Skip to Content

cercador d'ajuts, premis i subvencions

Introduexi la paraula o text per cercar dins l'apartat d'Ajuts, Premis i Subvencions

Taulell d'Ajuts, Premis i Subvencions

En aquesta taula trobaràs totes aquelles convocatòries d’ajuts, premis i subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre projecte, amb un enllaç directe perquè també puguis descarregar les bases, els formularis corresponents i amb la data de termini de presentació de la sol·licitud.

A continuació els diferents premis, ajuts i subvencions ordenats per ordre de termini de sol·licitud.

AJUT
Suport econòmic que atorga una entitat, institució o òrgan de caire privat per a la realització d'un projecte.
PREMIS
Reconeixement sovint econòmic, segons decisió d'un jurat, per la iniciativa o el bon desenvolupament d'un projecte.
Subvenció
Ajut econòmic que parteix d'una convocatòria que realitza l'Administració pública. Es presenten als diaris oficials.

Ajuts

Ajuts Obertament a projectes de lluita contra l’estigma en salut mental 2018
Convoca:
Obertament
Descripció:

Obertament engega la segona edició dels seus ajuts anuals per a projectes locals d’entitats que tinguin com a objectiu millorar les actituds i els comportaments vers les persones amb problemàtica de salut mental.

Enguany, la convocatòria d’ajuts s’obre per a projectes de lluita contra l’estigma dirigit als col·lectius específics de l’àmbit sanitari, laboral, mitjans de comunicació i joves.

Objectius de la convocatòria

  • Promoure projectes de lluita contra l’estigma en salut mental amb la metodologia TLC3 (projectes locals, dirigits a un col·lectiu específic i que prevegin un contacte continuat entre aquest col·lectiu i les persones amb una problemàtica de salut mental).
  • Implementar bones pràctiques amb una alta efectivitat i reproductibilitat, per tal de multiplicar les experiències locals de manera conjunta.

Dotació

  • Econòmica (fins a 5.000€ per projecte)*
  • Suport tècnic en metodologia TLC3, contacte social i avaluació d’impacte**

*Els projectes poden ser co-finançats.

**Els projectes seleccionats hauran d’assistir a una jornada formativa que es durà a terme el darrer trimestre del 2018, per tal d’ajustar els projectes i definir metodologies de l’avaluació a seguir. 

Bases:
https://obertament.org/images/2018/Convocat%C3%B2ria_Ajuts_Obertament_2018_%20BASES.pdf
Termini de presentació:
25.07.2018
Programa ‘Santander Ayuda’ 2017/2018
Convoca:
Fundació Banco Santander
Descripció:

La Fundació Banco Santander engega la tercera convocatòria d’aquest Programa que té com a finalitat donar suport a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc de vulnerabilitat.

Poden beneficiar-se d’aquest Programa les persones en situació o risc de vulnerabilitat (persones amb discapacitat, majors o malalts; inclusió social i atenció a necessitats bàsiques; equipaments i infraestructures …). En general, qualsevol iniciativa social que afavoreixi la igualtat d’oportunitats de persones en situació de vulnerabilitat social podrà ser recolzada.

La convocatòria ofereix 400.000€ a un total de 80 projectes. L’import de cadascuna de les ajudes és d’un màxim de 5.000 euros.

Terminis de presentació
Primer termini de participació: del 2 de desembre de 2017 al 28 de febrer de 2018. Publicació d’adjudicacions: 30 de març de 2018.
Segon termini de participació: de l’1 de març de 2018 al 31 de maig de 2018. Publicació d’adjudicacions: 29 de juny de 2018.
Tercer termini de participació: de l’1 de juny de 2018 al 29 d’agost de 2018. Publicació d’adjudicacions: 28 de setembre de 2018.
Quart termini de participació: de l’1 de setembre de 2018 a l’1 de desembre de 2018.

Publicació d’adjudicacions: 28 de desembre de 2018.

Bases:
https://www.fundacionbancosantander.com/es/accion-social
Termini de presentació:
01.12.2018
Pàgina 1 de 11