Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.

Premi

Premis Estratègia NAOS 2017
Convoca:
Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Descripció:

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició d’aquests premis en el marc de l’Estratègia NAOS.

Els premis pretenen impulsar les iniciatives que fomentin la prevenció de l’obesitat i altres malalties cròniques derivades, a través d’una alimentació saludable i la pràctica regular d’activitat física.

Modalitats de premis:

  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables a la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d’activitat física en l’àmbit familiar i comunitari. A aquelles iniciatives que promoguin la pràctica d’activitat física a la població.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit escolar. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables entre els escolars dels centres d’ensenyament infantil, primari i secundari, tant a l’aula com extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS a la promoció de la pràctica d’activitat física en l’àmbit escolar. A aquelles iniciatives que promoguin la pràctica d’activitat física entre els escolars dels centres d’ensenyament infantil, primari i secundari, tant a l’aula com extraescolars.
  • Premi Estratègia NAOS en l’àmbit sanitari. A aquelles iniciatives que implantin mesures de detecció precoç del sobrepès i l’obesitat i inculquin hàbits alimentaris saludables i la pràctica regular d’activitat física en la població, a través del personal de centres i serveis de salut de qualsevol titularitat, oficines de farmàcia o qualsevol altre centre o institució sanitària.
  • Premi Estratègia NAOS en l’àmbit laboral. A aquelles iniciatives que inculquin hàbits alimentaris saludables, promoguin la pràctica regular d’activitat física o ambdós, entre el personal del centre de treball.
  • Premi Estratègia NAOS a la iniciativa empresarial. A aquelles iniciatives desenvolupades per empreses alimentàries que facilitin l’adopció d’hàbits alimentaris saludables entre la població mitjançant millores en la composició de productes, i/o en la informació subministrada en l’etiquetatge i/o en la publicitat i màrqueting dels seus prouctes i/o la pràctica regular de l’activitat física.
  • Premi Estratègia NAOS d’especial reconeixement. A aquelles persones o institucions la trajectòria de les quals hagi estacat per la seva dedicació a la promoció de l’alimentació saludable o a estimular la pràctica d’activitat física entre la població.
Bases:
http://boe.es/boe/dias/2017/07/24/pdfs/BOE-A-2017-8747.pdf
Termini de presentació:
22.12.2017
3ª edició del Festival BcnZoom
Convoca:
Casal dels infants i Consell de Joventut de Barcelona
Descripció:

El 12 de maig de 2018 celebrem la 3ª edició del Festival BcnZoom, el festival de curtmetratge social per a joves organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona i el Casal dels Infants. El festival té com a objectiu principal promoure la creació artística en l’àmbit audiovisual del jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus i esdevenir una eina per analitzar, entendre i transformar el seu l’entorn.

El procés d’inscripció al Festival BcnZoom comença el dia 13 de novembre i acaba el 31 de desembre de 2017, les obres però, no s’hauran d’entregar fins el dia 30 d’abril.

Com participar del concurs?

Aquest mes ja podreu inscriure-us al concurs a través del formulari. Recordeu, però, llegir-vos primer les bases del concurs perquè és allà on trobareu tota la informació sobre el festival. Un parell de coses que heu de tenir presents:

Al Festival BcnZoom es poden presentar grups d’adolescents i joves (un màxim de 8 participants i 2 acompanyants per grup) que competiran en dues categories, en funció de l’edat dels autors i autores:

  • Categoria de 12 a 16 anys (adolescents)
  • Categoria de 17 a 21 anys (joves)

Al Festival BcnZoom s’entregaran 2 premis a cada categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per al primer grup guanyador de la categoria adolescent, una activitat cultural per al segon grup guanyador adolescent i una baixada a Tànger per als grups guanyadors de la categoria de joves.

Arribat el moment d’entregar l’obra us informem que haureu de fer entrega del curtmetratge i també d’una memòria explicativa sobre el procés que heu seguit com a grup a l’hora de crear el curtmetratge.

Us animem a participar, és una experiència única que us farà créixer com a persones i com a grup!

Bases:
https://bcnzoom.files.wordpress.com/2017/11/bases-bcnzoom-2018-adolescents-i-joves.pdf
Termini de presentació:
31.12.2017
Jocs Florals de Barcelona 2018: Premi de poesia
Convoca:
Institut de Cultura
Descripció:

S’efectua la convocatòria dels premis “Jocs Florals de Barcelona 2018”. L’Ajuntament de Barcelona convida els ciutadans i les ciutadanes a concórrer al Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2018.

S’atorga un únic premi al millor recull de poemes en llengua catalana de tema lliure.
Aquest premi està dotat amb 9.000,00 €, import sobre el qual es practicarà la retenció establerta per la normativa tributària vigent, i l’obra es publicarà posteriorment a la col·lecció Óssa Menor d’Edicions Proa, que signarà un contracte amb l’autor, tot recollint l’abast dels drets de propietat intel·lectual que se’n derivin.

Els treballs que optin al premi han de ser originals, inèdits, de poetes vius, i d’una extensió similar a la d’un llibre convencional de poesia i d’un mateix autor/a.

Només es podrà presentar un poemari per autor/a.
A la portada dels treballs hi ha de constar el títol de l’obra, i a l’interior, el nom i els cognoms de l’autor i les seves dades de contacte.

Si algun dels poemes del recull han estat publicats, l’autor ha d’indicar quins són i on s´han publicat. En cap cas, però, el nombre de versos que hagin estat publicats no pot superar el 10 per cent la totalitat de versos de l’obra.

La presentació d´un treball implica la presumpció de la seva autoria. És responsabilitat de qui hagi presentat el poemari tota reclamació que pugui sorgir amb relació a la seva autoria.
L’acte de lliurament del premi tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
durant el mes de maig de 2018, dins del marc de Barcelona Poesia.

Bases:
https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2017&11/022017020821.pdf&1
Termini de presentació:
28.02.2018
Pàgina 1 de 11