aquestes eines que, al cap i a la fi, no fan més que donar-nos un cop de mà en el nostre dia a dia.

A continuació us oferim un recull d’eines gratuïtes que us poden ser d’utilitat a l’hora de programar els continguts:

 

Hootsuite

És probablement l’aplicació més coneguda i utilitzada. Ideal per gestionar diversos comptes a la vegada i de diferents xarxes socials. Permet programar publicacions i disposa d’un calendari on es poden consultar, modificar o esborrar sempre que sigui necessari.

A més, també ens permet publicar un contingut en diferents comptes a l’hora i monitoritzar les publicacions per conèixer i analitzar el seu abast.

Concretament, des de Hootsuite es poden gestionar comptes de Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, Google+, Pinterest i WordPress.

 

Tweetdeck

Tweetdeck és una eina similar a Hootsuite en quant a funcionalitats però exclusiva per a Twitter. Permet gestionar diversos comptes de Twitter a la vegada així com monitoritzar en temps real paraules clau, etiquetes i altres ítems. A més, a diferència de Hootsuite, quan es carrega una imatge, ho fa com si s’hagués pujat directament des de Twitter.

 

Buffer App

Buffer app és una altra eina de programació a diferents xarxes socials. A diferència de Hootsuite però, la seva versió gratuïta queda limitada a 3 perfils i 10 publicacions programades.

Aquesta aplicació permet gestionar comptes de Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Google+ i WordPress.

 
Facebook

Aquesta coneguda xarxa social ofereix a les persones usuàries un seguit de funcionalitats entre les que també trobem la de programar continguts. Aquest fet, combinat amb les estadístiques de Facebook, ens faciliten molt la tasca a l’hora de valorar quina és l’hora òptima per publicar i deixar els continguts preparats.

Per a programar continguts en una pàgina de Facebook només cal crear la publicació, amb el missatge, foto, vídeo o enllaç, i al botó ‘publica’, clicar sobre l’opció ‘programar’. Marquem el dia i l’hora que volem publicar-ho i la feina estarà feta.

 
Twitter

Aquesta xarxa social també ens ofereix l’opció de programar continguts d’un perfil de twitter concret, imatges incloses. Per a fer-ho, cal accedir al panell de control de l’eina d’anàlisi de Twitter, és a dir, a Twitter Ads.

Un cop a dins, entrarem a la pestanya ‘Creativitats’ i clicarem al botó ‘Publicar un nou Tweet’ a la part superior dreta. Quan aparegui la finestra per crear el tuit, escriurem el text i pujarem la foto, si en desitgem posar. Després, entrarem a la pestanya inferior de programació i configurarem quan volem que aparegui el tuit.

Aquesta funcionalitat ens permet esborrar, editar i reprogramar tuits programats des de la mateixa pestanya ‘Creativitats’.

 
Instagram

Instagram no permet programar, per ara. El que sí que permet és guardar publicacions ja preparades a ‘Esborranys’. Així quan volem publicar un estatus que ja hem configurat, només ens cal seleccionar-lo i publicar-lo. Si optem per aquesta opció els passos a seguir són:

Pugem la fotografia, l’editem, apliquem els filtres que volem, la ubicació, el text amb els hashtags, etc. Quan només quedi donar-li a ‘Publicar’, retrocedirem amb la fletxa de tornar enrere, fins que aparegui la pregunta: ‘Vols descartar la publicació o guardar-la a esborranys?’ Llavors guardarem a esborranys.

Quan vulguem recuperar-la i publicar-la, només haurem de clicar a la petita càmera del centre inferior d’Instagram, i arrossegar cap avall amb el dit les fotos de la galeria, llavors veurem aparèixer els esborranys. Seleccionem el que volem i el publiquem.

Podem deixar preparats tants esborranys com vulguem i publicar-los quan ens sigui convenient.

Entitat redactora: Fundació Pere Tarrés

Autor/a: Josep Carbonell

 

Entitat o associació:
Fundació Pere Tarrés.
Telèfon:
934 301 606
Llegir més
Pàgina 1 de 812345...Última »