Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.

Premi

El Premis “Compta fins a tres”
Convoca:
Institut Barcelona Esports
Descripció:

El Premis “Compta fins a tres” s’atorgaran per cadascuna de les modalitats que s’estableixin. Les bases del premi estableixen les modalitats de premis següents:

Premis individuals: 

L’objecte dels premis “Compta fins a tres” individuals és reconèixer l’esportivitat i el respecte pels valors educatius de l’esport en el comportament de persones físiques en el transcurs de les competicions esportives en edat escolar de la ciutat de Barcelona de les persones que resultin premiades. 

Els Premis “Compta fins a tres” tenen un caràcter honorífic, motiu pel qual en cap cas suposaran una quantitat econòmica per a les persones o les entitats jurídiques premiades. Les persones o les entitats jurídiques premiades rebran un objecte commemoratiu. Els premis seran lliurats en un acte públic a finals de cada curs acadèmic i esportiu. 

Premis col·lectius: 

L’objecte dels premis “Compta fins a tres” col·lectius és reconèixer el procés explícit d’educació en valors a través de l’esport d’una persona jurídica, equip o col·lectiu, així com el respecte pels valors educatius de l’esport en el comportament durant el transcurs de les competicions esportives en edat escolar de la ciutat de Barcelona d’equips i col·lectius (comitè de tutors i tutores de joc, grup de tècniques i tècnics esportius, aficions d’equips, etc.) que resultin premiats.

Premi institucional: 

L’objecte del premi “Compta fins a tres” institucional és reconèixer un dels projectes d’educació en valors a través de l’esport en edat escolar que es promoguin des d’Ajuntaments, des dels Consell Esportius Comarcals o bé d’altres institucions del territori de la província de Barcelona que promoguin l’educació en valors a l’esport en edat escolar.

Premi especial “Josep Sardà”.

L’objecte del premi “Compta fins a tres” especial “Josep Sardà” és reconèixer un projecte, una persona física o jurídica que mereixi un reconeixement especial per la seva trajectòria o per les característiques extraordinàries de la seva actuació relacionada amb els principis i propostes que defensa de la campanya de difusió de valors que dóna nom als premis. 5. Periodicitat dels Premis. Els Premis “Compta fins a tres” s’atorgaran anualment.

Podran ser candidates als premis individuals aquelles persones físiques vinculades a l’esport en edat escolar que hagin destacat durant la temporada esportiva per la seva conducta d’acord amb els valors positius i educatius de l’esport promoguts per la campanya “Compta fins a tres”. Així, es podran presentar candidatures d’esportistes, tutors i tutores de joc, tècniques i tècnics esportius, professorat d’educació física, responsables directius i/o familiars d’esportistes.

Podran ser candidates als premis col·lectius aquelles persones jurídiques o col·lectius, que hagin destacat pel seu treball potenciant els valors educatius de l’esport al llarg del curs. Així, es podran presentar candidatures de centres educatius, AMPA, clubs esportius, associacions esportives i culturals (amb secció esportiva) de tot tipus i grups de persones que, sense disposar d’entitat jurídica, mantinguin un vincle d’unió entre elles i amb activitats esportives en edat escolar de la ciutat de Barcelona (per exemple: equips esportius o grups d’entrenament d’una mateixa entitat, les seves aficions, etc.)

Podrà ser candidat al premi institucional qualsevol Ajuntament, Consell Esportiu comarcal o institució de la província de Barcelona que no hagi rebut anteriorment aquest guardó, i que disposi d’un projecte d’educació en valors adreçat a qualsevol o a la totalitat d’agents que intervenen a l’esport en edat escolar del seu municipi.

Podran ser candidates al premi especial “Josep Sardà” aquelles persones físiques o jurídiques que hagin destacat per la seva trajectòria o per les característiques extraordinàries de la seva actuació d’acord amb els principis i propostes que defensa de la campanya de difusió de valors que dóna nom als premis.

El termini de presentació de candidatures es determinarà a cada convocatòria dels Premis “Compta fins a tres”. Si el darrer dia de presentació recaigués en dia inhàbil, el termini s’entendrà ampliat fins al següent dia hàbil.

Bases:
https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2017&04/022017006291.pdf&1
Termini de presentació:
31.05.2017
Obertes les inscripcions per a la recepció de Projectes Cultsurfing 2017
Convoca:
Institut de Cultura de Barcelona amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya
Descripció:

CultSurfing és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de Movistar Artsy ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats empreses, administracions, artistes, etc. en el territori de parla catalana.

CultSurfing, la xarxa per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans, donar-los visibilitat i millorar el seu finançament, obre la convocatòria per a presentar projectes culturals singulars per a la seva cinquena edició que tornarà a dur-se a terme a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de la ciutat de Barcelona els dies 25 i 26 d’octubre de 2017.

Com a novetats en aquesta edició 2017 s’inclouen a la convocatòria projectes i esdeveniments encara no realitzats, gràcies a l’acord de col·laboració entre Movistar Artsy, Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i l’ICUB que es concreta en el premi CultSurfing Movistar Artsy i el premi Fabra i Coats de residència i cessió d’espais. Les inscripcions per a aquests projectes s’obriran al juny.
 
Podeu veure tota la informació a www.cultsurfing.cat on consta el formulari d’inscripció.

Un cop s’ha formalitzat el catàleg Connecta,un catàleg en xarxa, que pretén donar visibilitat els projectes, a més de les jornades professionals que s’organitzen per fomentar les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges.

El Catàleg Connecta és un programa per la recerca i posterior catalogació de projectes singulars de tot el territori de parla catalana. El seu objectiu és crear connexions i donar visibilitat a aquests projectes a través del catàleg en xarxa.

La convocatòria s’adreça a esdeveniments culturals singulars organitzats i/o produïts per entitats, empreses, administracions, artistes, etc.
 Els projectes s’han de dur a terme en el territori de parla catalana i s’han d’haver desenvolupat com a mínim durant una edició en data de 12 de juny de 2017.
 
 Els projectes i esdeveniments que s’hi presentin podran aglutinar una disciplina artística o artesanal, o diverses. Les propostes podran ser de petit, mitjà o gran format, i anar adreçades tant a públic adult com familiar.
Bases:
www.cultsurfing.cat
Termini de presentació:
31.05.2017
Premi Audiovisual sobre Bioètica 2016/2017
Convoca:
Fundació Víctor Grífols i Lucas
Descripció:

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca un premi a un projecte audiovisual dotat amb 5000 euros, destinats a la producció final de l’obra. L’objectiu del premi és promoure la divulgació, el debat i la reflexió al voltant de temes bioètics amb repercussió social, mitjançant un treball de comunicació dirigit al gran públic.

1. Els projectes presentats hauran de tractar algun tema social, sanitari o científic que plantegi un debat ètic associat. Per exemple: modificació genètica, reproducció assistida, drets humans, trasplantaments, relació metge-pacient, envelliment, sexualitat, final de la vida, ètica mediambiental, sostenibilitat …
 
2. El premi està dirigit a joves creadors, estudiants de postgrau o màster, professionals i en general a qualsevol persona amb un projecte propi audiovisual que vulgui materialitzar i / o desenvolupar.
 
3. Es poden presentar projectes de diversos formats: curtmetratges, reportatges, documentals … Poden ser projectes inèdits o ja iniciats i pendents de desenvolupament, però serà necessari aportar alguna mostra del material audiovisual a més de la memòria escrita del projecte.
 
4. Els candidats han de lliurar: una carta de sol·licitud al premi, una memòria descriptiva dels objectius del projecte d’una extensió màxima de cinc pàgines (que inclogui calendari, format, localitzacions, sinopsi, currículum dels autors i pressupost estimat), una breu mostra de primeres imatges rodades, i una carta de manifestació d’intencions d’una productora interessada en produir-lo en cas de guanyar el premi. La documentació es tramitarà on-line a través del web de la Fundació i s’enviarà una còpia per correu postal a la Fundació, juntament amb el material audiovisual gravat en suport digital.
 
5. La dotació del premi, 5.000 euros, la percebrà directament la productora que s’encarregui del projecte, que haurà de justificar l’aplicació dins de l’any següent a la concessió del premi. Productora i premiat comptaran amb assessorament de la Fundació Víctor Grífols i Lucas durant la producció del projecte en relació als aspectes ètics de la temàtica tractada.
 
6. El termini de presentació dels projectes finalitza el 31 de maig de 2017.
 
7. El jurat estarà format per personalitats rellevants en la matèria i quedarà facultat per interpretar les bases així com per resoldre qualsevol incidència.
 
8. Els criteris de valoració del jurat seran: viabilitat del projecte, impacte potencial, originalitat i innovació del format, interès social i actualitat del tema, rigor informatiu i valoratiu, correcció formal i pluralitat de punts de vista.
 
9. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, es comunicarà a través de la pàgina web la Fundació www.fundaciogrifols.org durant la primera quinzena d’octubre de 2017. La convocatòria podrà declarar-se deserta si el jurat així ho decideix.

Bases:
http://www.fundaciogrifols.org/es/web/fundacio/audiovisual-awards-rules
Termini de presentació:
31.05.2017
4t Premi de Teatre de Sarrià 2017
Convoca:
L’Associació Cultural Sant Vicenç de Sarrià i l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sarrià- Sant Gervasi
Descripció:

L’Associació Cultural Sant Vicenç de Sarrià i l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sarrià- Sant Gervasi, convoquen el 4t Premi de Teatre de Sarrià 2017. L’objectiu és contribuir a fomentar l’activitat teatral pel seu valor com a activitat de descoberta, de comunicació i d’associació entre diferents persones, que els permet realitzar un projecte en comú en el seu temps lliure.

També es vol potenciar aquest espai de creació artística, així com les immenses possibilitats que el teatre ofereix pel desenvolupament de la cultura, l’apropament a realitats a voltes desconegudes o a problemàtiques reals de la nostra societat.

Les condicions i el procediment per a presentar propostes estan recollides a les següents bases.

El termini de presentació d’obres s’acaba el 31 de maig.

Bases:
www.teatredesarria.cat
Termini de presentació:
31.05.2017
Young Audiences Music Awards 2017
Convoca:
YAMawards
Descripció:

Els Young Audiences Music Awards honren la creativitat i innovació en el camp de produccions musicals per audiències joves, de tots llocs del món, creats per grups de comunitat, escoles, ONGs, empreses, bandes i ensembles de totes les formes, d’artista solista fins a orquestra.

Són actuacions musicals úniques creades per despertar la imaginació, moure les emocions, tractar assumptes d’actualitat i motivar les exploracions musicals més llunyanes de nens i joventut (de 0-18 anys).

Els premis seran atorgats en les categories següents:

Millor Petit Ensemble per les audiències joves
Millor Gran Ensemble per audiències joves
Millor Òpera per audiències joves
Sobre aquests premis, es donarà premi en efectiu a la Producció de l’Any i el guanyador del Premi d’Elecció Públic (seleccionat de la part superior 4 candidats en cada categoria).

Els guanyadors seran anunciats a YAMsession 2017, en Porto, Portugal, del 4t al 6è de setembre 2017.

Bases:
http://yamawards.org/
Termini de presentació:
01.06.2017
Pàgina 1 de 612345...Última »