Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.

Premi

BccN, Barcelona Creative Commons Culture & Film Festival
Convoca:
BccN Barcelona Creative Commons Film Festival
Descripció:

BccN, Barcelona Creative Commons Culture & Film Festival, celebra la seva vuitena edició del 7 a l’11 de juny al Macba (Museu d’Art Contemporani de Barcelona ) i altres espais de la ciutat.

Busquen treballs audiovisuals, sense restriccions de durada ni temàtica, per a completar la seva programació. Si l’obra ha estat finalitzada entre 2016 i 2017 i està llicenciada amb Creative Commons o una altra llicència lliure, es pot presentar a la convocatòria.

Envia un correu a programacion@bccn.cc aportant un link de visionat, els crèdits de l’obra i la informació que consideris oportuna. La data límit d’inscripció és el 30 d’abril.

Es publicarà la llista de films seleccionats a la seva pàgina web a mitjans del mes de maig.

L’organització procurarà aconseguir la participació física al Festival dels responsables de les obres seleccionades.
Les obres seleccionades podran ser proposades por l’organització, conjuntament amb altres obres, per a participar a la Xarxa Distribuïda de Festivals CCWorld, composada per més de 20 certàmens internacionals de cinema CC còpia de BccN que es realitzen a països com Espanya, Colòmbia, Perú, Uruguay, Mèxic o Romania entre d’altres.

Prèviament al Festival, l’Organització comunicarà via web els treballs finalistes que seran projectats a l’auditori del Macba i que optan als premis:

– Premi jurat MoviBeta: Un any de servei amb possibilitat de distribució a 50 festivals de la plataforma Movibeta per ajudar a la distribució del curtmetratge (premi valorat en 500 euros).
– Premi públic CCWorld: consistent en la distribució del treball per la Xarxa Internacional de Festivals CCWorld amb més de 20 festival

Bases:
http://www.bccn.cc/bases-terms-rules/
Termini de presentació:
30.04.2017
Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2017
Convoca:
Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Descripció:

El Departament de Territori i Sostenibilitat engega una nova edició del Premi Medi Ambient per a projectes, iniciatives i trajectòries, públiques o privades, en l’àmbit de la conservació del medi ambient. Enguany el Premi se centra en la temàtica de la ciència ciutadana.

Les modalitats de projectes subvencionables són:

  • Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental.
  • Iniciatives de protecció i millora del medi ambient.
  • Trajectòries de protecció i millora del medi ambient.
Bases:
http://xarxanet.org/financament/premi-medi-ambient-de-la-generalitat-de-catalunya-2017
Termini de presentació:
04.05.2017
Concurs fotogràfic #PalauGüellSantJordi
Convoca:
Diputació de Barcelona
Descripció:

La Diputació de Barcelona organitza #PalauGüellSantJordi, un concurs fotogràfic a través del canal corporatiu d’Instagram del Palau Güell: www.instagram.com/palauguell.

Es convida els participants a realitzar fotografies amb motiu de la diada de Sant Jordi i de l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”, que des del 17 de novembre es pot visitar a les golfes del Palau Güell; les fotografies que es presentin hauran de ser de flors que hi hagi representades al Palau Güell, incloses les que estiguin representades a l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”.

Les fotografies podran portar comentaris, títols o explicacions, però aquests no seran un criteri de valoració.

Les fotografies que es presentin hauran de ser de flors que hi hagi representades al Palau Güell, tant a l’interior com a la façana del Palau, en diversos materials ja siguin en ferro forjat, en fusta, en ceràmica, etc., així com les que apareixen pintades a l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”. Les fotografies que es realitzin dins del Palau s’hauran de fer sense flaix, ni trípode, ni pal d’auto-foto.

Requisits de participació:

  • 1. Ser majors de setze anys i residents a l’Estat.
  • 2. Seguir el canal de la xarxa social d’Instagram: http://www.instagram/palauguell.
  • 3. Compartir imatges de fotografies del Palau Güell amb motiu de la diada de Sant Jordi.
  • 4. Els participants han de tenir el perfil d’Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges.
  • 5. Els participants han de poder garantir que són els legítims titulars dels drets d’explotació de les fotografies, que les fotografies estan lliures de qualsevol mena de càrrega, gravamen o dret a favor de tercer i que disposa d’autorització expressa per a la captació, publicació i reproducció de les imatges de la/es persona/es que pugui/n aparèixer a les fotografies. Si en la imatge hi apareixen menors, s’haurà d’haver obtingut el consentiment dels pares, mares o tutors legals. Es demanarà l’original per comprovar l’autoria
  • 6. Els usuaris poden participar amb totes les fotografies que vulguin.
  • 7. Perquè una fotografia entri a concurs ha d’estar penjada i etiquetada correctament amb els tres hashtags #PalauGüellSantJordi, #PalauGüell i #dibacat.

La participació en el concurs implica també l’acceptació de les condicions d’Instagram, que poden consultar-se a http://instagram.com/legal/terms.

El concurs comença el 2 d’abril a les 10 h del matí i acaba el 7 de maig a les 23.59 h de la nit. Només es podran penjar les fotografies en aquest període.

L’horari d’obertura al públic del Palau Güell és de 10.00 h a 20.00 h. El dia 2 d’abril i el 7 de maig, en ser jornada de portes obertes, s’hi podrà accedir gratuïtament; l’aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat; els usuaris poden consultar el repartiment de les entrades gratuïtes al web palauguell.cat.

Es valorarà l’originalitat, la qualitat artística de la fotografia i el significat de la imatge.

Els premis consistiran en:

– Per al primer premi, una càmera GoProHero5, el llibre El Palau Güell. Una obra mestra d’Antoni Gaudí i una visita guiada al Palau Güell que programarà la direcció del Palau Güell abans de finalitzar l’any 2017.

Bases:
www.diba.cat/xarxessocials/concursos
Termini de presentació:
07.05.2017
Premis Vodafone Connecting for Good a la innovació en telecomunicacions
Convoca:
Fundació Vodafone España
Descripció:

La Fundació Vodafone España obre convocatòria amb la finalitat de donar suport a l’aparició de serveis innovadors pel seu interès, novetat i potencialitat en la promoció de la transformació Digital per a fins socials i la millora de l’accessibilitat per a tots.

La convocatòria de projectes inclou tres Premis:

Dos Premis “Accessibilitat TIC”: S’establiran i atorgaran dos premis a aquells projectes tecnològics, desenvolupats en qualsevol suport (app. web, plataforma …), dirigits a la promoció de l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i gent gran. Les solucions presentades han de ser d’aplicabilitat a un o diversos tipus de discapacitat (Sensorial, cognitiva, física, …), indistintament.

Premi “Solució social TIC”: El premi, únic, reconeixerà aquell projecte que, segons el parer del jurat, presenti la millor solució d’ampli impacte social i per a qualsevol àmbit, que no sigui elegible en la categoria anterior. La solució tindrà en compte els criteris d’accessibilitat universal, suport a la Transformació Digital i Disseny per a Tothom.

Cada un dels tres premis serà reconegut amb:
• 15.000 Euros, per a la persona o grup de persones de caràcter físic o jurídic que presenti el projecte premiat.
Escultura commemorativa.
Presència al Mobile World Congress 2018.
Participació en els tallers de formació “Campus CDTI”.

Si un premi recaigués en una administració pública, entitat del sector públic, organisme o organització pública, llevat de les universitats, es reconeixerà exclusivament amb l’escultura commemorativa.

Bases:
http://xarxanet.org/financament/premis-vodafone-connecting-good-la-innovacio-en-tlecomunicacions
Termini de presentació:
07.05.2017
Concurs de fotografia Esquitxos de l’Associació Hàbitats
Convoca:
Associació Hàbitats
Descripció:
L’Associació Hàbitats vol celebrar el seu vintè aniversari a través del concurs fotogràfic Esquitxos. En la present edició es vol recollir la vida que acullen les riberes dels rius i rieres de Catalunya. En elles hi trobem una gran riquesa de flora i fauna, així com un espai que les persones han gaudit i aprofitat durant tota la seva història de formes molt diferents.
Objectiu
Mitjançant el concurs fotogràfic Esquitxos, Associació Hàbitats, vol difondre la importància dels espais fluvials en la nostra cultura i les relacions de les persones amb els rius, tant des de la perspectiva cultural com des d’una perspectiva mediambiental, recollint les visions personals que transmeten aquests espais en un concurs obert als socis i voluntaris d’Associació Hàbitats i a la ciutadania en general. El concurs fotogràfic Esquitxos s’inicià l’any 2007, any del desè aniversari de l’entitat, sota el títol Porta’ns el teu riu, prenent el riu i les visions personals que transmeten els espais fluvials com a eix temàtic.

La inscripció al concurs torna a ser, com ha estat sempre, gratuïta, i està oberta a qualsevol persona, afeccionada o professional, de qualsevol nacionalitat i edat.

Tema
Any rere any, el tema del concurs fotogràfic Esquitxos se centra en l’acció humana sobre els espais fluvials. Enguany el tema escollit és el patrimoni cultural associat al medi fluvial, acceptant-se totes les imatges que recullin l’ús que tradicionalment ha fet la humanitat dels rius i rieres, així com del seu impacte. Les fotografies poden reflectir també la flora pròpia d’aquests ecosistemes, la fauna que hi viu, i les activitats que en ells es desenvolupen.

Inscripció
La presentació d’obres a concurs haurà de fer-se a través de l’adreça de correu electrònic esquitxos2017@associaciohabitats.cat, essent aquest l’únic mecanisme vàlid d’inscripció.

Bases:
http://www.associaciohabitats.cat/upld/bases-concurs-esquitxos.pdf
Termini de presentació:
08.05.2017
Pàgina 1 de 3123